Şimdi Ara

ANKASTRE SET SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/icf-2771-443-gaz-emniyetli-cam-ankastre-ocakicf-6018-496-7-fonksiyonlu-ankastre-firinicf-487-r60sdbh-60-cm.-inox-davlumbazli-3lu-ankastre-set/productDetails.aspx?categoryid=234329&productid=mticfsuperset7
    LİNKTEKİ ICF ANKASTRE SETİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ YENİ EVİMİZ İÇİN TAVSİYE EDER MİSİNİZ,FİKRİNİZ NEDİR?

ANKASTRE SET SORU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidolgoo -- 8 Kasım 2009; 1:04:40 >

• yok mu hiç fikri olan...
  • Bu aralar ben de ankastre bakıyorum fakat forumda bu konuda bilgili kimse yok sanırm.
  • ben apeydir araştırıyorum sorularınız olursa bildiğim kadarı ile yanıtlarım. mesla arkadaş ICF yi sormuş. ben tavsiye ediyorum. zaten yerli üretimlerin hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı. he yabancılar farklı mı derseniz açıkçası onlar da çok farklı değiller. benim kafamda oluşmuş 1-2 ince noktayı sizlerle paylaşayım:

davlumbaz: genelde 500 m3/h emiş güçlü olanlar var ve dekoratif ve ses seviyesi düşürülmüş bir model aramıyorsanız fiyatı en uygun olanı alın derim. özellikler artıp dekoratif oldukça fiyat artıyor. şunu da düşünmek lazım: davlumbazı ne sıklıkla kullanırsınız. haftada 1-2 kere kullanılan bir ürün için çok para vermeye değmez diyorum ben. bir başka konu ise biraz teknik. eğer alacağınız davlumbazın min. yüksekliği sizin üst dolaptan 5 cm kadar düşük değilse davlumbazın üst kısmını kestirmeniz lazımya da dolabın o kısmını açık olması lazım. davlumbazı kestirmenizi tavsiye etmem çünkü işçilik kötü olacaktır.

ocak: paslanmaz yerine camı tercih etmek temizlik açısından daha uygun ancak fiyatı artırıyor. şunu söylemem gerekir ki setin en çok kullanılan parçası ocak olacaktır. ancak yine de yüksek bir fiyat vermek anlamsız. çünkü tüm ocakların yaptığı iş aynı. yani fonksiyon olarak ekstraları yok, sadece gaz veya elektrik ile pişiriyorlar. ocak tercihinde göz önünde bulundurulacak kriterler şunlar olabilir: 1- emniyet ventili 2- emaye veya döküm bekler 3- paslanmaz veya cam tabla.

fırın: özellikler arttıkça fiyat da artıyor. paslanmaz yüzeyli olursa parmak izi bırakmayan tercih edilebilir. ya da cam yüzeyi bir fırın olabilir. bence pişirme proramı sayısı önemli değil. ha 5 olmuş ha 10 çok farketmez diyorum. uygun fiyatlı ve güzel görünümlü bir şey olmasını tercih ederim.

• @index
    Bilgiler için teşekkürler.
    1250 TL'ye Bosch'un set 2sini alacaktım, kullanan bir arkadaş çelik ocakların çok iz bıraktığını söyledi ben de şimdi camlılara yöneldim.
    Bugün Siemens ve Bosch'un camlı ocaklarına baktım 900-1000 lira civarı bulunabiliyor, hem döküm ızgara hem gaz emniyetli falan, Set2deki fırın ve davlumbazla birlikte fiyat 2500'e varıyor, tabi 2 katına çıkmış oluyor. Bu seti en az 15-20 yıl kullanacağımızı düşünürsek aslında verilebilir.
  • Selamlar

Ben Termikeli tavsiye ederim
    http://www.hepsiburada.com/termikel-kfgc-6610-is-4g-gazli-cam-ocakbo-6131-8-fonksiyonlu-58-lt.-ankastre-firin3106-kumandali-callisto-davlumbazli-ankastre-set/productDetails.aspx?categoryid=234329&productid=mtterankset1

Bu setteki davlumbazı kullanıyorum ocak fırın siemens (Davlumbazıda alcaktım siemens ama 1200 gibi bir fiyat söylediler almadım)

Termikel Davlumabaz dokunmatik ekranlı, uzaktan kumandalı(açma kapama ışık açma kapama kumanda ediyor) 3 kademeli güzel bir görünümü var açıkcası siemens ile tipi benzer siyah ocak ve fırına tam uydu tavsiye ederim.
    ama görerek alın, ben davlumbazı poli spotcu çarşısında baktım. 50 TL daha pahalıydı spotcuda hemde peşin. siparişi HB den verdim hemde taksitle kargo bedavaya

Edit: Ocak da iyi görünüyor. fırınıda sen kontrol edersin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 13 Kasım 2009; 21:36:16 >

• teşekkürler arkadaşlar şu icf'yi çok merak ediyorum ümraniyede şubeleri var gidip bir göreceğim bakalım nasılmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre Set 3000TL
    3 yıl önce açıldı
    Ankastre set ve Buzdolabı.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ICF ile ilgili görüşlerini bekliyorum. ben de önümüzdeki hafta içinde thor, dominox ve gorenje inceleme fırsatı bulabilirim. düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım eğer inceleyebilirsem.
  • ümraniyedeki yer servismiş elle kontrol edemeyeceğim,hepsiburadadan alacağım alırsam..
  • beko siyah cam set üstü ve fırın aldım 1200 tl vererek en sonunda,aspiratör kullanacağız davlumbaz almadık...
  • hayırlı olsun ama termikelin lüks setini kaçırmışsın.hemde bekodan aldığın fiyata davlumbazlı idi.güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulukan1

hayırlı olsun ama termikelin lüks setini kaçırmışsın.hemde bekodan aldığın fiyata davlumbazlı idi.güle güle kullan.

cidden kaçmış yazık olmuş...fiyatıda uygunmuş
  • Merhaba Arkadaşlar icf ürünlerinden herhangi bir kaygınız olmasın

Ürünler gayet güzel ve kalitelidir.

Şuanda Özelsiniz'de devam eden 3 tane kampanyası mevcuttur.

En uygun Ankastre set fiyat 589 TL dir.

Setlerleri inceleyebilirisiniz.

ANKASTRE SET SORU

589 TL olan Set

Ürün linki:
    https://store.donanimhaber.com/e9/dc/a8/e9dca8b777f8abc18dcc96e2780a9191.jpg

ANKASTRE SET SORU

Ürün linki:
    http://ozelsiniz.com/?urun-76325-ICF-STANDART-SET.html

Ankastre set grubu
    http://ozelsiniz.com/?kategori-5304-Set-Halinde.html

Diğer Setleri:
    İCF Daisy Ankastre Set
    İCF Handytrio Ankastre Set
    İCF Cookline Ankastre Set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 13 Ağustos 2011; 17:47:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.