Şimdi Ara

Ankastre set için Teka mı Profilo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
29.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime ankastre set almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden arkadaşların da önerileriyle profilo marka bulaşık makinesi ve fırın almıştım. Özellikle profilonun fırınından çok memnun kalmıştım. Hem de bu ürünleri spottan arçelik ve vestel gibi marka ürünlerinden çok daha ucuza almıştım. Bu yüzden ankastre fırın ocak davlumbaz seti için de yine profilo düşünüyorum. Bütçem maksimum 1200 TL. Bana profilo ankastre set önerir misiniz? Toplamda 8 tane set var profilonun kendi sitesinde bu setlerden hangisini almalıyım? Profiloyu bu açıdan düşünmenin diğer nedenleri ise kullandığım bulaşık makinesinin Profilo olması ve ankastre ürünlerin Bosch, Siemens gibi tavsiye edilen ürünlerin muadili ve onlardan daha ucuz olması. Ürün linkihttp://www.profilo.com.tr/ankastre/ankastre-setler/ankastre-setler/setler/SET3.html?source=browse

Öte yandan forumlarda Teka ankastre kalitesinden bahseden arkadaşları da gördüm. Biraz inceledim Teka nın setleri biraz bütçemi aşıyor ancak en düz seti internette 1100 TL den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ürünün linki http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-teka-avantaj-ankastre-set-1~T0007549.aspx

Şu an kullandığım fırında gördüm ki ne kadar çok özelliği olursa olsun fırında sadece standart alt üst pişirme programını kullanıyorum. Bu yüzden fırında fan ve ekstra özelliklere pek de ihtiyaç duymuyorum.

Teka set 1100 TL, muadili Profilo set 900 TL.

Bunlara göre sizce Profilo set mi almalıyım Teka set mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 23 Nisan 2011; 20:59:50 >

• ben yaklaşık 3 ay önce profilonun kampanyasındaki 5 numaralı setin ocağını OCA 652 kodlu cam ocak yaptırarak almıştım. açıkçası davlumbaz, fırının metal bölgeleri ve cam ocak hep leke veya parmak izi tutuyor. ama hem bir sıkıntısı olmadığı hem de güzel göründükleri için begeniyorum. belki önerilen malzemelerle silinince metalde o izler kalmaz ama denemedim. teka'yı bilmem ama öneriye sunduğunuz setteki davlumbaz benim kullandğım ile aynı, bilginiz olsun istedim.
  • Profilo kesinlikle almayn aldırtmayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK

Profilo kesinlikle almayn aldırtmayn

ben alırken siemens.i de incelemiştim.eşdeğer modellerin tek farkı siemens.de ocak üstündeki demirlerin dökme demir olması idi. onun dısında kullanılan malzeme aynı idi.
  • quote:

içi boş bir yorum örneği.niye alamyın ve aldırmayını da yazsaydınız iyi olurdu.laf ola beri gele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

içi boş bir yorum örneği.niye alamyın ve aldırmayını da yazsaydınız iyi olurdu.laf ola beri gele.

Profilo buzdolabımız ve televizyonumuz vardı televizyon 5. Senesi dolmadan bozuldu ve tamirden sonra en az 4 kez daha bozuldu çöpe attık buzdolabının ise ilk ayında termostatı bozuldu bunlar benim için yeterli profilo en adi beyaz eşyadır 2. Regal 3. Siemens gelir NOKTA yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Profilo buzdolabımız ve televizyonumuz vardı televizyon 5. Senesi dolmadan bozuldu ve tamirden sonra en az 4 kez daha bozuldu çöpe attık buzdolabının ise ilk ayında termostatı bozuldu bunlar benim için yeterli profilo en adi beyaz eşyadır 2. Regal 3. Siemens gelir NOKTA yeterli mi?

Ben de iki senedir kullandığım profilo ürünlerden çok memnunum açıkcası hem bu yüzden hem de fiyatları biraz uygun olduğu için profiloları değerlendirdim. Özellikle çevremde hiç kimse ocaklı fırının fırın bölümünden memnun olmazken ben özellikle fırının pişirmesinden çok memnunum. Bakalım sanırım bu işler biraz da kısmete bakıyor. Yine de değerlendireceğim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Ankastre set ve Buzdolabı.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teka hangi ülkenin ürünü
  • Bir marka her ürünü iyi yapamaz, bunu defalarca kez yazdım.

Profilo'dan TV(ki zaten TV üreten fabrikası iflas etti 3 yıl evvel) ve no frost buzdolabı alınmaz diye yüzlerce kişiyi vazgeçirmişliğim var.

Profilo no frost buzdolabı ve TV konusunda ne kadar kötüyse fırın ve bulaşık makinesinde de o kadar iyidir.(bazı istisnalar hariç tabi) Çünkü bulaşık makinesi ve fırınları Bosch tarafından üretiliyor.

Ülkemizde çamaşır makinesinden memnun kaldığı markanın televizyonunu alan tüketiciler var. Oysa ki bu iki ürün arasında teknolojik hiçbir bağlantı yoktur, şu marka hayranlığını bir kenara bırakmalıyız. Kim neyi iyi üretiyorsa ve hakkını verecek fiyata satıyorsa o ürün seçilmelidir.
  • 2-3 sene önce Candoğan beyin tavsiyelerini değerlendirerek Profilo çamaşır , bulaşık ve fırın almıştım. Şu ana kadar eşim çok memnun.İyiki bunları almışız diyor.Ablama da bulaşok makinası aldırdım o da memnun.

BU ara yeni bir ev aldığım için ankastre almam gerekiyor.Ben de fırından memnun olduğumdan dolayı öncelikle profilo bakmaya karar verdim ve bu başlığa rastladım.

Ürünleri profilo mu aldınız yoksa başka bir marka mi tercih ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukber

İyi günler;

Evime ankastre set almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden arkadaşların da önerileriyle profilo marka bulaşık makinesi ve fırın almıştım. Özellikle profilonun fırınından çok memnun kalmıştım. Hem de bu ürünleri spottan arçelik ve vestel gibi marka ürünlerinden çok daha ucuza almıştım. Bu yüzden ankastre fırın ocak davlumbaz seti için de yine profilo düşünüyorum. Bütçem maksimum 1200 TL. Bana profilo ankastre set önerir misiniz? Toplamda 8 tane set var profilonun kendi sitesinde bu setlerden hangisini almalıyım? Profiloyu bu açıdan düşünmenin diğer nedenleri ise kullandığım bulaşık makinesinin Profilo olması ve ankastre ürünlerin Bosch, Siemens gibi tavsiye edilen ürünlerin muadili ve onlardan daha ucuz olması. Ürün linkihttp://www.profilo.com.tr/ankastre/ankastre-setler/ankastre-setler/setler/SET3.html?source=browse

Öte yandan forumlarda Teka ankastre kalitesinden bahseden arkadaşları da gördüm. Biraz inceledim Teka nın setleri biraz bütçemi aşıyor ancak en düz seti internette 1100 TL den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ürünün linki http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-teka-avantaj-ankastre-set-1~T0007549.aspx

Şu an kullandığım fırında gördüm ki ne kadar çok özelliği olursa olsun fırında sadece standart alt üst pişirme programını kullanıyorum. Bu yüzden fırında fan ve ekstra özelliklere pek de ihtiyaç duymuyorum.

Teka set 1100 TL, muadili Profilo set 900 TL.

Bunlara göre sizce Profilo set mi almalıyım Teka set mi?

Başlığa bakmamanız durumunda alıntı yaptım.

Kafamdaki set bu

http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/1212/PROFILO-PRESTIJ2-ANKASTRE-SET-FRMA952-OCA652-DVA260-

• hocam naptın aldın mı bu seti, bende düşünüyorum siemens ile arasında 500 tl fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldplay

hocam naptın aldın mı bu seti, bende düşünüyorum siemens ile arasında 500 tl fark var.

Yok hocam.Ben farklı modellere yöneldim.Kalitesini beğensem de görünümü yüzünden siemens aldım.

Smns 43gt540e fırın 1100
    smns siyah cam ocak 500
    silverline venezia davlunbaz 650

liraya aldım

Toplama bi set oldu ama güzel oldu.Ozellikle fırın bence tasarım harikası. Yerleştirince resim koyacagım ama daha tasınmama 2 ay falan var
  • aynen bende ankastre set alıcam inox rengi istiyorum ve hiç bi bilgim yok bu konuda fiyat olarakda cok vermesek iyi olur hani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

quote:

Orijinalden alıntı: goldplay

hocam naptın aldın mı bu seti, bende düşünüyorum siemens ile arasında 500 tl fark var.

Yok hocam.Ben farklı modellere yöneldim.Kalitesini beğensem de görünümü yüzünden siemens aldım.

Smns 43gt540e fırın 1100
    smns siyah cam ocak 500
    silverline venezia davlunbaz 650

liraya aldım

Toplama bi set oldu ama güzel oldu.Ozellikle fırın bence tasarım harikası. Yerleştirince resim koyacagım ama daha tasınmama 2 ay falan var

İyi de yemekleri görüntü pişirmiyoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de tekanın 1990 liraya aşağıdaki setini almayı düşünüyorum.Evinde TEKA kullanan arkadaşlardan ya da markayı bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    Ürün linki :
    http://www.ankastreal.com/U25960,176,teka-ankastre-set-he-720-siyah-ankastre-firin-hl-lux-60-4g-ai-al-siyah-cam-ankastre-ocak-nc2-60-fume-cam-davlumbaz-teka-ankastre-setler-teka-ankastre-set.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.