Şimdi Ara

Ankastre ocak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar bir ocak ihtiyacım var
    300-400 civarında
    bilmiyorum nedir piyasası ama
    tavsiyelerinize ihtiyacım var.



  • Merhabalar. Çelik mi düşünüyorsunuz yoksa cam mı? Ben Inox'u tavsiye etmiyorum, kullanımı oldukça zor. Camın da biraz dikkatli kullanılması gerekiyor.

    En çok çeşidi Silverline'da bulabilirsiniz. Çelik mi cam mı yoksa beyaz emaye mi istediğinizi belirtirseniz ona göre modelde de yardımcı olurum.
  • üstad hangisini tavsiye edersen onu alıcam ben.
    bütün beyaz eşyamı senin tavsiyelerine göre aldım
    çok şükür hepsinden de memnunum.
    Allah razı olsun senden.


    Cam daha şık duruyor gibi sanki bilmiyorum.
    Benim fırın ve aspiratör dominoxtan alındıydı hediye olarak
    acaba onlara uygun olması gerekiyor mu
    siyah düşünüyoruz renk olarak
    cam ve metal arasında ne gibi bir fark var acaba
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    ben de fırın almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum fırın konusunda özellikle kendi deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim,şimdiden teşekkürler
  • http://www.n11.com/simfer-8624-siyah-cam-ankastre-davlumbaz-P14458835
    bu ürünü aldım ben de
    kasım ve aralık ayında enpara ile ocak ve fırın alıp seriyi tamamlamayı düşünüyorum
    aldığım davlumbaza uygun tavsiyenizi bekliyorum 500-600 TL civarı
  • üstad yardımını bekliyoruz:(
  • Merhabalar. Siyah cam ocak düşünüyorsanız bu modellerden gönlünüze yatanı alabilirsiniz. Hepsi yeterli kalitedeler.

    Zanussi ZGO65414BA
    Silverline CS115 ya da CS112
    Profilo OCA652 tavsiye ederim.

    Ben temizlik kolaylığından ötürü beyaz camdan yanayım ama diğer ürünlerinizle sırıtmaması için siyah daha mantıklı olur.

    Zanussi'yi Darty'de ucuza bulabilirsiniz. Silverline'ı da MediaMarkt, Darty ve Bimeks'ten sorun. Profilo da guzelevim.com gibi Profilo bayiliği olan e ticaret sitelerinde ucuz oluyor. Ortalama 400TL civarındaysa alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Merhabalar. Siyah cam ocak düşünüyorsanız bu modellerden gönlünüze yatanı alabilirsiniz. Hepsi yeterli kalitedeler.

    Zanussi ZGO65414BA
    Silverline CS115 ya da CS112
    Profilo OCA652 tavsiye ederim.

    Ben temizlik kolaylığından ötürü beyaz camdan yanayım ama diğer ürünlerinizle sırıtmaması için siyah daha mantıklı olur.

    Zanussi'yi Darty'de ucuza bulabilirsiniz. Silverline'ı da MediaMarkt, Darty ve Bimeks'ten sorun. Profilo da guzelevim.com gibi Profilo bayiliği olan e ticaret sitelerinde ucuz oluyor. Ortalama 400TL civarındaysa alınır.

    üstad sıralaman nedir bunlarda..
    bir de mermerit için yerini kestiricem
    bunların yeri standartdır dimi.
    56 ya 49 falan dedi mermeritçi ama
    ebatlarda 58 51 falan yazıyor bunun
  • İki hafta önce Icf marka ankastre ocak ve fırın aldım.ocak 2931/423 bir gözü elektrikli 3+1 inox ,fırın ise 6024/497 statik fırın.ikisini royal mutfaktan aldım.ikisine toplam 620 tl .her ikisine bulunduğu sınıfın en ucuz ürünleri.kiracı olduğum için çok pahalı bir ürün seçmedim.iki haftadır kullanıyorum.ürün çok hızlı geldi.ve servis aradıktan sonraki akşam geldi.hemen monte ettiler.pişirme performanları oldukça iyi.sadece bir kaç küçük noktayı paylaşmak istedim.
    1-ankastre ocağın ocak üzeri aksesuarları -sanırım bek deniyor- biraz zayıf ve ilk gün emayelerinde dökülme oldu.tabii ben de çapmış olabilirim tencere vs ama yine de bu kadar çabuk dökülmemesi gerekirdi diye düşündüm.
    2-ocağım 3+1 olduğu için bir gözü elektrikli ancak elektrikli gözün ısı ayarı sadece 1-2-3 olarak yapılmış.1 de bile çayın altındaki suyu kaynatıyor ve su bitiyor.dikkatli olmazsanız çaydanlığınız yanabilir.elekrikli ocak ısı ayarlarının daha düşük ayara sahip olması gerekiyormuş.
    3-gazlı ocakların ateşlemeli çakmakları var.ancak daha önce başka kullandığım ocak çakmaklarına göre daha uzun süre basılı tutmak gerekiyor ki alev alsın.Erken bırakırsanız ocak sönüyor.saydım tam olarak alev alması için 10-12 arası çakması gerekiyor çakmağın.
    Fırın ise ilk çalıştırmada servisin uyarısı ile 40-50 dakika boş çalıştımama rağmen ağır bir koku yaydı.Servise sorduğumda ise bunun içindeki boyaların ilk kullanımdan kaynaklı olarak yanması sonucu oluşan bir koku olduğunu öğrendim.Daha sonra başkalrından da bunun normal bir durum olduğunu öğrendim.Ama eğer bu işlemi boş yapmazsanız ilk pişirdiğiniz yemekte boya kokuları olabilir.dikkat ediniz.
    Fırın oldukça iyi ısınıyor 250-280 'e kadar ısı ayrı mevcut ben ilk yemeğimi 250 derecede başlayıp 200 de bitirdim.oldukça iyi performans aldım.tepsinin her köşesi eşit pişti çevirmeye gerek kalmadı.
    sonuç olarak fiyat /fayda analizine göre oldukça başarılı ürünler diyebiliriz.tabii ki küçük sorunları problem etmezseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.