Şimdi Ara

Ankastre Ocak Camı Patladı ve Dağıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranibor -- 9 Aralık 2014; 10:51:37 >

• Geçmiş olsun allahtan mutfak boşmuş. Franke kullanmadım ama kullanan 2 arkadaşımda memnun değil. Birisinin davlumbazı bozulmuştu 3-5 ay uğraştı düzgünce yapılması için, en son Franke merkeze mail atmış uzun uzadıya ancak öyle çözdü sorununu.
    franke bulaşık makinesi sağlık sektörüne kanserli hasta üretmek için yapılmış bir cihazdır arkadaşlar aman uzak durun. tüm bulaşıklar deterjanlı çıkıyprdu tüm. serviside ayrı kalitesiz on para etmez.

Ocağın camı parçalandı.

Fırının içi paslandı.

Servise ulaşmaya çalıştığınızda 40 tane farklı tel no çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franke markası mutfakçılar tarafından satılıyor diye kaliteli algısı var ama asla öyle değil. Tıpkı Uğur derin dondurucunun sırf isimden ibaret olması gibi.

Frankenin üst segment ürünleri hariç neredeyse tamamı fason ürün. Bulaşıkları Samsung gibi Midea'ya yaptırıyorlar, buzdolapları Vestel ve Arçelik. Bildiğiniz toplama gibi. Maalesef inşaat projeleri ve mutfakçılar sırf isim olsun diye bu markayı tercih ediyorlar. Olan da kullananlara oluyor. Uzak durulması gereken bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MICIR 2. CAM'DA ÇATLADI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.