Bildirim
Ankaralı arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gata etlikte ama tam olarak nasil gidilir bilmiyorum uplayalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulus heykelin oraya git.100.yıl çarşısından yükseltepe, etlik, esertepe, aşağı eğlence, ayvalı,etlik yazan tüm otobüsler önünden geçer -
Astiden tüp gecitten geç otobüs dire geçen geç gelir uus dolmusuna bin heykelden. Çoğu otobüs geçiyor
Arkadaş doğru tarif etmiş ama ta oraya kadar gidip oradan binmene gerek yok, Oraya kadar yürüme yada otbus masrafı yapma bir önceki durak daha yakin
Dostum gardan çıkınca sağa don dümdüz yuru sıhhiye ulus güzergah yoluna çıkacaksın, sola don yaya geçidine gelene kadar yanı gençlik parkı girişine kadar yuru orada zaten polis kulübesi göreceksin etlik otobüsleri nereden geçiyor dedinmi hemen sana karşıdaki durağı gösterecek oradan binebilirsin
https://store.donanimhaber.com/0c/4f/30/0c4f30dc9ece18428b0cfa0f0e2452c4.png
Demek istedigim bu
Okun ucundaki yerden binebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevaplarınız için çok teşekkürler. @EO2527 @ÇalKekeÇal
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X