Bildirim
Ankaragucu - Samsunspor Maçı ne olur?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1 olabilir 10ç -
samsun alır ama karsılıklı gol daha mantıklı gıbı bu mac ıcın,bosverın bu macları gıdın 0-2 yada 2-2 real macına verın cebınızı doldurun -
valla herkes ms1 olur diyo veveya 10çş...
maça doğru düşebilir oranları bu maçın... -
samsunspor da bir çok oyuncu izine ayrıldı diye biliyorum.geçen maçta oynayanlardan 8 tanesi falan 93-94 doğumlu altyapı çocukları.ankaragücü de zaten aynı şekilde gençlerden oluşuyor çoğu.kg:var ve ankaragücü yenilmez sanki. -
Ben Samsunspor'luyum.
Kadronun %90'nı A2 olacak. Murat Yıldırım, Adem Alkaşi ve Hakan oynarsa oynar gerisi dediğim iki ilk kez resmi maçlara çıkıyor.
Bi 10 lira attım Ankaragücü'ne ben de, yenilirsek ona sevinirim : ) -
Ankaragücü verdim bende
edit= dk 14 a.gücü 1-0 önde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 21 Nisan 2012; 13:14:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Ben Samsunspor'luyum.
Kadronun %90'nı A2 olacak. Murat Yıldırım, Adem Alkaşi ve Hakan oynarsa oynar gerisi dediğim iki ilk kez resmi maçlara çıkıyor.
Bi 10 lira attım Ankaragücü'ne ben de, yenilirsek ona sevinirim : )
Geldi 6.50 oran ama keşke Bursaspor'a vermeseydim yedek çıkmışlar. -
Kardeş bu maç banko üst.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: begtay
Kardeş bu maç banko üst.
muhaha :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: begtay
Kardeş bu maç banko üst.
üst mübence +7 biter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X