Şimdi Ara

ankaradaki üniversitelilerden ATV ye haklı tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda atv haber tamamen düzeysizleşti aynen show ve kanal d gibi. ve ATV HABER HAKKINDA ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN GELEN EMAIL:

Atv haber hakkında size şikayetlerimiz var. Bir süredir magazine boğulan iyice düzeysizleşen atv haberi siz de fark etmişsinizdir. Geçtiğimiz günlerde başbakana Mersin’de yapılan yumurtalı protestoya yer vermeyen tek kanal olan atv bugün de (16.02.2006) TRT’nin de dahil olduğu tüm ana haber bültenleri arasında Ostim’de başbakana yapılan protestoya yer vermeyen tek kanal oldu. Atv krizde olduğu günler de dahil olmak üzere hiçbir zaman bu kadar korkak ve yalak olmamıştı. Biz Ankara’lı üniversite gençliği(ODTU, ANKARA, GAZİ, HACETTEPE) olarak bunları görmek istemiyorsanız izlemeyin diyen yetkililere cevap olması için kendini düzeltinceye kadar atv haber izleme kampanyası başlattık. Kızılay’da imza toplanılacak yurt ve kantin televizyonlarında atv haber açılmıyor.

• Gerçekten çok yavşaklaştı, atv haber ali kırcanın da bunadığı kanaatindeyim...
  • ali kırca ya hiç yakıştıramıyorum
    tamamen samimiyetini ve haverci karizmasını yitirdi
  • ali kırca ve m.ali birand artık bitti.. haber programlarında abuk subuk şeyleri gösteriyorlar. kalite 0
  • ali kırca nın istifa etmesi gerekti. ona yakışan buydu. ama o populer olan medya ve magazinciliği sevdi heralde
  • birandı oldum olası sevemedim zaten..tam bir kıl herif ya...eskiden karizma vardı biraz.32.gun ayagına..sonra trt den atıldı....simdi de kırmızılı gozluklerle ana haber bulteni okuyan bi soytarı modunda...
    ali kırca da kabak tadı veriyor artık..ikide bir araya girip laf kesmesi ..hep ukala bi havası olması dikkatimi cekmiştir..ona da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkafkas -- 20 Şubat 2006 21:21:25 >
  • Valla Ben Bu Yazılardan Hiç bir şey anlamadım

Doğan Medya Gurubu Gibi Devlet düşmanı medya görmedim
    her zaman haberleri çarpıtan hep yalan haber yapan tek medya gurubu
    Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Tek Medya Kuruluşudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KANALTÜRK haberi izleyin.

Adam gibi haber izleyin.
  • ben flash haber kadar dandik bi haber bülteni görmedim daha, flash haber dandiklikte bir numara, bide flash haberin meşhur okları vardır, show tvnin halkası gibidir...
  • zaten son zamanlarda siyaset meydanıda pek tat vermiyo, yeni spikerlere yol açmaları için bıraksınlar artık,
    bak rehaya pişti yapıyo, ali de alsın yanına birandı 2 kişi daha bulsun kahveye okey e gitsinler, emekli olmaları lazım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rybczynski -- 22 Şubat 2006 3:22:07 >
  • HABER PROGRAMİMİ O NE?TURKIYEDE OLE BISEYMI VAR? TV82I BILE YAPAR BUNU OKADAR CIDDI ANLATIR MILANO MODA HAFTASINDA SOLE BIKINILER VAR.SONRA SPIKERIN YUZUNDE SICAK BI GULUMSEME.HABERLER BURDA SONA ERIYOR IZLEYENLER HEPINIZE II GECELER.....

UYDUSU OLANLAR BLIR EN IYI HABERLER TURKMEN TELEVIZYONUNDA ...PUHAHA IRAKIN AYDINLIK YÜZÜ
  • bundan 4-5 yıl önce haberleri atvden izlerdim hep, diyorum şimdi nasıl izliyomuşum ben. Hiçbir farkı yok. haber izlemek için NTV veya cnntürk derim. diğerleri yorumsuz haber veremiyorlar , resmen milletle dalga geçiyorlar. en çok izlenen kanallarda zaten belli , ne kadar düzeyde olduğmuz belli. her türlü boyutta insanların düşünce ve kültür biçimi belirgin bir şekilde istatistiklere vuruyor maalesef. Eğitim değil eğitim ve öğretim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 22 Şubat 2006 3:35:54 >
  • Magazin'den bıktım artık.Atv,Show,Kanal D,Star iyice cıvıttılar işi.

Her şey magazin değil bu ülkede, insanları uyutmaya mı çalışıyorlar nedir anlamadım gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Magazin'den bıktım artık.Atv,Show,Kanal D,Star iyice cıvıttılar işi.

Her şey magazin değil bu ülkede, insanları uyutmaya mı çalışıyorlar nedir anlamadım gitti.

MİLLETİN UYUMASI ÖZELLİKLE YÖNETİCİLERİN İŞİNE GELİR BİR ÜLKEDE OH YAN GEL YAT DERT TASA YOK... ZATEN HEPSİ İKTİDARIN MAYMUNU DEĞİLMİ BU KANALLARIN HANGİSİNDE BİR ELEŞTİRİ VAR SADECE YORUM VAR SADECE... HABERTÜRK, CNN TURK, SKYTURK FENA DEĞİL EN AZINDAN ONLAR VAR

@57.ALAY ARKADAŞIM BU KANALTURK BENDE NİYE YOK ÇANAK KULLANIYORUM AMA...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.