Şimdi Ara

Ankarada Yurtta Kalan Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, bu sene Başkent Üniversitesi'ni yazdım tam burslu olarak okulun yurdu okula göre uzak kalıyor, o yüzden bende özel yurtları taramaya başladım fakat sitelerinde yazdığıyla gidildiğinde aynı etkiyi yaratmadığını bildiğim için bilgisi olan, arkadaşı, kendisi, kardeşi buralarda kalmış olanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Düşündüğüm yurtlar ise aşağıdakilerdir.

Özel Ardıçlar, Özel Göksu, Özel Evin, Özel Baştüzel.

• Hocam sen biraz araştırmışsın, şu konularda bilgi verebilir misin biliyorsan?

Ankara üniversitesi siyasal(Cebecide) veya Odtü kampüsü için hangi ilçelerdeki yurtlar uygundur, ulaşım açısından?
  • gazi hukuka ya da ankara hukuka yakın erkek öğrenci yurtları hakkında bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

gazi hukuka ya da ankara hukuka yakın erkek öğrenci yurtları hakkında bilginiz var mı

Bahçelievler ve beşevlerdeki yurtlara bakabilirsin.Konuyu açan arkadaşın söylediği yurtlarbahçelievlerde.Bende göksuda kalıyorum 10 dakikada yürürüm dediğin fakültelere.
  • Bahçelievler bulunduğu alan dolayısıyla ulaşımın iyi olduğu yerlerdir yakınındaki milli kütüphanenin önünden bilimum dolmuş, otobüs geçer odtü kampüsü için idealdir fakat cebeci hakkında bir bilgim yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

quote:

gazi hukuka ya da ankara hukuka yakın erkek öğrenci yurtları hakkında bilginiz var mı

Bahçelievler ve beşevlerdeki yurtlara bakabilirsin.Konuyu açan arkadaşın söylediği yurtlarbahçelievlerde.Bende göksuda kalıyorum 10 dakikada yürürüm dediğin fakültelere.

cevabın için çok sağol.Hem Gazi hukukun yeni taşındığı yere hemde Ankara hukuka 10 dk de yürüyerek gidebildiğine göre,yanlış anlamadıysam gazı hukuk ve ankara hukuk birbırine çok mu yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesliefe -- 16 Ağustos 2011; 18:48:01 >
  • Gazi hukuk gazi ibbf nin orası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardıçlar yurdu : Bahçelievler şubesine gittim. İki ve bir kişilik odalar 11 bin lira civarında idi.Odaları gezdim.Kaliteli bir yer 4 kişil odalar 8 bin tl civarında idi.

Evin Yurdu : Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum.Odalarını gezdim.Valla hiç beğenmedim ben açıkçası.

Baştüzel: Binası güzel.Her odada banyosuda var.Ancak makine kimyaya yakın beşevlerden tandoğan'a doğru giderken cadde üzerinde.Çok sesli bir ortam en üst kat etüt odası gezdiren kadın sessiz dedi ama orda o sesle ders calışılmaz. Fiyatlar: 4 kişilik peşinde 5000 bin lira civarı. 2-1 kişilik 8 bin lira civarında.

Göksu : Benim kaldığım daha doğrusu bu sene kalacağım yurt.2 kişilik 4 kişilik odaları gezdm. Benim 4 kişilik odam dev gibi diğer turtların 4 kişilik odalarının neredeyse 2 katı.birde küçük sayılamayacak bizim odaya ait balkonumuzda var.yemekhane ve etüt odaları güzel. Milli kütüphaneyede çok yakın.

Sonuç :

Ardıçlar bahçelievler yurdu gerçekten harikaydı.Ama diğer yurtlara oranla 3-4 bin lira fark var arasında.Ağır bir maddi külfet.Diğer yurtlar 4 kişilik odalara peinde hep 5 bin küsür lira.Ben geriye kalan evin öksu baştüzel arasında en çok göksuyu beğendim.Bahçelievler 7 caddeye 2 sokak arası var kazakstan 4.caddede eğlence forever ama yurdun bulunduğu sokakta bi o kadar sessiz :) Odalar diğer yurtlarınkine oranla çok daha büyük.

Ardıçlar dışında tüm yurtların fiyatları birbirine yakın ben en çok göksuyu beğendim ve kayıt oldum.

• quote:

quote:

quote:

cevabın için çok sağol.Hem Gazi hukukun yeni taşındığı yere hemde Ankara hukuka 10 dk de yürüyerek gidebildiğine göre,yanlış anlamadıysam gazı hukuk ve ankara hukuk birbırine çok mu yakın

ankara hukuk cebecide sanırım.Gazi hukuğa bn mesafesini söyledim.Ama ankara üniversitesinin birçok bölümü gazi üniversitesi ile yanyana ana kampüsler yanyana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ankara hukuk cebecide sanırım.Gazi hukuğa bn mesafesini söyledim.Ama ankara üniversitesinin birçok bölümü gazi üniversitesi ile yanyana ana kampüsler yanyana.

göksunun sitesinde fiyatlar yok,sen iki kişilik bazalı odaların fiyatını biliyor musun

• valla 2 kişilk peşin 7-8 bin tl civarı idi.
  • quote:

Ardıçlar yurdu : Bahçelievler şubesine gittim. İki ve bir kişilik odalar 11 bin lira civarında idi.Odaları gezdim.Kaliteli bir yer 4 kişil odalar 8 bin tl civarında idi.

Evin Yurdu : Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum.Odalarını gezdim.Valla hiç beğenmedim ben açıkçası.

Baştüzel: Binası güzel.Her odada banyosuda var.Ancak makine kimyaya yakın beşevlerden tandoğan'a doğru giderken cadde üzerinde.Çok sesli bir ortam en üst kat etüt odası gezdiren kadın sessiz dedi ama orda o sesle ders calışılmaz. Fiyatlar: 4 kişilik peşinde 5000 bin lira civarı. 2-1 kişilik 8 bin lira civarında.

Göksu : Benim kaldığım daha doğrusu bu sene kalacağım yurt.2 kişilik 4 kişilik odaları gezdm. Benim 4 kişilik odam dev gibi diğer turtların 4 kişilik odalarının neredeyse 2 katı.birde küçük sayılamayacak bizim odaya ait balkonumuzda var.yemekhane ve etüt odaları güzel. Milli kütüphaneyede çok yakın.

Sonuç :

Ardıçlar bahçelievler yurdu gerçekten harikaydı.Ama diğer yurtlara oranla 3-4 bin lira fark var arasında.Ağır bir maddi külfet.Diğer yurtlar 4 kişilik odalara peinde hep 5 bin küsür lira.Ben geriye kalan evin öksu baştüzel arasında en çok göksuyu beğendim.Bahçelievler 7 caddeye 2 sokak arası var kazakstan 4.caddede eğlence forever ama yurdun bulunduğu sokakta bi o kadar sessiz :) Odalar diğer yurtlarınkine oranla çok daha büyük.

Ardıçlar dışında tüm yurtların fiyatları birbirine yakın ben en çok göksuyu beğendim ve kayıt oldum.

Hocam peki fiyatlara yemek dahil mi göksuda. Sitesinde sabah ve akşam yemeği demiş ama fiyata dahil olup olmadığını belirtmemiş. Bir de cemaat ile filan bağlantıları yok değil mi? ( site öyle bir izlenim vermiyor ama sormak istedim )

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiloglukozidaz

quote:

Ardıçlar yurdu : Bahçelievler şubesine gittim. İki ve bir kişilik odalar 11 bin lira civarında idi.Odaları gezdim.Kaliteli bir yer 4 kişil odalar 8 bin tl civarında idi.

Sonuç :

Hocam peki fiyatlara yemek dahil mi göksuda. Sitesinde sabah ve akşam yemeği demiş ama fiyata dahil olup olmadığını belirtmemiş. Bir de cemaat ile filan bağlantıları yok değil mi? ( site öyle bir izlenim vermiyor ama sormak istedim )

Sabah ve akşam yemeği fiyata dahil.Öğle yemeği paralı mı yada hiç yok mu bilmiyorum.Zaten okulların yemekhanelerinde öğle yemeğini yiyebiliyorsun.Cemaatle bir bağlantıları yok.Tüm yurtlar arasında yöneticilerinin kadın olduğu yurt burası.Sahibi emekli olan bir öğretmen güleryüzlü bir bayan.

• quote:

valla 2 kişilk peşin 7-8 bin tl civarı idi.

bu fiyat sadece oda ücretimi yoksa yemek ücretide dahil mi
  • fiyat yanlış hatırlamıyorsam bu düzeydeydi.Ayrıca tüm özel yurtlarda olduğu gibi sabah ve akşam yemeği fiyata dahil.
  • quote:

valla 2 kişilk peşin 7-8 bin tl civarı idi.

yurtta yılda kaç ay kalınabiliniyor,yani eylülden hazirana kadar mı yoksa 12 ay kalınabilinirmi,örneğin yaz okuluna kalanlar temmuzda da yurtta ayrı ücret ödemeden kalabilirler mi
  • yaz döneminde kalmak için farklı bir ücret ödüyorsun.Bunlar tüm yurtlar için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

Öncelikle merhabalar, bu sene Başkent Üniversitesi'ni yazdım tam burslu olarak okulun yurdu okula göre uzak kalıyor, o yüzden bende özel yurtları taramaya başladım fakat sitelerinde yazdığıyla gidildiğinde aynı etkiyi yaratmadığını bildiğim için bilgisi olan, arkadaşı, kendisi, kardeşi buralarda kalmış olanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Düşündüğüm yurtlar ise aşağıdakilerdir.

Özel Ardıçlar, Özel Göksu, Özel Evin, Özel Baştüzel.

nasıl yani başkentin kendi yurdu kampüs içinde değil mi?
    ne kadar uzaklıkta?

bahsettiğiniz yurtlar da gördüğüm kadarıyla pek yakın değil başkent üni.ye

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blattodea -- 24 Nisan 2014; 15:31:41 >
  • arkadaşlar Ramiz bey yurdu hakkında bilgisi olan varmı?
    arkadaş thk.üniversitesinde okuyacak
    yakınlıgı ve ulaşımı nasıldır veya thk. üniversitesi etimesgut icin önerebileceginiz yurt varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.