Bu konularda çok bilgili insanlarsınız.Bana yardımcı olursanız sevinirim. Amacım amatör olarak kendime bir site tasarlayıp hayata geçirebilmek ve daha sonra bunu yönetebilecek kadar web tasarımı öğrenebilmek.Belirtmeye çalıştığım şey şu;profesyonel değilim ve özel ders alarak bunu başarabilir miyim?Kendi kendime kitaplardan ya da internetten beceremem,çok vakit kaybederim. Başlangıçta birisinin elimden tutup temelleri konusunda bana göstermesi şart.Bana bunu öğretecek profesyonel insanlara nasıl ulaşabilirim Ankarada. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
pm attım
dostum bak ben de çok eski sayılmam . ama öğrenmek istiyor isen kitapları , interneti kurcalaman gerekiyor yoksa hiç bir şey yapamazsın . zaten bu işin temelli html , ilk baş html den başla çok zor değil . en fazla 1 hafta da öğrenirsin.
sonra photoshop , dreamweaver falan diye git yalnız acele etme 3 ayda olacağına 4 ayda olsun . acele edersen çabuk sıkılabilir amacına ulaşamamamış olabilirsin . msn adresimi verim sormak istediklerin olursa cevaplarım (pm attım )
sağolun teşekkürler.önerileriniz doğrultusunda HTML ile ilgili bir kitap alarak başlıyorum..hatta şimdi atlayıp kızılaya inip ve ilk büyük kitapçının bilgisayar reyonuna yöneleceğim..