Şimdi Ara

ANKARADA PEUGEOT SERVİS TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm arkadaşlar bende geçen ay 2008 model 407 konfort aldım arabam çok konforlu beklentilerimin çok çok üstünde etabi birde bakım servisilazımdı tesadüfen gittiyim başkent peugeot ta erhan usta ile tanıştım arabamla çok iyi ilgilendi sagolsun fiyatlardada beni şaşırtmadı bana uygun geldi sadece peugeot ve cıtroen araçları tamiratlarını yapıyorlar tavsiye ederim
  • Slm arkadaşlar

Size Peugeot ve Citroen marka araçlarda tavsiye edebileceğim güvenle aracını götürebileceğiniz tek servis

Öz Simge Peugeot Citroen servisidir

Hem Lexia cihazı ile araçların bütün elektronik arızalarını tespit ediyor

Hem de uzman kadrosuyla mekanik-elektrik-elektronik-kaporta-boya konusunda aracınızı tek yerde onarma fırsatı veriyor

http://www.simgepeugeotankara.com
  • Arkadaşlar Göralı kesinlikle tavsiye etmiyorum başımıza bir sürü sorun açtılar 2006 1.6 HDİ 307 Comfort ta turba değişicekti garantiden revizyon yaptılar sonra tekrar gitti değişti. Serviste gereksiz bir sürü parça değitirme teklfi geliyor. İşçilikleri çok başarısız özellikle boya konusunda 0 kalite. Araç park halinde iken dolmuş çarpmıştı kaskodan yapıldı göralda. 2 sene içinde boya yapılan parçalarda vernik attı sonra taş gelmiştir diyorlar. Müşterileri salak yerine koyuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edick

Arkadaşlar Göralı kesinlikle tavsiye etmiyorum başımıza bir sürü sorun açtılar 2006 1.6 HDİ 307 Comfort ta turba değişicekti garantiden revizyon yaptılar sonra tekrar gitti değişti. Serviste gereksiz bir sürü parça değitirme teklfi geliyor. İşçilikleri çok başarısız özellikle boya konusunda 0 kalite. Araç park halinde iken dolmuş çarpmıştı kaskodan yapıldı göralda. 2 sene içinde boya yapılan parçalarda vernik attı sonra taş gelmiştir diyorlar. Müşterileri salak yerine koyuyorlar.

Arkas vardı onlar Peugeot bölümünü kapatmışlar. 1 hafta önce ufak bir kaza yaptım ilk defa Fatih Peugeot a gittim gayette memnun kaldım. Göralda far için para alırken Fatih peugeotta dan çıkarken arka stoplardan birinin patlamış olduğunu gördüler ücretsiz değiştirdiler. Ayrıca Göralda ustalar çok baştan savma. Arabanın koltuğu sallanıyor savunma basit adamlarda 508 de de öyle :) Fanı açınca ses geliyor diyorum ne sesi diyor. Yan koltuğa oturana kadar duyulan bir sesti ki arkasta bunu nasıl duymamışlar dedi :) Gitmem tavsiye de etmem. Yağ vakası varki hele akıllara ziyan onu anlatmıyorum bile :)

• takip
  • Hort ? Evet Triger değişimi için yer lazım. Yeni konu açmayım dedim. Tavsiyesi olan var mı? Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat124

Slm arkadaşlar

Size Peugeot ve Citroen marka araçlarda tavsiye edebileceğim güvenle aracını götürebileceğiniz tek servis

Öz Simge Peugeot Citroen servisidir

Hem Lexia cihazı ile araçların bütün elektronik arızalarını tespit ediyor

Hem de uzman kadrosuyla mekanik-elektrik-elektronik-kaporta-boya konusunda aracınızı tek yerde onarma fırsatı veriyor

http://www.simgepeugeotankara.com

Burdaki tavsiyeler uzerine simge peugeot citrone e gittim boyle rezalet gormedim adamlar o kadar duzensiz calisiyoki tam arabama bi usta bakarken baska musteri gelince ona kayiyor. baska usta bulursan ona devam ettiriyosun. Arabanin sorununu anlatiyorum motoru dinlemeden bi tur atmadan teshis koyup parca degistirmeye kalkisiyor. Motor lambasi yaniyo diyorum turbosu bozuktur diyor. Boyle sacmalik gormedim hayatimda. Bide elektrikci diye 15 16 yaslarinda bi cocuk almislar klima fani biyere surtuyodu yarim yamalak yapti daha servisten cikmadan sorun yeniden basladi. Cocugu zorla geri yap diye buldum bu kirik olmaz diyo. O zmn niye yaptim diye ucret yaziyosun. Ordan ciktim sasmaz da biyere gittim 15 dakka da yapti ve cuzi bir para aldi. Onun disinda simge peugeot citroen in arizalar icin verdigi fiyatlarin neredeyse yarisini istedi. Bu oraya ilk ve son gidisim oldu dusunenlere de kesinlikle gitmeyin diyorum hem vaktinize yazik hem paraniza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara da şaşmazda,DOĞAN peugeot citroen servisine görürseniz hemen hızlanıp kaçın,hiç durmayın.
    oranın kendini usta zanneden Hakan Doğan mavi tulumu giymiş,sanki yalamış yutmuş peugeot'yu.
    adama turbo geç açıyor diyorum,DPF sıvısı az diyor,lan ne alaka?motoru stop ettiğinde turbodan dızzzz diye bir ses geliyor,Elektronik el freni bozuk diyor.
    arabana program atcam dedi 80 tl aldı,hiç bir değişiklik olmadı.DPF sıvısını eklersem çekiş artacakmış,ulan yuhh nası bağladın ordan orayı...
    sahtekarın teki.
    neyse debimetre sorunluymuş,turbocu arkadaş buldu para bile istemedi.debimetre değişince düzeldi.

şaşmazda SAYGINLAR pug-citroen var,oraya gidin,2 kardeş çalışıyorlar,çok efendiler,sakinler.
    çok parada istemiyorlar
  • Herkese mrb,

konu kapanmış olabilir kusura bakmayın arkadaşlar
    gene de bi danışmak istedim

2001 model otomatik peugeot 206 sahibiyim
    aracın şanzımanı uzunca bir süredir hata veriyor şöyleki spor modu ve kar modu ışıkları yanıp sönüyor ve kontağı kapatıp açarak resetleme yapıyorum
    Ancak son bir aydır çok sık olmaya başladı arabayı her çalıştırdığımda oluyor neredeyse

bir çok arkadaş da aynı sorunu yaşamış okuduğum kadarıyla ve sormak istediğim yetkili servise götürmekten vazgeçtim yorumları okuduktan sonra
    bunun dışında benim mahalle arasındaki tanıdığım iki usta da farklı şeyler söyledi
    biri şanzımanın beynine girip 800-900 tl ile kurtulabilir diyor öteki 1500 tl den kapı açıyor komple şanzıman inecek vs diyor
    ikisinde güvenmediğimden burada sormak istedim
    bu sorunu yaşayan arkadşlar ücret konusunda bilgi verebilirse veya iyi bir usta tavsiye ederse çok sevinirim

şimdiden teşekkürler!

• Başkent sanayi sitesinde Battal usta var ABC den ayrılmış yetenekli bir usta işinin ehlidir .https://www.ankarapeugeot.com/iletisim/
  • Partner tepee triger değişecek nereye gitmeyilim ?
  • XXXX servisi
    buradaki tavsiyelere göre gittim
    kendisi çok iyi olabilir, kendisi araca bakabilirse, ama çok kalabalık yanındaki diğer ustalar bakıyor, benim araca o bakmadı vallaha baştan sora xxxxxxxxx usta ilgilense gidilebilir
    bir de bilemem tabi ben orjinal parça olmak koşuluyla takılan parça fiyatlarını kontrol ettim bana iki parçada biraz yüksek yazılmış.
    Ayrıca başka bir işlem devam edecekti, yine yanındaki usta hata yapmaya başladığı için yaptırmadım
    ismi hukuki sorumluluk olmaması nedeniyle xxxxx diye belirttim
    şimdi arkadaşlar buradaki yorumlara göre servise gitmeyin ben böyle yaptım yanıldım. Bir tanıdığınız falan olur tavsiye eder öyle gidin
    belki buraya edit girenler servis çalışanı nereden bileceksin
    yani anlamsız yanıltılıyor insanlar
    ama ustalar ve sanayi maalesef sürekli aldatmaya çalışıyor gibi bir halleri var
    hepsi olmasa da genelde durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhlft -- 14 Kasım 2017; 14:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Honda Efe servis olarak en çok üzen yer diye forumda konusu geçmişti.

ABC Peugeot Honda Efe'nin sahiplerinin.

Ben olsam bulaşmazdım.

Daha dün yakın bir dostumdan akla zarar bir ABC Peugeot mağduriyet vakası duyumladım. ABC den araç alan var mı başka?

• 2017 de ABC den almak sorunda kaldım çünkü beklemeden alabileceğim tek 3008 orada vardı
    Ancak bir önceki 3008 ime birşeyler yaptırmak zorunda kaldığım 2012 3008 imden ABC Peugeot servisinde bir kaç parça malzemem kayboldu aracımdan ve şu an yeni 3008 imin 15000 bakımına 765 TL fiyat istiyorlar 635 liraya yaptıranlar varken 500 liraya gel yap deseler gitmem

Ankarada eğer garantiniz yoksa Ankara otomotiv var Başkent sanayi sitesinde Battal usta yanlızca peugeot ve citroen e bakar en azından bir çayını için tanışın derim.Eski 2012 ehdi 3008 imin son bakımını 260 tl ye yapmıştı mazot filtresi dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak_muhendisi

Fatih Peugeot'u tavsiye ederm, yetkli servistir kendisi...
    http://fatihpeugeot.com/

TELEFON
    0312 384 11 88

Büyük Sanayi Sitesi 1 Cad NO:28 İskitler ANKARA
  • goral ve abc arabayı bozuyor ustelik yetkili servis bunlar
    peki bu durumu fabrikaya nasıl ileteceğiz bi daha yapmasın boyle şeyler bunlar
  • Uahu kime gittiysek habisinin bir eksigi cikti. Yokmu 4dortluk bir usta kapisinda musterileri sira olmus aman ustam canim ustam birtane adam akilli tamirci cikmazmi ya

• Göral Peugeot tan uzak dur yeter

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.