Bildirim
Ankarada Özel Bmw Sevisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bendede 2004 320d var ve aracimi şaşmaz organize sanayide simşek otoya götürüyorum. 60000 bakımında ben de yağ,filtreler,mazot filtresi ve 4 balata , yanlış hatırlamıyorsam 250parça ve 100 isçilik gitmişti. bu arada sadece ön değil tüm balataları değiştirmeni öneririm. zaten nejdet usta ne diyorsa doğrudur, o seni tönlendirir
ıstersen google dan aratabilirsin şimşek bmw die. ii günler -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 5 Temmuz 2008; 21:29:34 > -
ostimde açık oto pazarının orada totalden yukarı dönersin
tepede bmw servisi var orada gündüzler bmw
niğdeli üzeyir usta
temiz iş yaparlar 20 yıllık tecrübe -
Gündüzler Bmw yı ınternette görmüştüm..Şimşek Bmw de bır kac Bmw nın plakalıklarında gördüm...Onuda bir araştırayım....Bu arada arabanın garantisi dolmadı ama Borusan a gıcık oluyorum...Resmen adamı soyuyorlar gıbı.... -
gündüzler bmw düşürürse affetmez yalnız :) dikkat etmek gerekir ama fakat işleri işçilikleri çok temizdir
fizanda kalsın araban gelip yaparlar yeter ki müşterisi olduğunu bilsin -
şimşek en iyisi -
Koskoca Ankarada başka servislerde olmalı.... -
300-400 YTL Hiç zannetmiyorum -
330 yl ıstedı gunduzler... -
quote:
Orjinalden alıntı: efe01
Gündüzler Bmw yı ınternette görmüştüm..Şimşek Bmw de bır kac Bmw nın plakalıklarında gördüm...Onuda bir araştırayım....Bu arada arabanın garantisi dolmadı ama Borusan a gıcık oluyorum...Resmen adamı soyuyorlar gıbı....
Soyuyorlar gibi değil üstadım resmen soyuyorlar. -
Haklısın bende soyulmak ıstemıyorum.Yag degısımı +ön balata degısımı 1,200 ytl tutmamalı....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X