Şimdi Ara

Ankarada önerebileceğiniz dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum herkes gittiği dershane hakkında fiyat bakımından ilgi bakımından bilgi verebilir mi içten bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50007005&p=1#50007005 konuma bakabilirsin burda bisürü öneri var

Ha ama şunu ekliyim bişey olmuştur bu arada hocalar ayrılmıştır yenileri gelmiştir falan o hocalar nasıl olur bilemem ihale bana kalmasın sonra Ama hepsi 7-8 yıldır bu dershanedeyim diyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 6 Ağustos 2011; 21:21:37 >

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

Uğur Dershanesini tavsiye ederim bu sene ben oraya gitmiştim mezunum bende.Hocalar gayet kültürlü saygılı bilgili insanlar müdürü rehberlik hocalarıda öyle.Arkadaş gibiydik biz çoğu hocayla

Ha ama şunu ekliyim bişey olmuştur bu arada hocalar ayrılmıştır yenileri gelmiştir falan o hocalar nasıl olur bilemem ihale bana kalmasın sonra Ama hepsi 7-8 yıldır bu dershanedeyim diyodu

ne kadara yazılmıştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugracar -- 6 Ağustos 2011; 21:36:58 >

• konu hakkında bilgisi olupta konuyu gören arkadaşlar lütfen boş geçmeyin (: yardımınız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugracar -- 6 Ağustos 2011; 22:26:38 >
  • Arasınıfları bilmem ama hazırlıkta FEM bir numaradır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Dersane Tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

final dergisi... tek geçerim.... fiyat olarak zorlayabilir ama piyasadan yüksektir fiyatı. daha orta halli dershaneler de var. maltepe dershanesine bakabilirsin. açı dershanesi de iyidir.

açıya çoğu kişi kötü diyo bilmiyorum valla finalde benim bütçemi aşar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.