İzmirde yaşıyorum, maddi durumumuz kötü değil ama iyi de değil. Ankarada okumanın maliyeti ne olur? (ot gibi yaşamaktan bahsetmiyorum) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İzmirde yaşıyorum, maddi durumumuz kötü değil ama iyi de değil. Ankarada okumanın maliyeti ne olur? (ot gibi yaşamaktan bahsetmiyorum) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
500 TL bana yetiyordu 2022-2023 de
375TL si kyk ya gidiyordu. 125TL Su,akbil vs. İhtiyaç için Kyk da yemek verdikleri için disarda yemek yemeye gitmiyordum. Alkol,sigara yok zaten Parti,club vs gitmiyorum Kyk yurdu okula yakın oldugu için yürüyordum.Bu yüzden fazla akbil parası gitmiyordu. Okul yemekhanesinde hiç gitmedim. Yurdun yemekleri yetiyordu. Genel olarak böyle 500 TL bana rahat yetiyordu. Arada kendimi şımartmak için kyk dan 11 TL ye tost alıyordum bazen ayda 1 kere paraya kıyıp bimden kuruyemiş alıyordum ![]() |
hacı ayda 1 kez dışarı çıkıp npc gibi yaşarsan 2.5k tabi yeter amk. bi öğüne kafadan 150 harcıyorsun zaten yurt hariç 7-8k çok uçuk rakamlar değil artık.
|
üni böyle okunur aga aileye çok yük olmamak lazım |
Yeşilay Tayfa Up
![]() |
abi şöyle güzellemeler yapmayın yalvarırım yok çok şükür yok aileye yük olmayayım. tamam aileye yük olmaması çok güzel de bitki gibi yaşamak zorunda kalması gerçekten çok üzücü, adama okul yemekhanesi bile lüks bu bütçeyle... |
Bunlar nasi rakamlar olm abim sadece KYK bursuyla yaşıyor
|
şu an kafadan 6k aşağısına çoğu şehir kurtarmaz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Temmuz 2023; 16:24:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
7-8k yeter < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 27 Temmuz 2023; 16:32:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İzmirde üniversite okusaydım cevaplayabilirdim, ne yszık ki tam bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3k rahat rahat yeter < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |