Şimdi Ara

Ankarada Nereden Boş Cd\Dvd Alınır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın bi boş cd almaya gitcem bana önerebileceğiniz bir yer var mı???

• Maltepe pazarında al, hem kaliteli, hem de fiyatlar uygun.
  • maltepe hala duruyosa tabi
  • Nt mağzaları var ben hep ordan alıyorum kuzılayda
  • Maltepe duruyo ya durmazmı

Nt mağazaları nerde oluyo acaba.._???????
  • Kızılay Sakarya caddesi
  • Ya nese ben ostimden metroya bineyim sonra ankaraya binip beşevlerde inip maltepe pazarına gideyim. İnş bi sorun felan çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmirde En Uygun Orjinal Vcd ?
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Ya nese ben ostimden metroya bineyim sonra ankaraya binip beşevlerde inip maltepe pazarına gideyim. İnş bi sorun felan çıkmaz.

dostum rahat ol ya altı üstü bi boş cd alacan. haraç kesmeye gidiyomuş gibi bi halin var...

• Ya birde kızılayın oralarda arçelik bayiisi bulabileceğim bi yer var mı bildiğiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Ya nese ben ostimden metroya bineyim sonra ankaraya binip beşevlerde inip maltepe pazarına gideyim. İnş bi sorun felan çıkmaz.

çift vasıtaya gerek yok metrodan kızılayda in limon bazaar var oradan alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksabbath -- 2 Temmuz 2008; 23:52:56 >
  • Kızılayda lemanın karşınıda bir yer vardı ora baya hesaplı idi ama adını hatırlamıyorum yerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Kızılayda lemanın karşınıda bir yer vardı ora baya hesaplı idi ama adını hatırlamıyorum yerini

Baştaş bilgisayar.... Ankaranın en çeşit DVD / CD satan yeri benim bildiğim....
  • ben çok şahane bi yer biliyorum ama söylemem küçük bi kopya ziya gökalpte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Kızılayda lemanın karşınıda bir yer vardı ora baya hesaplı idi ama adını hatırlamıyorum yerini

Baştaş bilgisayar.... Ankaranın en çeşit DVD / CD satan yeri benim bildiğim....

Evet hocam taşlı bişeydi sanırım orası
  • boş dvd almak istiyorum demek istedin heralde
  • maltepe pazarından al..beşevlerde değil demirtepede inersen daha yakın olur.beşevler çok uzak..yada nt nin yanındaki binada ışık bilgisayar var oradanda alabilirsin
  • ankarada herhangi bi kırtasiye,internet kafe,bilgisayar mağazası gibi yerlerden boş cd/dvd alınabilir.diğer şehirlerden farkı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

ankarada herhangi bi kırtasiye,internet kafe,bilgisayar mağazası gibi yerlerden boş cd/dvd alınabilir.diğer şehirlerden farkı yoktur

çok ağır konuşmuşsun be usta
  • "TIRNAK" ta uygundur

Ziya Gökalp Caddesinde Sıhhıyeye inen üst geçitten Koleje giderken sol tarafta ara sokağın hemen girişinde
  • Arkadaşlar ben netten alıyorum cdlerimi 3 YTL ye ayağıma kadar geliyor. Çeşitleri bol fiyatları da uygun.

www.maxipaket.com tavsiya ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.