Şimdi Ara

Ankarada iyi bir citroen ustası bilen var mı acaba??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Benim iyi bir citroen ustasına ihtiyacım var , eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.. teşekkürler..



  • Burayı okuyanların ahmak olduğunu düşüne kişiler var. Adam 6 ay önce üyelik almış, üyelik alırken de sadece aracı çağrıştıran bir isim belirlemiş kendine ve burada servis ve usta öneriyor. Attığı mesajlar sadece servis konusu ile ilgili. Burada bnu okuyanlar da ahmak olduğu için bunların gerçek servis tecrübeleri olduğunu sanacak ha! Aklınıza şaşarım. Sayın ustalar ve servis sahipleri, adınızı açık açık burada yazın ve dürüst olun. Gizli reklam yapmaya gerek yok, açıkça da rızkınızı kazanabilirsiniz.
  • yakında ınsallah ılk arabamı alabılırsem benımde bı cıtroen ustasına ıhtıyacım olucak

    tavsıyelerı beklıyoruz
  • bx almayı dusunuyorum arac ve usta tavsıyelerınızı beklıyorum


    cıtroen kullanıcısı arkadaslar bı cok markaya yer werılmemıs bu forumda ama cıtroen war bu marka ıcın bıraz daha emek gosterelım lutfen
  • Citroen yetkili servisinden şaşma. Sanayiye gidersen seni çok yorarlar. Ankara'da Otosay Otomotiv'de Şevket ustayı bul. En eskilerden ve iyilerden bir tanesi.
  • Şaşmaz göbeğe gelmeden doğanlar citroen servis var,sahibi 2 kardeş,ben memnunum tavsiye ederim.Efendi adamlar.Ciddi bir sorunun varsa yetkili servise git tabi ki;)
  • Evet bende bir citroen c3 sahibiyim(1.4 hdi 16v sx 92hp 200Nm tork).arabamı çok seviyorum ve gayet titizim.citroen doğanlar ile yeni tanıştım ve çok çok memnunum.tesadüf eseri bir arızadan dolayı gittiğim servisti aslında çok basit olan ve kimsenin çözemediği sorunumu çözdüler.işcilik ve yedek parça ücretleri oldukca makul.özellikle yetkili servisten sonra baya bi ucuz geldi.gayet dürüs çalışan 2 kardeş işletior.bundan sonra başkasına gitmem gayet tecrübeli ve diagnostik konusunda uzmanlar:)....istanbul yolu 12.km ayakkabı dünyası ve çileğin arkasında...
    İŞTE ARABAM....


     Ankarada iyi bir citroen ustası bilen var mı acaba??




  • EĞER UYGUN FİYAT VE KISA SÜREDE SORUN ÇÖZÜMÜ İSTİYORSANIZ VE BX GİBİ ESKİ MODEL BİR ARAÇTA YETKİLİ SERVİSLER SİZE ÇOK MASRAFLI OLUR.YETKİLİ SERVİSTE 250YTL CİVARINDA YAPILAN PERİYODİK BAKIMI(C3) BEN CİTROEN DOĞANLARDA 130YTL YAPTIRDIM VE GAYET MEMNUNUM!
    www.citroenservis.net bi bakın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanC3 -- 27 Mart 2009; 15:51:25 >
  • doğanları kesinlikle tavsiye etmem geciriolar çünkü parçalar hep cıkma takılıyo birde senin arızalı dedikleri parçanı deiştirse bile geri bozuk olanı sana vermiyo ufak bi hatası olsa bile tamir edip başka bi araca takıyolar denemesi bedava gidip görün
  • Bana da öyle geldi, taktıkları parça 3 ay sonra arıza yaptı, yenisini taktılar bunun garantisi olmaz deyip tekrar para aldılar. İlk başlarda ilgiliydiler sonra ayağımız alışınca tavırlarından pek memnun kalmadım. Göral arabadan hiç anlamıyor. Otosayda ustabaşı denilen adamın usta olduğundan bile şüphem var, gittiğim birkaç özel serviste öylesine servis veriyorlar. Her taraf yağ kir içinde pis elbiselerle çalışıyorlar, pırıl pırıl arabama bindiklerinde içim cız ediyor. Kısacası Ankara'da hala kafama göre bir servis bulamadım. Son çare İstanbul'a gidip orada servis almak olacak.
  • Arkadaşlar,2007 de doğanları tavsiye etmiştim ancak aracımda ufak bir sıkıntı oldu ve arkadaşın dediği gibi geçirmeye çalıştılar.Bir referansla şaşmaz girişte sağdan 2.sokağa girince başkent oto ile tanıştım.Doğanların 500 tl dediği işi 10 tl el işçiliğiyle halleti.Daha sonra aynı yerde triger,balata,yağ vs değişimi yaptırdım.Fiyat ve ücret gayet iyiydi.YEn son geçen hafta motordan gelen ufak bir ses şikayetiyle gittim krank kasnağı ses yapıyor dediler ve söktüler.Daha idare eder,ister değiştirin ister kalsın dediler.Ben değiştirdim ve ses kesildi.Dürüst esnaf olduğunu ve iyi işçiliği olduğunu düşünüyorum.Herkese tavsiye ederim.
    Başkent Otomotiv:
    Tel:0.312.2784649
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panisher

    Arkadaşlar,2007 de doğanları tavsiye etmiştim ancak aracımda ufak bir sıkıntı oldu ve arkadaşın dediği gibi geçirmeye çalıştılar.Bir referansla şaşmaz girişte sağdan 2.sokağa girince başkent oto ile tanıştım.Doğanların 500 tl dediği işi 10 tl el işçiliğiyle halleti.Daha sonra aynı yerde triger,balata,yağ vs değişimi yaptırdım.Fiyat ve ücret gayet iyiydi.YEn son geçen hafta motordan gelen ufak bir ses şikayetiyle gittim krank kasnağı ses yapıyor dediler ve söktüler.Daha idare eder,ister değiştirin ister kalsın dediler.Ben değiştirdim ve ses kesildi.Dürüst esnaf olduğunu ve iyi işçiliği olduğunu düşünüyorum.Herkese tavsiye ederim.
    Başkent Otomotiv:
    Tel:0.312.2784649

    selamlar bende C3 kullanıcısıyım. benim ön tampon kırılmıştı. Başkent sanayide yaptırdım 750 liraya mal oldu. Sonra servise sordum aynı paraya mal oluyormuş. Gereksiz yere yan sanayi tampon taktırdık yani. Anladığım kadarıyla Citroen servis dahil iyi bir Citroen tamircisi yok. Bakımı Göralda yaptırdım jant kapaklarını bile takamamışlardı. ben kendim taktım. kaput demirininin plastiğini tutturmaktan acizler. senin dediğin gibi krank kasnağından ses geliyor 450 lira istedi göral yaptırsammı karar veremedim.




  • Arkadaşlar merhaba, (Kendi yorumumdan alıntıdır)

    (Uzun uzun okumaktan sıkılacaklar için Simge otomotiv Mehmet usta'yı mutlak suretle tavsiye ediyorum uzun ve sıkıcı hikaye aşağıda...)

    Ben de Citroen C3 sx 1.6 HDI aracımı (2006 model) 2012 senesinde aldım ve türlü türlü servislerde sorunlarımı gidermek için yüzlerce lira harcadım tabi ki de sorunum giderilmediği gibi yanına yeni sorunlar alarak yürüdü gitti.

    Biliyorsunuz ki güvenilir servis bulmak çok zor, Ankara'ya taşındığımdan beri açıkçası kimseye güvenemedim forumları dolaştım burayı defalarca okudum ve tatmin olamadım, özellikle 1 mesajlı üyelerin servis tavsiyelerine insan güvenirken zorlanıp inandırıcı bulmuyor...

    Yetkili servislerin çıkardığı 1000 TL ve üzeri fiyatlar 50-60.000 TL lik araçlar için makul karşılanabilir fakat zaten 18-19.000 TL lik araçlar için artık bu meblağları ödemek zor gelmeye başladı.

    Aracımı 105.000 km den sonra Eskişehir'de bir özel servise götürmeye başladım, güven ortamı oluşunca Ankara'dan kalkıp Eskişehir'de aracımın bakımlarını yaptırıyordum, 120.000 bakımı ve 135.000 bakımını bu serviste yaptırdım fakat 135.000 bakımından sonra yağ seviyesi bıraktığım seviyesiyle aynıydı, yine de insan konduramıyor. Son olarak 150.000 bakımıma 2000 km kala aracım 3000 deviri göremez oldu.

    Eskişehir'e götürdüm bu sorun için, bilgisayara bağladık, ısıtma rölesi bujiler elektrk. vs gibi bir uyarı verdi, hemen ısıtma rölesini değiştirdiler, çok uzatmayım, röle yanmış, beyni kısa devre yaptırmış, beyin + röle değişimi dünyanın parasını istediler...

    Zamanım yok sonra yaptırayım diye kaçtım oradan, sonuçta gözlemlediğinizde karşınızdakinin konuya hakimiyetini görüyorsunuz.

    1 hafta kadar aracımı bu şekilde yokuş yukarı maks. 70 km yokuş aşağı maks. 110 km ile kullandım, en sonunda başıma daha büyük sorunlar açılabileceğini düşünerek bu forumdaki tek mesaj yazmış olan arkadaşın yorumu üzerinden Öz Simge otomotivin web sitesini inceledim ve çok özenli şekilde hazırlanmış olduğunu gördüm, harita üzerindeki yere kadar hazırlanmış...http://www.simgepeugeotankara.com/

    Bu sabah Öz Simge otomotive götürdüm aracımı Celal ustanın, Mehmet usta gözetiminde çalışması sonucunda 4 adet kızdırma bujisinin 3'ünün çalışmadığını kendi gözlerimle de gördüm. 4'ü de değişti, hidrolik tamamlandı 1 lt. yağ eklendi, motorum temizlendi, turboyla alakalı bir işlem daha yapıldı ve bunlar sadece benim gördüklerim. Bu arada hava filtrem de değişti, güya 3 ay önce değiştirilmişti Eskişehirdeki servis tarafından ama keşke fotoğrafını çekip buraya koysaydım belki utanırlardı...

    Toplamda 3 saat civarı uğraştılar sağolsunlar aracımla, diğer ustalarda ara ara gelip tavsiyelerde bulundular.


    Isıtma rölem değişmedi, aracın beyniyle ilgili bir sıkıntı yoktu hayali tamirlere istenen miktarın neredeyse 1/3ünü ödedim ve ilk defa dolandırılmadım...

    Açıkçası artık aracı perte çıkarmayı bile düşünmüştüm...

    Kesinlikle Öz Simge Otomotiv'de Mehmet Usta'ya veya diğer ismini öğrenemediğim ustalara gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz... İş ahlakı olan insanlarla tanıştığım için ayrıca mutluyum...

    Dikkat ederseniz öyle bir yorum yapıyorum ki sanki bağ bağışlamışlar bana Ama bu benim değil çevremizdeki arsız yüzsüz dolandırıcıların utanması gereken bir durum...

    Aracımla 3 saat boyunca birebir ilgilenen Celal ustaya ve Mehmet ustaya tekrar teşekkür ediyorum

    Yapılan işlemle ilgili detaylı bilgi, Eskişehir'de gidilmemesi gereken bu özel servisle ilgili sormak istediklerinizi özelden sorabilirsiniz.

    İyi forumlar.




  • Burayı okuyanların ahmak olduğunu düşüne kişiler var. Adam 6 ay önce üyelik almış, üyelik alırken de sadece aracı çağrıştıran bir isim belirlemiş kendine ve burada servis ve usta öneriyor. Attığı mesajlar sadece servis konusu ile ilgili. Burada bnu okuyanlar da ahmak olduğu için bunların gerçek servis tecrübeleri olduğunu sanacak ha! Aklınıza şaşarım. Sayın ustalar ve servis sahipleri, adınızı açık açık burada yazın ve dürüst olun. Gizli reklam yapmaya gerek yok, açıkça da rızkınızı kazanabilirsiniz.
  • saygi S kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katiliyorum.ankara da ismi anilacak duzgun bir usta henuz yok. Burada bu kadar ismin cikmasida ayri bir komedi.yag degsitirmekten bahsetmiyoruz problem cozmeden anlayanlar ustalara ulasmak derdimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz neden bahsediyoruz acaba?
  • Sadece 5 mesaj ve sadece Citroen konusu, nedne bahsettiğimiz açık değil mi?
  • Ankara da şaşmazda,DOĞAN peugeot citroen servisine görürseniz hemen hızlanıp kaçın,hiç durmayın.
    oranın kendini usta zanneden Hakan Doğan mavi tulumu giymiş,sanki yalamış yutmuş peugeot'yu.
    adama turbo geç açıyor diyorum,DPF sıvısı az diyor,lan ne alaka?motoru stop ettiğinde turbodan dızzzz diye bir ses geliyor,Elektronik el freni bozuk diyor.
    arabana program atcam dedi 80 tl aldı,hiç bir değişiklik olmadı.DPF sıvısını eklersem çekiş artacakmış,ulan yuhh nası bağladın ordan orayı...
    sahtekarın teki.
    neyse debimetre sorunluymuş,turbocu arkadaş buldu para bile istemedi.debimetre değişince düzeldi.

    şaşmazda SAYGINLAR pug-citroen var,oraya gidin,2 kardeş çalışıyorlar,çok efendiler,sakinler.
    çok parada istemiyorlar
  • Ankarada iseniz Başkent sanayi sitesinde Ankara Oto var Battal usta sağlam Citroen ve Peugeot ustasıdır.http://www.ankarapeugeot.com/iletisim/
  • Arkadaşlar Battal ustayı tanırım ama abisinin yanında Battal çok da usta değildir abisi Turgay usta var bilenler bilir OTOSAY da ustabaşıydı şimdi kendi yerlerini açtılar servisten AHmet Bey ile Gürtaş otomotivi satın aldılar TURGAY ustaya aracınızı gönül rahatlığıyla verebilirsiniz emin olun pişman etmeyecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esatemrah

    Arkadaşlar Battal ustayı tanırım ama abisinin yanında Battal çok da usta değildir abisi Turgay usta var bilenler bilir OTOSAY da ustabaşıydı şimdi kendi yerlerini açtılar servisten AHmet Bey ile Gürtaş otomotivi satın aldılar TURGAY ustaya aracınızı gönül rahatlığıyla verebilirsiniz emin olun pişman etmeyecektir.

    esat kardeş senin BATTAL ustaya araç yaptırmışlığın varmı laf olsun reklam yapayım diyemi konuşuyon anlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.