Arkadaşlar Ankaradaki halı yıkama şirketi önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız bilmeyenler için epey faydalı olur diye düşünüyorum. Yaz bitmeden ben de yıkatmayı düşünüyorum
Haziran' da 15 parça halı yıkattım bu firmaya Eylül ayına kadar parti parti serdik halıları, tek bir sorunla bile karşılaşmadık. En son 19 Eylül' de mutfak halısını serdik ki halının kenarı resmen çürümüş (resimleri aşağıda). Firmayı arayıp durumu bildirdim, telefona çıkan firma yetkilisi önce halının poşetini niye açmadınız, makbuz üzerinde yazıyordu, havasız kalmış çürümüş halınız dedi, 3 ayda halı çürür mü dedim sonra nem almış bu nemli kalırsa 1 ayda bile çürür dedi. Poşeti açmamışsak nasıl içine nem almış, demekki ıslak poşetlemişsiniz dedim işte orda film koptu, sizde suçu bize yıkmak için elinizden geleni yapıyorsunuz dedi. Çünkü suçlusunuz, her ne yaptıysanız halımı mahvettmişsiniz dedim, ben sizinle daha fazla görüşmem deyip telefonu yüzüme kapattı. Bu piyasa fiyatı 200-250TL olan bir yolluk altı üstü, bir de 8-10 bin TL' lik bir halınızın başına böyle birşey gelse ne olur bilmiyorum, dükkanı kapatıp giderler herhalde. Siz siz olun bu firma ile çalışmadan önce 2 kere düşünün.