Şimdi Ara

Ankarada Gezilecek Yerler ve Adresleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
22.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar gezginler bayramda Ankara'ya gidiyorum:Önemli gezilcek yerlerin adreslerini verebilir misiniz???Şehirde bir o yana bir bu byana gezmeyelim.Soldan başlayıp sağdan çıkalım yani Ve araba mı kiralasam yoksa taksiyle gezsem daha iyi olur??Ve güvenilebilir bir oto kiralama şirketi var mıdır Ankarada???

• Taksiyle olacak iş değil çok masraflı olur, araba kirala rahat rahat istediğin yere git.

Hangi şehirden geleceksin? Kaç yaşındasın ne tür yerlerden hoşlanırsın
  • anıtkabiri söylemeye gerek duymuyorum zaten her türkün hayatında en az 1 kere görmesi gereken bir yer. tunalıyı gez. geçen gün ordaydım. kuğulu parkı çok hoşuma gitti. havalarda hala sıcakken çok hoş oluyor. küçük şehirden geliyorsan az ferrari lamborghini falan göriyim diyorsan orana, panora ya git orda ortam da güzel kızlar falan müze gezebilirsin. ulustaki ilk meclise gidebilirsin ama açıkmı bilmiyorum araştır biraz. bi yolunu bulup girebilceksen odtü hacettepe bilkente bi bak derim türkiyenin en güzel üniversiteleri sonuçta. istersen kızılcahamam a gidebilrsin ama biraz uzak söyliyim. beypazarı da var tabi ama tavsiye etmem ben hiç beğenmedim, bomboş geldi üstelik çok uzak. yakınlarda olsa gidip görülür de o kadar yola değmiyor. kızılayda sakarya caddesi, karanfil sokak, konur sokak falan oraları gezebilrsin. bahçeliye git bak orada da ortam hareketlidir. böyle yani

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Taksiyle olacak iş değil çok masraflı olur, araba kirala rahat rahat istediğin yere git.

İzmirden uçakla geleceğim.Ailemle gezeceğim için anca tarihi yerler ve güzel yerlere gidebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Taksiyle olacak iş değil çok masraflı olur, araba kirala rahat rahat istediğin yere git.

İzmirden uçakla geleceğim.Ailemle gezeceğim için anca tarihi yerler ve güzel yerlere gidebilirim.

Ankara kalesi ve civarını restore ediyorlardı.. orayada gidebilirisin...

Gençlik parkına git , ordan kızılaya geçersin , sakarya - karanfil güvenpark falan , çık ordan yukarı tunalı , kuğuluya gidin , tunalıda güzel cafeler vardır oturursun...
    Akşam üzeri bahçeliye gidebilirsin veya göksu - mogan - harikalar diyarı (PARK) gidebilirisniz .

Avm cenneti Ankara'da Avm'ye git.... Adım başı heryer avm oldu...

• Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

+Atlantis AVM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

hocam geçen gün arkadaşımla atakuleye uğradık. 5-6 tane açık dükkan gördüm. hepsimi kapanır yahu
  • quote:

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

Ankuva niye yok panpa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

quote:

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

+Atlantis AVM

Forum Ankara
    Antares AVM
    A city
    Armada

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

quote:

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

+Atlantis AVM

Forum Ankara
    Antares AVM
    A city
    Armada

+ Gordion AVM

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

anıtkabiri söylemeye gerek duymuyorum zaten her türkün hayatında en az 1 kere görmesi gereken bir yer. tunalıyı gez. geçen gün ordaydım. kuğulu parkı çok hoşuma gitti. havalarda hala sıcakken çok hoş oluyor. küçük şehirden geliyorsan az ferrari lamborghini falan göriyim diyorsan orana, panora ya git orda ortam da güzel kızlar falan müze gezebilirsin. ulustaki ilk meclise gidebilirsin ama açıkmı bilmiyorum araştır biraz. bi yolunu bulup girebilceksen odtü hacettepe bilkente bi bak derim türkiyenin en güzel üniversiteleri sonuçta. istersen kızılcahamam a gidebilrsin ama biraz uzak söyliyim. beypazarı da var tabi ama tavsiye etmem ben hiç beğenmedim, bomboş geldi üstelik çok uzak. yakınlarda olsa gidip görülür de o kadar yola değmiyor. kızılayda sakarya caddesi, karanfil sokak, konur sokak falan oraları gezebilrsin. bahçeliye git bak orada da ortam hareketlidir. böyle yani

Beypazarını boşverin, Kızılcahamam'a gelin Kaplıcaya girer, piknik yapıp dönersiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

quote:

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

+Atlantis AVM

Forum Ankara
    Antares AVM
    A city
    Armada

+ Gordion AVM

+ ANITKABİR

• quote:

Ankamall AVM
    Panora AVM
    Cepa AVM
    KentPark AVM
    Optimum Outlet AVM
    Atakule AVM

Hadi kolay gelsin

beton ankara avm city olarak isim değiştirmek gerek beton manzaralı evler satılıyor artık yıldızdan beton manzaralı ev, ciddi ciddi satıyorlar
  • CEPA AWM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

anıtkabiri söylemeye gerek duymuyorum zaten her türkün hayatında en az 1 kere görmesi gereken bir yer. tunalıyı gez. geçen gün ordaydım. kuğulu parkı çok hoşuma gitti. havalarda hala sıcakken çok hoş oluyor. küçük şehirden geliyorsan az ferrari lamborghini falan göriyim diyorsan orana, panora ya git orda ortam da güzel kızlar falan müze gezebilirsin. ulustaki ilk meclise gidebilirsin ama açıkmı bilmiyorum araştır biraz. bi yolunu bulup girebilceksen odtü hacettepe bilkente bi bak derim türkiyenin en güzel üniversiteleri sonuçta. istersen kızılcahamam a gidebilrsin ama biraz uzak söyliyim. beypazarı da var tabi ama tavsiye etmem ben hiç beğenmedim, bomboş geldi üstelik çok uzak. yakınlarda olsa gidip görülür de o kadar yola değmiyor. kızılayda sakarya caddesi, karanfil sokak, konur sokak falan oraları gezebilrsin. bahçeliye git bak orada da ortam hareketlidir. böyle yani

Beypazarını boşverin, Kızılcahamam'a gelin Kaplıcaya girer, piknik yapıp dönersiniz

Arkadaşım kızılcahamamlımısın veya orada mı yaşıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunComb -- 21 Ağustos 2011; 14:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

Arkadaşım kızılcahamamlımısın veya orada mı yaşıyorsun?

Evet

• hala avm yazanlar var
  • daha yeni geldim ankara'dan öyle aman aman bişey yok başkentimizde bana göre..max. 2 günde gezersin.. akşamları serin oluyor o güzel
  • Ankara'nın En Tatlı Mekanı ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_30710639/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.