Şimdi Ara

ANKARADA Gaming Pad Gaming Mause pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben bi kaç ay önce a4 tech x7 gaming mause aldım fakat mause padsiz çalışmıyor :) mausem ilk günkü gibi kutusunda duruyor bende bir pad almayı dusunuyorum internetten alışverişe pek kafam basmıyor bu yüzden elden almayı dusunuyorum acaba Ankarada gaming mause pad satan bir yer varmi SteelSeries Navi Fnatic Sk padlarından ör.

• söylemeyi unutmuşum Arkadaşlar a4tech x7 mause pad önceliğimdir büyük boy anakrada nerede bulabilirim
  • Razer goliathus alabilirsin gayet kaygan ben kendim kullaniyorum fiyatida 50tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almasına alıcamda işte elden alayım dıyorum ınternetten alısverıse pe kafam basmıyor ankarada satan dukkan nerede var bılgısı olan
  • Firebal var ankarada orda bulunuyordurbuyuk ihtimalle

• teşekkürler bayramdan sonra buraya bi uğrayım :)) bu arada netten alışveriş yapmayıda en kısa zamanda öğrenmem lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domminic

teşekkürler bayramdan sonra buraya bi uğrayım :)) bu arada netten alışveriş yapmayıda en kısa zamanda öğrenmem lazım :D

Bana soru sorabilirsin baya bir internetten urun aldım hatta bayramdan sonra razer balckwidow alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reklam yapmayım ama sanal marketimime baktım çoğu kişi memnun ordan bir kaç ürün alıcam fakat nasıl alacağımı bilemiyorum işte sipariş olsun ödeme olsun kredı kartım yok nakıt verıcem
  • quote:

reklam yapmayım ama sanal marketimime baktım çoğu kişi memnun ordan bir kaç ürün alıcam fakat nasıl alacağımı bilemiyorum işte sipariş olsun ödeme olsun kredı kartım yok nakıt verıcem

sanalmarketim in ankarada magzasi var zaten
    ethernal bilgisayar olarak hizmet veriyor
    elden alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

quote:

reklam yapmayım ama sanal marketimime baktım çoğu kişi memnun ordan bir kaç ürün alıcam fakat nasıl alacağımı bilemiyorum işte sipariş olsun ödeme olsun kredı kartım yok nakıt verıcem

sanalmarketim in ankarada magzasi var zaten
    ethernal bilgisayar olarak hizmet veriyor
    elden alabilirsiniz

firebal ve ethernal bu ikisine bayramdan sonra bi gideyim cok saolun arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.