Şimdi Ara

Ankarada ford servisleri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni aldığım focus c-max'ı 30.000 bakımına sokmak istiyorum. Ankara'ya yeni geldiğim için hiç bir yeri bilmiyorum :( lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

- servisleri, adreslerini ve kalitesini bilen arkadaşlar yazabilir mi acaba? (tavsiye ettikleriniz, etmedikleriniz)
    - 30.000 bakımı ne civarlarda tutar (2004 c-max trend benzinli)
    - Arabama kararan dikiz aynası taktırmak istiyorum, önerebileceğiniz markalar, özellikleri ve fiyatları nelerdir?

• arkadaşlar şaşmazda CAN OTO adında bir ervis varmış. biraz önce aradım adamlar balatlar dahil, bujileride değiştiririz, filtreler, yağ vs. 200-250 yi bulur dediler? ne dersiniz güvenilir bir yer mi acaba? eğer gidilir derseniz haftasonu götürmeyi düşünüyorum (bu arada araç garanti dışında, 2004)
    Daha Fazla Göster
  • can otoyu duydum gidenler ve memnun olanlar var.
    birkaç adres daha vereyim. hepsi özel ford servisi. bunların hiçbirine gitmedim ama hepsini de tavsiye edenler var.
    yiğit oto... şaşmaz sanayiinde 2785915-16
    tezel ticaret ... yeni başkent sanayi sitesi 2787350
    avcılar oto...şamaz sanayii yeşilçem sitesi 9.cad.
    can oto .... siz zaten telefonunu biliyorsunuz ama adresini vereyim şaşmaz 1. cad. 24. sk. no 16
    ben istanbul yolundaki yetkili servis tan otoya gidiyorum memnunum. saatlik işçilik 55 ytl. artı parça fiyatlarını eklersin tabi. randevuyla çalışıyorlar. ayrıca ankarada otomobilinizle ilgili sorunlarda seve seve yardımcı olurum. şimdiden kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 5 Eylül 2007; 20:00:25 >
  • Merhaba dostum istanbul yolu carrefura varmadan sağda tan oto var bence ankaranın en iyi yetkili servislerindendir aracın garantisi devam ediyorsa oraya götür derim. Yoksa büyük sanayide bir alt servis olan oto ikiler var orayıda tavsiye ederim. Keyifli sürüşler dilerim.
  • arkadaşlar haftasonu CANOTO' ya gittim. Gerçekten memnun kaldığımı söyleyebilirim. buji takımı, yağ, filtreler, ön balatalar değişti, gaz kelebeği temizlendi, rutin kontroller yapıldı (akü, hidrolik vs...kontrolleri yapıldı) 1,5 - 2 saatte teslim ettiler toplam 235 YTL ödedim.
    Yalnız sormak istediğim bir soru var. ön balatalar değişince ışıklarda beklerken frene basmama gerek kalmadan araba hafif eğimde bile duruyor. Çekişte de hissedilir bir düşüş var. Sanırım balatalar sıkıyor. ustayı aradım sordum, 1-2 hafta sonra normale döneceğini, dönmezse takrar ayarlayacağını söyledi. Bu sizce normal mi ?
  • selam arkadaslar ivedik ankarada benide ford özel servisim var sizlere yardımcı olursam ne mutlu bana isteyen arkadaslara daha sonra adresımı verebılırım suan yenı katıldıgım ıcın reklam sorunu yasamayım sıtede :))))

Orjinalden alıntı: *albay*

arkadaşlar haftasonu CANOTO' ya gittim. Gerçekten memnun kaldığımı söyleyebilirim. buji takımı, yağ, filtreler, ön balatalar değişti, gaz kelebeği temizlendi, rutin kontroller yapıldı (akü, hidrolik vs...kontrolleri yapıldı) 1,5 - 2 saatte teslim ettiler toplam 235 YTL ödedim.
    Yalnız sormak istediğim bir soru var. ön balatalar değişince ışıklarda beklerken frene basmama gerek kalmadan araba hafif eğimde bile duruyor. Çekişte de hissedilir bir düşüş var. Sanırım balatalar sıkıyor. ustayı aradım sordum, 1-2 hafta sonra normale döneceğini, dönmezse takrar ayarlayacağını söyledi. Bu sizce normal mi ?

düzeldi mi acaba bu sorun?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.