Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
201.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Yenmahallede oturuyorum. İvedik caddesi üzerinde OPET Benzin istasyonunda YUNUS CARWAX'da Yıkatıyorum arabamı. Özellikle Cumartesi veya Pazarları Akşam üstü LapTop umuda alıp gidiyorum, Arabam Yıkanırken Ben de İnternete takılıyorum. İşletmecisi Sertaç Bey Çok hoş muhabbet, Çok candan bir insan saolsun müşterileri için Wriless hizmetide sunuyor. Geçenlerde Boya korumada yaptırdım Arabam ışıl ışıl oldu malzemesi TurtleWax. Çok iyi iş çıkardılar ve Diğer isim yapmış Boya Koruma Firmaları kadar iyiler Bence.. ( Pazarlık ederseniz çok iyi fiyatlara iniyolar) İç kuaför içinde söz verdim yaptıracam paramı ayarlayıp. Oto iç dış yıkama ücretleri 12.00 Ytl Ve Elemanlar da candan iyi çocuklar




  • Anıttepe'de "Tabanway" var yüzme havuzunun karşısında mükemmel yıkıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kadtas

    Atatürk orman çiftliğindeki tigem vakfı... hem güzel saatler geçirebilirsiniz hemde o arada aracınız hazır olur hafta sonu için ideal..Hemde Kaliteli ;)

    ben yıkattım güzel, 10 ytl alıyolar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: khanjar2003

    valla arkadaşlar bende yıkamacıyım size bi tüyo vereyim.... sakın aracınızı köpükle yıkatmayın araçtaki bıyayı tamamen korumasız hale getiriyo... biz kendi yerimizde sadece micro fiber eldiven kullanıyoruz sadece ve sadece meguiar's ürünleri 105 yıllık firma adamlar yapmış araba herzaman ıslakmış gibi duruyo benim yerim yıldızda ankarada bıya korumayı hakkıyla yapan tek kişiyim iddia ediyorm..... reklam olmasın diye isim adres vermiyorum bizde 12 ytl üstüde haksız kazanç...


    Telefonunuzu yazar mısınız?
  • Ben basınçlı yıkayıcı aldım koçtaşdan 140 YTL black&decker marka. 120 bar basınç veriyor çift pistonlu ufak bide atıyoruma rabanın bagajına oh mis. Köye gititğimde hafta sonları takıyorum şehir şebekesine hem su tasarufu hemde kirleri çok güzel çıakrtıyor. Tabi fazla yakından tutmamak lazım boyaya zararı var diye duydum ama yıkamacılardaki 120 barın üstünde 150 bar falan onlar tutuyo hiç bişey olduğuu görmedim benimki 120bar
  • Etlik Aşağıeğlencede Yeni etlik caddesinde osmanlı işmerkezinin altında imaj oto yıkama var. güzel yıkıyorlar 13 ytl(iç-dış).

    bide Antaresin otoparkına Sonax açıldı.yanınada Hamam diye bir yer açıldı. Güzel yıkıyorlar
  • Benim arabam 93 Kartal. Hayatında temizlik görmemiş. Sanki koltukları şantiye arabasından alınmış gibi. Koltuğa dokunmanızla toz bulutu oluşuyor. Böyle bir aracı hangi temizlikçiye götürmem lazım? Uygun fiyatlı olursa döşeme bakımı, ilaçlama da düşünebilirim.
  • az evvel dikmen opetteki sonaxta yıkattım arabayı, 6 aydır yıkanmamıştı, pırıl pırıl oldu 4 kişi birden girişti araca ellerine sağlık tavsiye ederim.
  • park caddesındekı narquılle cafeye gıdın ordabı marka var.masalarda brosurlerı var.sız ıcerde otururken onlar arabayı yıkıyorlar ama susuz yıkama dıye tabır edılen bı yontemle.bayagı ıyı oluyo ama fıyat konusunda yardımcı olamıycam :)
  • akdere de oturuyorum ve bu yol boyunca 4-5 adet oto yıkamacı var aralarında rekabetten dolayı iç dış 8 ytl ve ben tuzluçayırdan akdereye inen yolun sağındaki oto yıkamacıyı tercih ediyorum gerçekten güzel yıkıyorlar
  • çok çok özür yanlış yazmışım yolun sağındaki değil de inerken yolun solundaki yıkamacı olacaktı
  • autowax fena değil , benim tercihim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DECEKADU

    Ben Yenmahallede oturuyorum. İvedik caddesi üzerinde OPET Benzin istasyonunda YUNUS CARWAX'da Yıkatıyorum arabamı. Özellikle Cumartesi veya Pazarları Akşam üstü LapTop umuda alıp gidiyorum, Arabam Yıkanırken Ben de İnternete takılıyorum. İşletmecisi Sertaç Bey Çok hoş muhabbet, Çok candan bir insan saolsun müşterileri için Wriless hizmetide sunuyor. Geçenlerde Boya korumada yaptırdım Arabam ışıl ışıl oldu malzemesi TurtleWax. Çok iyi iş çıkardılar ve Diğer isim yapmış Boya Koruma Firmaları kadar iyiler Bence.. ( Pazarlık ederseniz çok iyi fiyatlara iniyolar) İç kuaför içinde söz verdim yaptıracam paramı ayarlayıp. Oto iç dış yıkama ücretleri 12.00 Ytl Ve Elemanlar da candan iyi çocuklar

    Bende yenimahallede oturuyorum genelde koşu yolunun ordaki karadeniz oto yıkamada yıkatıyodum son yıkattığımda memnun kalmadım hiç dediğiniz yeri deneyeceğim




  • Ronnex oto yıkama aDres:Dikmen cad. no:428/24 (makromarket altı) Keklik Pınarı Dikmen Ankara Tel:475 38 22 hertürlü boya koruma-pasta cila-detaylı iç-dış temizlik işleri itina ila yapılır ve aracınız kesinlikleSüngerle yıkanır..Serhat gönderdi derseniz yardımcı olurlar..
  • en iyisini bilmem ama en kötüsünü söyleyeyim.... çayyolu arcadium avm'nin kapalı garajındaki yıkamacı. binbir nazla aldılar zaten aracımı. içi pis de değildi. neyse, 1-2 saat sonra teslim almaya gittim. orada yıkamacıların biri beni farketmedi, çok sağlam şekilde birinin arkasından sövüyordu bahşiş vermedi diye. işin tuhafı işletme sahibi de onun yanında duruyordu. ödedik paramızı, verdik bahşişimizi (4 tl) . garajdan çıktım, aracın içi olduğu gibi duruyor, jantlar duruyor !!!
    geri döndüm, efendi efendi konuştum. bana cevapları şu oldu: detaylı temizlik yapalım. üste 80-100 tl falan istediler. ya, sadece içini bi silin nemli bezinizle... ben sanki bilmiyorum lekelerin nemli bezle çıkmayacağını... adamlar milleti keriz yerine koyuyor. işletmeci verdi paramı geri, tabi bahşiş yandı arada :)))
    valla başkent üniversitesinin altındaki benziklikteki (molpet) yıkamacılar çok iyi. 11 tl iç dış. 4 lira bahşiş, yalayıp yutuyorlar.




  • İncesuda Çengel diye bir yıkama var.. Fırçasız ve arıtılmış su ile yıkarlar.. Aracı yıkatmak için özellikle buraya giderim, aciliyeti olmadığı sürece başka yeredede yıkatmam..
  • Valla Arkadaşlar Balgat/100.yılda MaxClearCar diye bir yer açılmış Makro Marketin altında Acayip güzel. Adamların helal Olsun Arabayı çok güzel yıkıyorlar ve suları cok iyi. Calısanlar dısıplınlı. yıkamadan sonra kontrol var eger begenmessen yıne yıkıyorlar. ve hıc de homurdanmıyorlar ben sınırları bıras zorladım ama :) ona ragmen cok ıyı davrandılar.. Ben aracıma cok tıtızımdır. bu saydıklarınızın hepsıne gıttım ama bence en ıyı yer burası geldı arabanın her yerını sılıp gereklı ekıpmanları uyguluyorlar. Bence MaxClearCar dıorum. Bence deneyın.. memnun kalırısnız...
  • Konya yolu üzerinde Metropolitan hotel.
    Üstüne yıkamacı tanımam.
    Bir kere gidin beğenmez iseniz zaten para almazlar.
    Yeterki ben beğenmedim diyebilin :)
  • SELAM ARKADASLAR.BEN ARABAMA 6 AYDA BIR BOYA KORUMA YAPTIRIYORUM COK TITIZIMDIR ARABAMA KUS PISLEDIGI ZAMAN BILE BOYAYI YAKMASIN DIYE SELPAKLA SILEN BIRISIYIM YANI.BEN ARABAMI DIKMENDE ...WAX DIYE BIRYERE GOTURUYODUM 1 KERE GOTURDUM ASLINDA HIC BEYENMEDIM NE LASTIKLERE SURDUKLERI PARLATICI GUZEL.NEDE ELEMANLAR BAHSIS VER DIYE YUZUME BAKIYOLAR.COK YER GEZDIM ANKARADA BANA GORE EN GUZEL OVECLER 2.CADDEDE AUTO PROFESÖR OTO YIKAMA VAR ADAMLAR GERCEKTEN PROFESYONEL IS YAPIYOLAR.KAPALI ALAN OLDUGU ICIN SERVIS GIBI YAPMISLAR ARABAYI HIC DISARI CIKARMIYOLAR(YER ALTINDA BIR YER DEGIL)GECEN HAFTA BOYA KORUMAYI ORAYA YAPTIRDIM ARABA PARIL PARIL PARLIYO.ILGI ALAKA COK GUZEL.BEN ORAYI TAVSIYE EDERIM.BENCE ANKARADAKI EN IYI OTO YIKAMA AUTO PROFESOR.
  • kaça yaptırıyorsun boya korumayı?

    quote:

    Orijinalden alıntı: suskun_kral61

    SELAM ARKADASLAR.BEN ARABAMA 6 AYDA BIR BOYA KORUMA YAPTIRIYORUM COK TITIZIMDIR ARABAMA KUS PISLEDIGI ZAMAN BILE BOYAYI YAKMASIN DIYE SELPAKLA SILEN BIRISIYIM YANI.BEN ARABAMI DIKMENDE ...WAX DIYE BIRYERE GOTURUYODUM 1 KERE GOTURDUM ASLINDA HIC BEYENMEDIM NE LASTIKLERE SURDUKLERI PARLATICI GUZEL.NEDE ELEMANLAR BAHSIS VER DIYE YUZUME BAKIYOLAR.COK YER GEZDIM ANKARADA BANA GORE EN GUZEL OVECLER 2.CADDEDE AUTO PROFESÖR OTO YIKAMA VAR ADAMLAR GERCEKTEN PROFESYONEL IS YAPIYOLAR.KAPALI ALAN OLDUGU ICIN SERVIS GIBI YAPMISLAR ARABAYI HIC DISARI CIKARMIYOLAR(YER ALTINDA BIR YER DEGIL)GECEN HAFTA BOYA KORUMAYI ORAYA YAPTIRDIM ARABA PARIL PARIL PARLIYO.ILGI ALAKA COK GUZEL.BEN ORAYI TAVSIYE EDERIM.BENCE ANKARADAKI EN IYI OTO YIKAMA AUTO PROFESOR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.