Şimdi Ara

ankarada atiker bayisi lütfen acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR 2004 PEUGEOT 307SW TİPTRONİK VİTES ARAÇ ALDIM. LPG TAKKTIRCAM ÖNERECEBİLCEĞİNİZ MARKA VARMI. BENİM ARACIM DIŞTAN STEPNELİ DIŞTAN SİMİT TANK TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNUNLA İLGİLİ DEZAVANTAJ LARI VARMI.ATİKER MARKA BİRAZ AĞIR BASIYOR. AMA YİNEDE DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR İNTERNETTEN ANKARADA TURKUAZ otoGAZ DİYE Bİ FİRMA VAR OSTİMDE.TELDEN GÖRÜŞTÜM DÜZGÜN İNSANLARA BENZİYORLAR BU FİRMA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI..

• Daha 1 ay önce 2003 mareaya atiker sıralı taktırdım. Ankara Üstün otogaz'da. Atikerin sayfasından da bakabilirsin, Atikerin iç anadolu bölge bayii kendileri. İvedik'te son derece düzgün bir servis. montajcısı, elektrikçisi,programcısı hep farklı kişiler yani uzmanlık alanına göre otomasyon yapmışlar. Program yükleyen arkadaşlar makine mühendisi ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Ben taktırdım çok memnun kaldım, sana da şiddetle tavsiye ederim... Fiyat 1,000 Tl 10 taksitle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketkara

SELAM ARKADAŞLAR 2004 PEUGEOT 307SW TİPTRONİK VİTES ARAÇ ALDIM. LPG TAKKTIRCAM ÖNERECEBİLCEĞİNİZ MARKA VARMI. BENİM ARACIM DIŞTAN STEPNELİ DIŞTAN SİMİT TANK TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNUNLA İLGİLİ DEZAVANTAJ LARI VARMI.ATİKER MARKA BİRAZ AĞIR BASIYOR. AMA YİNEDE DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR İNTERNETTEN ANKARADA TURKUAZ otoGAZ DİYE Bİ FİRMA VAR OSTİMDE.TELDEN GÖRÜŞTÜM DÜZGÜN İNSANLARA BENZİYORLAR BU FİRMA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI..

ankarada gidin şimşek otogaz kendı yapar kendı takar
    700 tl ye taktırın ramsesi bakın rahatınıza
    ondan sonra durmak yok yola dewam
  • ÜSTÜN LE TELDEN GÖRÜŞTÜM ARACIN ÖZELLİKLERİNİ SÖYLEDİM.ATİKER OLMAZ DEDİLER BRC DEDİLER ATİKER TAVSİYE EDEN USTALARDA OLDU BİLMİYOTUM ARADA FİYAT FARKIDA BAYA FAZLA.GERÇEKTEN ZOR BİR İŞMİŞ BU..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketkara

ÜSTÜN LE TELDEN GÖRÜŞTÜM ARACIN ÖZELLİKLERİNİ SÖYLEDİM.ATİKER OLMAZ DEDİLER BRC DEDİLER ATİKER TAVSİYE EDEN USTALARDA OLDU BİLMİYOTUM ARADA FİYAT FARKIDA BAYA FAZLA.GERÇEKTEN ZOR BİR İŞMİŞ BU..

tiptronik şanzuman belki bi farklılık olarak gelebilir. Ben oradaki ustalara sonuna kadar güveniyorum. Brc diyolarsa Brc taktır derim. Adamlar Lincoln Navigator'e bile lpg taktılar. Gözümle gördüm.... Daha önce başka yerde taktırmış sahipleri bir türlü randıman alamamışlar, Binbir dua ederek ayrıldılar dükkandan.
  • Peugeot 307 atiker montajı ile ilgili resimlere aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Bu araçta önemli olan ne takıldığından ziyade,manifoldu söküp enjektörleri alta yerleştirmektir. Aksi halde kalkışta gaz yememe, ara sıra stop etme problemleri yaşanabilir. Atiker bu araçta hiçbir problem yaşatmaz.

http://www.turkuazotogaz.com.tr/gal/index.php?spgmGal=Peugeot

Saygılarımla
    Murat ÜNAL, Makina Mühendisi
    Turkuaz Otogaz
  • Valla ben 2003 tiptronik' e taktırdım tam 1 ay önce ve 2000 km yol yaptım atiker ile. Şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım. Manifolt falanda sökülmedi doğrudan üstten deldiler. Kalkarken gazda yiyor stop sorunuda yaşamıyorum. Otomatik şanzıman ile lpg sistemi arasında nasıl bağ kurulabiliyor merak ediyorum? Bu arada şunu da öğrendim. Bir serviste birden fazla sistem takıyorsa emin olun arabaya uymasına göre değil kendisine ne kadar fazlan kaldığına göre tavsiyede bulunuyor. Size illa atiker taktırın demiyorum. Ama o arabaya Atiker olmaz demesinler... Oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2005 model honda civic e lpg taktircagim atiker in son sistemine 1200tl diyen bayii var. 1000tl lik atiker de son sistem mi yoksa bir önceki sistem mi. Aynı bayii bana 1000 tl lik de var ama eski sistem demişti. Acil cevap lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drforsa D kullanıcısına yanıt
    EN İYİ MARKA EN AZ SORUN ÇIKARAN, MÜMMKÜNSE HİÇ ÇIKARTMAYAN ,FİYATI EN UYGUN OLAN ,GARANTİ BİTTİKDEN SONRA, PARÇA İHTİYAÇ OLDUĞUNDA, PARÇA FİYATLARI UÇMAYIP UYGUN OLAN ,UCUZ AMA ALLAH İLLALAH, DEDİRTMEYEN MARKA OLMALI, BU ÖZELLİKLERİN HEPSİ HANGİ MARKADA VAR,DERSENİZ, EN AZ BENİM KADAR, SİZDE BİLİYORSUNUZKİ BU ATİKER DİR GELİN ÖZLER OTOGAZ A SİZİ ATİKER LENDİRELİM SAYGILAR ÖZLER OTOGAZ ,İŞİNDE UZMAN LPG YETKİLİ SERVİSİ TEL 342 34 33
  • GİT İSKİTLERDE ÖZLER OTOGAZA TERTMİZ TAKTIR TÜPÜNÜ İŞLERİ GÜZEL TEMİZ İŞ YAPIYORLAR GÜVEN BANA YANILMAZSIN TELEFON NOLARI 342 34 33 FİATLARIDA UYGUN
  • Özler otogazı kesinlikle önermiyorum. Sağlam arabanın içine ettiler. 20 tl'lik gaz filtresi için 50 tl aldılar. Dayak yemediğim kaldı nerdeyse. Kesinlikle önermem.
  • Kesinlikle sistem otogaz ivedikde Ekrem bey sahibi Yada Onur usta var görüşün derim harika bir esnaf ve ustadır 4/4 lük insanlar Şiddetle tavsiye ederim yardımcı olmak adına bana ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • bu üstün otogaz nerde acaba?
  • Sistem lpg ekrem toprak bey yada onur usta ivedikde muhakkak görüşün derim benim selamimi iletin yanlız yusuf koparan izmir dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.