arkadaslar ankarada nereden alabilirim 206 bw yi. exa almayı dusunuyordum fakat istanbuldaymıs merkezi. yardımcı olursanız sevinirim iyi gunler
exa dan alabilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: cathedral
exa dan alabilirsin..
exa ankaradamı istanbul diye biliyorum
gerek yok gir siteye al kargo ile gönderelim
quote:
Orijinalden alıntı: interlock
gerek yok gir siteye al kargo ile gönderelim
en uygun exa da gözüküyor siteye üye olup alabilirsin kargo ile yollarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov
en uygun exa da gözüküyor siteye üye olup alabilirsin kargo ile yollarlar.
Alıntıları Göster
iyide arkadaslar bunun ölü piksel olayı var bunu nasıl yapacagım. ankarada exa nın subesi falan yok mu? hepinizede tesekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı bu kadar erken cevap verılecegini dusunmemıstım :)
quote:
Orijinalden alıntı: deatmagic
iyide arkadaslar bunun ölü piksel olayı var bunu nasıl yapacagım. ankarada exa nın subesi falan yok mu? hepinizede tesekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı bu kadar erken cevap verılecegini dusunmemıstım :)
ASUS MW201U 20.1" WIDE SCREEN LCD MM MONITOR BLACK 2ms
MODEL : ASUS MW201U EKRAN BOYUTU : 20.1" WIDE SCREEN LCD VIS (Görülebilir Ekran Boyutu) : 20.1" DOT/YATAY PITCH (mm) : 0.258/0.258 KONTRAST ORANI : 700:1 TEPKİME SÜRESİ : 2ms PARLAKLIK : 300 MAX.ÇÖZÜNÜRLÜK : WSXGA+ 1680x1050 DİĞER ÖZELLİKLER 1 : 160 derece yatay / 160 derece dikey görüş açısı, Splendid Teknolojisi VIDEO BAĞLANTISI : D-SUB & DVI ENTEGRE STEREO/HOPARLÖR : 2 x 1 Watt Stereo GARANTİ : 3 YIL
bu da güzel... hemde kendi ekseninde dönüyor ekran
quote:
Orijinalden alıntı: SEMiZ
vatandan 30 gün ölü pixel garantiside var
Alıntıları Göster
malesef ölü piksel konusunda firmalar kendi kafasına göre takılıyor.ya vatandan alacaksın ki oldukça pahalıya satıyor.yada mavibilgisayara gidip ölü piksel testi yaptırıp da alabilirsin.
quote:
malesef ölü piksel konusunda firmalar kendi kafasına göre takılıyor.ya vatandan alacaksın ki oldukça pahalıya satıyor.yada mavibilgisayara gidip ölü piksel testi yaptırıp da alabilirsin.
Alıntıları Göster
arkadaslar maviden surekli alısveris yapıyorum indirim yapıyorlarmı devamlı musterilerine
quote:
arkadaslar maviden surekli alısveris yapıyorum indirim yapıyorlarmı devamlı musterilerine
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: deatmagic
sana kalmış indirim yaptırtabilirsin.
quote:
quote:
sana kalmış indirim yaptırtabilirsin.
Alıntıları Göster
nasıl bana kalmıs oyle pazarlık yapabilirmiyim ki
quote:
Alıntıları Göster
quote:
tabiki yapabilirsin.
quote:
quote:
tabiki yapabilirsin.
Alıntıları Göster
iyide kasiyerlemi yapayım kiminle pazarlık yapayım ki
quote:
iyide kasiyerlemi yapayım kiminle pazarlık yapayım ki
Alıntıları Göster
mavide hiç satış yetkilisi yokmu?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: spiritc85
mavi vatana benzemiyormu magza büyüklügü olarak pazarlıgı kasada yap bence nakite bayaa indirim yaparlar ısrarcı ol
quote:
Orijinalden alıntı: xfx2600
quote:
Orjinalden alıntı: spiritc85
mavi vatana benzemiyormu magza büyüklügü olarak pazarlıgı kasada yap bence nakite bayaa indirim yaparlar ısrarcı ol
Alıntıları Göster
taksitle alacagım icin indirim yaparlar mı diye dusunuyorum
quote:
taksitle alacagım icin indirim yaparlar mı diye dusunuyorum
Alıntıları Göster
ben 226bw'mi klavye bilgisayardan aldım,fiyatları uygun istersen bi telefonla ara görüş fiyatını,en son 345$+kdv idi 206 bw'nin fiyatı adres:demet vatan cad.49/b yenimahalle tel:03123353855
quote:
Orijinalden alıntı: wilym@n
ben 226bw'mi klavye bilgisayardan aldım,fiyatları uygun istersen bi telefonla ara görüş fiyatını,en son 345$+kdv idi 206 bw'nin fiyatı adres:demet vatan cad.49/b yenimahalle tel:03123353855