Şimdi Ara

Ankara yada izmirde Nargile cafe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ankara yada Izmirde nargile cafe acmak gibi bir dusuncem var sizce mekan olarak nerede acabilirim... Bide Fiyat hakkinda bi bilgiiniz var mi?

Nargile cafenin genclere hitap etmesi lazim derbilerde projeksiyon kullanabilirim diye dusunuyorum... Nargile cafenin tarzi ise daha orient tarzinda olucak benim gorusum sizce nasil olmali bi kac resim yukluyucem numara secin lutfen

bide sizce nargile cafeler genelde iyi getirisi var mi?
    ALKOL kesinlikle satilmiyicak
    Bide bu yasa nasil icerde icilebiliyordu demi nargile?
    tesekkurler...

1

2

3

4

5

yoksa bu sekilde mi sizce hangisi yada fikriniz varsa sizde solermisiniz lutfen tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adel1147 -- 15 Mayıs 2013; 18:41:28 >

• Genç icin diyorsan 5 derim
    Bir uni. kampusune acmak akıllıca olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilk dördü çok demode değil mi? hele ilki? internet cafe gibi nargile cafe mi olurmuş? bir de gençleere hitap etmesini istiyorsan sondaki uygundur bence inciraltında mercanı biliyorsun tam o ayar, fikrimi belirtmek istedim umarım yanlış anlaşılmadım, hayırlı okur inşallah izmire açarsan hayırlı olsuna geliriz:)

• Ankarada para kazanamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

hocam ilk dördü çok demode değil mi? hele ilki? internet cafe gibi nargile cafe mi olurmuş? bir de gençleere hitap etmesini istiyorsan sondaki uygundur bence inciraltında mercanı biliyorsun tam o ayar, fikrimi belirtmek istedim umarım yanlış anlaşılmadım, hayırlı okur inşallah izmire açarsan hayırlı olsuna geliriz:)

estagfurullah hocam memnun oldum fikrini soylemene. bakalim daha sadace dusunce, peki o mercan cafe nasil ii islio mu?
  • Millet 5i önermis ama ben gidecegim zaman oranin yuzunede bakmam 3-4olabilir zevk meselesi

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam izmir hatayı tavsiye ederim. burda millet cafe açılsa da gitsek diye bekliyo. metro çalışması burda yaşayanların hayatını kararttı resmen. dükkanlar kapandı iş yapmadı falan. şimdi millet cafeler için sahile iniyor, hatay tarafında adam akıllı pek yer yok. karakolun orda sevgi yolunda 3-5 cafe var, ama onlar da ilgilenen olmadığından kazanmıyor. babamın arkadaşı kahve işletiyodu askeri hastane karşısında, paraya kıyıp tadilat yaptırdı falan cafe tarzı bir yer oldu şimdi para basıyor. bu tür işletmeler bu tarafta pek yok, bi araştır istersen ama açılır da düzgün, işlek bi yer olursa biz de müşterin oluruz.
  • Bunun herhangi bir formülü olduğunu sanmıyorum. Hiç spesifik yaklaşılmamış olaya. Kaliteli hizmet verdikten sonra uygun yerde uygun konseptte kafe her türlü iş yapar. Kafede armut koltuk olsa şöyle iyi olur kesin para kazandırır, kafe Ankara'da değil İzmir'de olsa daha çok para kazandırır diye bir ayırım yapabilmek mümkün değildir. Eğer sermaye var ve kafe açılmak isteniyor ise, yapılacak olan Ankara ve İzmir'de birer hafta zaman geçirmek ve nargile kafelere giderek mekan sahipleri ve müşterilerle diyaloğa girmektir. Ek olarak bu işin gayriresmi rekabet boyutu da göz ardı edilmemelidir, arkası güçlü ya da çevresi olmayan birisinin bilmediği bir yerde nargile kafe açması ne kadar mantıklı olur o da tartışılır. Ayrıca yeni yasaya göre içeride nargile içimi serbest gibi bir yanlış fikre kapılmışsınız, yeni yasa ile birlikte kesin sınırlar geldi, kapalı alanlarda her türlü duman unsuru yasak artık, özel ruhsat alınacak, nargile üzerine sağlığa zararlıdır yazılacak, nargile sadece suyla hazırlanacak (sütlü vb. nargileler yasak) vb. pek çok kısıt mevcut. Bence 5 sene içerisinde kısıtlamalar daha da artacak ve kişiler sadece evlerinde nargile içebilecek duruma gelecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.