Şimdi Ara

Ankara ve Konsollar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun hakkında çok konu açıldı biliyorum.ama açıklığa kavuşan birşey yok sanırım.Ama artık herks biryerlerden psp olsun ps2 olsun alıp çeşitli tecrübe yaşadı.sizce ankarada konsol denince güvenilirliği ve satış sonrası hizmeti ile neresi öne çıkıyor?

• ırmak toysland - japon oyuncak sarayı
  • japon oyuncak sarayı ve japon armağan ayrı sanırsam.tüp geçitteki ırmağın karşısındaki japon oyuncak sarayı hakkında ne düşünüyorsunuz.bildiğiniz var mı
  • yok hocam aynı adamlar ama ırmak iyidir
  • ırmakta karar kıldık heralde ama daha fazla arkadaş bu konuyla ilgili bildiği şeyleri paylaşırsa hepimiz bilgilenmiş oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

ırmağı konsolda bilemem ama oyunda çok kötüler,sıfır oyun diye ikinci el sattıkları oluyor dikkat et

versiyonda nasıllar?

ayrıca benden tavsiye geçitteki japon değil ama köprü ayağında pasajda japon var bide orayı hiç tavsiye etmiyorum
  • ben 94 yılından beri alış veriş yaparım atari(8 bit zamanı:) ve konsollarla alakalı ankarada. ankaranın en büyük sorunu müşteriye göre farklı fiyat veren esnaf ve satılan malın arkasında durulmamasıdır bunu aşan her küçük esnaf ve firma gözümde iyidir. iyi kötü sıralaması yaparsak japon oyuncak eskiden (2 yıldır gitmedim gitmemde) alıcıyı kaz gibi yolmakta üstlerine yoktu ,karşısında biraz işi bilen olunca da dayılanıyorlardı bizzat şahit oldum birde karumdaki antik oyunda bana ps2 çipi konusunda iyi bir kazık atmıştır takılan çipin parasını tek çekim kredi kartı ile ödemek zorunda kaldım benden %15 faiz aldı (takkenin düşüp kelin görünmesi çip takıldıktan sonra olunca mecburi ödedim parayı) sebebini soruncada yasal bir şey değil faiz almaya mecburum dedi umarım boğazında kalmıştır haram lokması birde zaten beni müşteri olarak kaybetmesi bir yana çevremde kim varsa bu konuda uyarmama ve benden kazandığı 3 kuruşa karşılık abartısız 10larca müşteri kaybetmesine sebeb oldu bu durum onlar açısından, bu nedenlerden dolayı aynı tutum devam ediyorsa Ankara bu konuda iğrenç bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 8 Eylül 2008; 18:17:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

ben 94 yılından beri alış veriş yaparım atari(8 bit zamanı:) ve konsollarla alakalı ankarada. ankaranın en büyük sorunu müşteriye göre farklı fiyat veren esnaf ve satılan malın arkasında durulmamasıdır bunu aşan her küçük esnaf ve firma gözümde iyidir. iyi kötü sıralaması yaparsak japon oyuncak eskiden (2 yıldır gitmedim gitmemde) alıcıyı kaz gibi yolmakta üstlerine yoktu ,karşısında biraz işi bilen olunca da dayılanıyorlardı bizzat şahit oldum birde karumdaki antik oyunda bana ps2 çipi konusunda iyi bir kazık atmıştır takılan çipin parasını tek çekim kredi kartı ile ödemek zorunda kaldım benden %15 faiz aldı (takkenin düşüp kelin görünmesi çip takıldıktan sonra olunca mecburi ödedim parayı) sebebini soruncada yasal bir şey değil faiz almaya mecburum dedi umarım boğazında kalmıştır haram lokması birde zaten beni müşteri olarak kaybetmesi bir yana çevremde kim varsa bu konuda uyarmama ve benden kazandığı 3 kuruşa karşılık abartısız 10larca müşteri kaybetmesine sebeb oldu bu durum onlar açısından, bu nedenlerden dolayı aynı tutum devam ediyorsa Ankara bu konuda iğrenç bir yer

kesinlikle katılıyorum ankaranın sorunu hakkındaki görüşlerine.neden bunu yaparlar anlamam.yani adam akıllı hizmet olsa verilen malın arkasında durulsa tavsiye bile ederiz bu tip dükkanları arkadaşlarımıza.ama nedense işler öyle yürümüyor.

• gecenlerde magazalarına gıttım, ozellıkle fıyat aldım,

hatta alıcı gıbı yapıp pazarlık ettım, yanı utanmasalar zararına verıyoruz dıyecekler, yok gelısı bu, yok daha once 20 kusurdu, sımdı ındırdık ,laf çoook....

neyse;

gecen de tesadufen gıttıgıdıyorda psp aksesuarları bakarken, ırmak ve japon un sanal dukkanları oldugu,

fıyat sordugum, mısal 18 ytl dedıgı bır urunu,

12 ytl den sattıkları gordum,

dusunun, magazaya gelıyorum, 15 e ındırım yapmıyor,

ama GG uzerınden %10 gg odemesını kesersek 10 ytl den mal satıyor. magazaya gıdınce 18 ytl oluyor bı anda mal,

x hafıza kartınıda 70 ytl den fıyat verdı, aynı urunu gg uzerınden 50 ytl ye almak mumkun....

psp x marka ekran stıckerı, 10 ytl

GG de aynı fırma 5.5 ytl satısa cıkarmıs,

hatta bu cın malı stıcker a baktım, ebay da, 2 adedı 0.8 dolar, yanı tanesı yaklasık 50 kuruş, 50 kuruş a alıyorlar, 10 ytl den satıyorlar tam 9.5 ytl kar, ustelık gene ındırım dahı yok, magazaya gıt kazık ye,GG den al yarı parası

gene bır baska ornek,

psp slım ıcın comp. tv put kablosu sordum 2 yerde 30 ytl fıyat verdı,

GG uzerınden aynı yerden alıyorsun hop bı bakıyoruz fıyat 20ytl ,

bu mudur, esnaflık, bu ayıptır. bızlerı aptal yerıne koymaya calısarak,asıl onlar musterı kaydeberek acınacak hale gelıyorlar.

halıyle buralardan mal alıcagıma, gıttım ıstanbuldan satıs yapan X firmadan gg uzerınden, kargo da odeme ragmen DAHA UCUZA aldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 9 Eylül 2008; 2:02:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

gecenlerde magazalarına gıttım, ozellıkle fıyat aldım,

hatta alıcı gıbı yapıp pazarlık ettım, yanı utanmasalar zararına verıyoruz dıyecekler, yok gelısı bu, yok daha once 20 kusurdu, sımdı ındırdık ,laf çoook....

neyse;

gecen de tesadufen gıttıgıdıyorda psp aksesuarları bakarken, ırmak ve japon un sanal dukkanları oldugu,

fıyat sordugum, mısal 18 ytl dedıgı bır urunu,

12 ytl den sattıkları gordum,

dusunun, magazaya gelıyorum, 15 e ındırım yapmıyor,

ama GG uzerınden %10 gg odemesını kesersek 10 ytl den mal satıyor. magazaya gıdınce 18 ytl oluyor bı anda mal,

x hafıza kartınıda 70 ytl den fıyat verdı, aynı urunu gg uzerınden 50 ytl ye almak mumkun....

psp x marka ekran stıckerı, 10 ytl

GG de aynı fırma 5.5 ytl satısa cıkarmıs,

hatta bu cın malı stıcker a baktım, ebay da, 2 adedı 0.8 dolar, yanı tanesı yaklasık 50 kuruş, 50 kuruş a alıyorlar, 10 ytl den satıyorlar tam 9.5 ytl kar, ustelık gene ındırım dahı yok, magazaya gıt kazık ye,GG den al yarı parası

gene bır baska ornek,

psp slım ıcın comp. tv put kablosu sordum 2 yerde 30 ytl fıyat verdı,

GG uzerınden aynı yerden alıyorsun hop bı bakıyoruz fıyat 20ytl ,

bu mudur, esnaflık, bu ayıptır. bızlerı aptal yerıne koymaya calısarak,asıl onlar musterı kaydeberek acınacak hale gelıyorlar.

halıyle buralardan mal alıcagıma, gıttım ıstanbuldan satıs yapan X firmadan gg uzerınden, kargo da odeme ragmen DAHA UCUZA aldım....

tecrübelerini paylaştıgın için teşekkürler

• quote:

ırmağı konsolda bilemem ama oyunda çok kötüler,sıfır oyun diye ikinci el sattıkları oluyor dikkat et

Kimseye bu oyun sıfır diye 2.el oyun sattıgımızı hatırlamıyorum.Degişimde yapılan bir dükkanda oyunlar sıfırda olur 2.elde.Oyunlar karışık bizde temiz saglam çiziksiz mantıgı işlemekte.
    Yıllardır bu forumda esnaflar eleştirilir yok ora çok kazık yok ora bişey bilmiyor o dükkandan mal alınmaz insanın yüzüne bakmıyorlar ilgi yok alaka yok aynı dükkan hakkında bir başkası ise tam tersi çok olumlu yazı yazabiliyor.İyi yorum yapanada kötü yorum yapanada hiçbir esnaf bişey demez çogu benim gibi okumakla yetinir.Taki eleştiri küfür ve hakaret boyutuna ulaşınca sabrı tükenir, sizlerden ricam lütfen saygı ve sevgi çervesinde eleştirin kaba ve kırıcı olmayalım lütfen.
    Zaten bir esnaf forumlara müşteri düşüncesini ögrenmek branşı olan konularda daha fazla bilgi sahibi olmak ve satış yapmak için takılır.Esnafla müşteri arasındaki sorunların çogu iletişim eksikliginden dolayı kaynaklanıyor bence, sizler gibi esnaf arkadaşların çoguda bu foruma üye aklınıza takılan soru varsa mesaj atıp sorarsınız olmadı telefonla irtibata geçersiniz.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır hayvanlar her türlü anlaşır.

Farklı fiyatlar konusuna gelince ki bizde biraz fark eder bu,dükkanda kira vergi vardır,ggde komisyon vardır,satış sitesinde masrafları vardır oyüzden fiyatlar farklılık gösterebilir.
    Önce kendi gözümüzdeki kibrit çöpünü görelim sonra başkasının gözündeki saman çöpünü görelim bunu bilmeyenlere başka ata sözü söyleyim igneyi başkasına çuvaldızı kendimize batıralım.

• quote:

Baştan savma bir jelatine sarılmış,kitapçıksız ve arkasında temizlenmeye çalışılmış ama ne kadar uğraşıldıysa uğraşılsın çıkmamış parmak izlerine ne diyeceksiniz merak ediyorum yusuf bey,eğer onu da savunacak bir yanınız varsa diyecek sözüm yok.Ayrıca telefon ettiğimizde 25 lira fiyat verdiğiniz versiyon fiyat işlemine internet üzerinden size ulaştığımızda verdiğiniz 15 liralık fiyat da ayrı bir muamma.Yine de içinde bulunduğumuz mübarek günlerde kimsenin kazancına ufak da olsa bir etkim bulunmasını istemem ama ne doğrudur ne değildir buradaki merak eden arkadaşlarımıza da tecrübe sabitlerimle aktarmak durumundayım.Para kazanmak çok kolay,müşteri kazanmak çok ama çok zordur

Ben buraya yazmadan önce sıfır diye 2. el oyun satıyorlar demişin şimdi oyundaki parmak izini çıkaramamışız diyon parmak izini silmek nekadarda zormuş ne diyim nasıl savunayım kendimizi savunacak yanımız yok çamur sıçradımı bi kere lekesi kalıyor.Versiyon ayarlamaya 20 lira diyoruz forumdanım diyene 15 lira memoristik alana bedava aksesuar alana yine bedava yapıyoruz hata bizdeki ikram ediyoruz özür dileriz siz ve sizin gibi düşünenlerden.Müşteriyi kazanmadan para kazanılmaz 12 yıllık meslegim bu benim benimle beraber nereye gidersem oraya gelen müşterilerim var sence neden acaba!

Siz biraz düşünün, bu konuya bu son yazışım.

• +10. sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım.ankarada yaşayan konsol alıcılarının %80i kargoyla istanbuldan izmirden konsol getirttiriyorsa ankarada bir problem var demektir.kim ne derse desin.
  • arkadaşlar tüm psp işlemleriniz için verebildiğimiz en uygun fiyatlar verilmekte ankara psp center olarak dediğiniz gibi müşteriye göre ayrı fiyattan çok internette yazdığımız genel fiyatlar ve tamamı etiketli ürünler üzerinden satış yapıyoruz oyun konsolları olarak sadece psp ağırlıklı çalıştığımız için yaptığımız işinde daha profesyonel olmasına gayret ediyoruz reklam olayına girdiği için tel ve adres veremiyorum ama arama motorlarından ankara psp center olarak arattığınızda adresimiz ve hakımızda yapılam olumlu veya olumsuz tüm yorumları okuyabillir ve tabi isterseniz kendi yorumlarınızıda ekleyebilirsiniz 11 yıldır aynı yerimizde hizmet veriyoruz ve genelde arkadaş çevremizim %30 unu müşterimizken kazandık yani en azından yaşıtlarımız ve bizimle aynı yaşta olduğunu düşünen arkadaşlarla müşteri - satıcı olayından çok arkadaş gibi ve samimi olmaya çalıştık bunun yanısıra bu işten çok zararlar etmemize rağmen hatta kendi akıllı sanarak geri gelenlere ve bu yaptığımızı suistimal edenlere rağmen her zaman memnun kalınmayan ürünler için para iadeli çalıştık hatta örnek olarak söylüyorum bağzı çekingen müşterilerimiz aldığı ürünü geri getirip utanarak sıkılarak başka birşeyle değiştirebilirmiyim sorularının ardından isterseniz para iademiz vardır diyerek karşılık verdik yani tüm ankara olarak genelleme yapmanız sanki tüm esnafları kötülercesine eleştiri yapmanız bize göre çok doğru değil evet bu yazıda kendimi baya övdüm fakat biz bunu hakettiğimize inanıyoruz ve sadece biz değil bizden belkide katlarca kez daha dürüst insanlarında olduğunu düşünüyoruz hepinize iyi eğlenceler teşekkürler....

• quote:

Orjinalden alıntı: pspcenter

arkadaşlar tüm psp işlemleriniz için verebildiğimiz en uygun fiyatlar verilmekte ankara psp center olarak dediğiniz gibi müşteriye göre ayrı fiyattan çok internette yazdığımız genel fiyatlar ve tamamı etiketli ürünler üzerinden satış yapıyoruz oyun konsolları olarak sadece psp ağırlıklı çalıştığımız için yaptığımız işinde daha profesyonel olmasına gayret ediyoruz reklam olayına girdiği için tel ve adres veremiyorum ama arama motorlarından ankara psp center olarak arattığınızda adresimiz ve hakımızda yapılam olumlu veya olumsuz tüm yorumları okuyabillir ve tabi isterseniz kendi yorumlarınızıda ekleyebilirsiniz 11 yıldır aynı yerimizde hizmet veriyoruz ve genelde arkadaş çevremizim %30 unu müşterimizken kazandık yani en azından yaşıtlarımız ve bizimle aynı yaşta olduğunu düşünen arkadaşlarla müşteri - satıcı olayından çok arkadaş gibi ve samimi olmaya çalıştık bunun yanısıra bu işten çok zararlar etmemize rağmen hatta kendi akıllı sanarak geri gelenlere ve bu yaptığımızı suistimal edenlere rağmen her zaman memnun kalınmayan ürünler için para iadeli çalıştık hatta örnek olarak söylüyorum bağzı çekingen müşterilerimiz aldığı ürünü geri getirip utanarak sıkılarak başka birşeyle değiştirebilirmiyim sorularının ardından isterseniz para iademiz vardır diyerek karşılık verdik yani tüm ankara olarak genelleme yapmanız sanki tüm esnafları kötülercesine eleştiri yapmanız bize göre çok doğru değil evet bu yazıda kendimi baya övdüm fakat biz bunu hakettiğimize inanıyoruz ve sadece biz değil bizden belkide katlarca kez daha dürüst insanlarında olduğunu düşünüyoruz hepinize iyi eğlenceler teşekkürler....

okuldan dolayı çoğu arkadaşım psp alıyor bu yuzden psp satış yerlerine çoğu kez beraber gidip geliyoruz arkadaşlarla.size de uğramıştık ama o zaman sadece memory stick ve versiyon işleri yapıyordunuz sanırım el mi değişti dükkan?fiyatlarınızı belirtir misiniz

• ben jao (japon armağan oyuncak) burdaki ismi pasha kubilay_____neyse ben ordan alışveriş yaptım fiyatlar gayet uygun güler yüzlüler ve sizinle ilgilenen satıcılar...jao kızılayda ırmak toysland in old. tüp geçitin dibinde pasaj var..hatta pasajın yanında cafe down war..neyse o pasajın içindedir...
  • internet sitemiz şu an tasarım değişiminde 1 hafta içinde yeniden açılacak ama o zamana kadar geçici sitemizden fiyatlarada bakabilirsiniz iki adresimizede arama motorundan ankarapspcenter veya ankarapsp yazarak ulaşabilirsiniz siz ne zaman geldiniz bilmiyorum ama 1.5 ay kadar tüm türkiye olarak psp ithalat sıkıntımız vardı yani 1,5 ay kadar teknosaların çoğu dahil psp bulamıyorduk belki o zamana denk gelmiştir ama el değiştirme olayımız 11 sene önceydi yani 11 senedir aynı kişiler olarak burdayız
  • kısa zamanda yanınıza geleceğiz.çünkü bir arkadaşım daha psp almayı düşünüyor.göstereceğiniz ilgi ve alakanın da + ve - lerini buradaki arkadaşlarımla paylaşacağım.tabi kendimi size tanıtmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: I33I2K4Y

kısa zamanda yanınıza geleceğiz.çünkü bir arkadaşım daha psp almayı düşünüyor.göstereceğiniz ilgi ve alakanın da + ve - lerini buradaki arkadaşlarımla paylaşacağım.tabi kendimi size tanıtmadan

Arkadaşlar Ankaradaki en ucuz en güvenilir en kaliteli yer japon armağan oyuncakdır ben 2010'dan beri japon armağandan alırım.Arkadaşlarımın hepsi ps3 oyunu olsun pspyi kırdırmak olsun herşeyi orda.Orda takas da yaparsın cebinde ki paraya göre de indirim yapar (tabi o eskidendi herkese indirim yapmıyo çünkü gelen geçen indirim istiyo) fiyatlar hakkındada az çok bilginiz olsun.
    ŞUANDA:
    PES 13 : 160DAN :130 A DÜŞTÜ
    MORTAL KOMBAT 9 : 180 KEN : 120 YE DÜŞTÜ.GENELLİKLE 180 TLLİK OYUNLAR 120YE DÜŞÜYO MORTAL KOMBAT İLK ÇIKTIĞINDA TEKNOSA GİBİ YERLERDE 180 Dİ ARMAĞAN OYUNCAKDA 120-110 DU MK9 ŞİMDİ ORDA 60-70 LİRA.
    ANLAYACAĞINIZ YENİ ÇIKAN OYUNLARDA 40% CİVARINDA İNDİRİM VAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ben jao (japon armağan oyuncak) burdaki ismi pasha kubilay_____neyse ben ordan alışveriş yaptım fiyatlar gayet uygun güler yüzlüler ve sizinle ilgilenen satıcılar...jao kızılayda ırmak toysland in old. tüp geçitin dibinde pasaj var..hatta pasajın yanında cafe down war..neyse o pasajın içindedir...

kredi kartı geçiyomuydu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.