Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Mf4 sıralamam 31.406 geldi. Hacettepe İnşaat yazmayı düşünüyorum ama tutmama ihtimali de var. Bu yüzden bir altına Ankara Üniversitesi Bilgisayar yazmayı düşünüyorum. Sıkıntı ulaşımının zor olması. İnternette biraz araştırdım ama servis olup olmadığını ögrenemedim. Aydınlatırsanız sevinirim

• Servis var ama bölümler için var mı bilmiyorum. Olan servisler hazırlık sınıfılarına göre ayarlı yani hazırlık saat 3 de bitiyordu servisler 3.20 de kalkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsnü Güzel H kullanıcısına yanıt
    Sadece okul çıkışı mı yoksa sabah semtlerden servis kalkıyor mu ? Sadece sabah servisi bile yetebilir bana gerçekten.
  • hocam ne gerek var servise banada ankara üni gelcek yüksek ihtimal ulustan ego var ankara üni nin içine giriyo zaten sen bilirsin ama
  • Alashas A kullanıcısına yanıt
    Doğma büyüme ankara ama hiç bir bilgim yok gölbaşına ulaşımdan gerçekten. Bu şartlarda bir dolmuş bir otobüs olur yine kabul edilebilir. Sanırım biraz daha eğitimini araştırıp yazıcam tercihe. Teşekkürler
  • Servisteki herkesi evinden alıyor diye biliyorum arkadaşlardan

Çok iyi olur öyle olursa. Peki egitimi hakkinda bir bilginiz var mi ? Forumda internette falan kotu diyorlar ama bana hic inandirici gelmiyor acikcasi. Mezun birini de bulamadim bilgilendirirseniz cok memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Arkadaşım hazırlığa servisle gidip geliyordu ve pek de öyle değil bölge bölge toplanma yeri yapıyorlar, mesela o bi 10 dk falan yürüdüğünü söylüyordu servisin geleceği yere.
  • Ben hazırlık eğitimini biliyorum sadece. belirli bir seviyede değilsen zor geliyor ama kişiden kişiye değişir tabi bu durum.

• Öyledir benim tam bilgim yok sadece arkadaştan öyle duydum belki de onun evine yakındır toplama yeri ondan öyle söylemiştir.

• Akköprü (ankamall'ın ora) metro durağından yabancı diller binasının önüne kadar otobüsle gidebilirsin. Ayrıca aştinin önünden de gölbaşı otobüsleri geçer. Ayrıca ulusdan da sabahları gölbaşına giden otobüsler kalkıyor. Dolmuşlar da var tabi eğer istersen.
    https://www.ankara.edu.tr/wp-content/uploads/sites/6/2013/08/ANKARA-%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0-G%C3%96LBA%C5%9EI-YERLE%C5%9EKES%C4%B0-ULA%C5%9EIM-H%C4%B0ZMETLER%C4%B0-ALANINDA-SA%C4%9ELANAN-GEL%C4%B0%C5%9EMELER-HAKKINDA-B%C4%B0LG%C4%B0-NOTU.pdf?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• dönüş rahat oluyor mu peki ve öğlen gitmek zorunda olsak mesela 12 de gidemiyoruz heralde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.