Şimdi Ara

ankara tüvtürk araç muayenesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul yolunda macunköyde oturuyorum.Yarın transporterı araç muayenesine götüreceğim.Sabahtan gitsem çok sıra olurmu?İvedik'e gitmeyi düşünüyorum.Sıra olmayan biryer var mı?

• Kısaca söyle söyleyim. Aski spor salonunun ordakinden bahsediyosun sanırım. Otobüsle ordan ortalama 09:30 gibi falan geçiyorum bazen. Aşırı sıra oluyor.
  • Sıra olmayan bir muayne istasyonu yoktur heralde..

Mecburen katlanacaksınız ufak tefek zorluklara..

Zaten transporter de geçer heralde muayneden
  • ya ben tüvtürk yokken ramazanda başka bir araba için saat sabah 4 te sıraya girmiştim.Şimdi buna çok korkuyorum.Sıraya katlanamam artık fobi oldu.Sıra olmayan muayene yok diyorsunuz yani sıra derken 40-50 araca tamam da :) 400-500 kaldıramam gitmicem yoksa..
  • Akyurt, Çankırı yolundaki bir dene derim.
    Eğer vaktinde varsa özellikle cumartesi günleri Polatlı ile Beypazarı çok boş oluyor.Yarın filan bir telefon aç hafta içi nasıl olduğunu da öğrenirsin zaten.Eğer hafta içi de eskisi gibi boşsa basar gidersin.En son baya bir boştu oralar ama şu anda bilemem.
  • ivedik oto sanayinin orda bi tane görmüştüm fazla sıra yoktu bak istersen
  • peki cezası olmadığına dair kağıdı istasyonların oradan alabiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüvtürk muayene çeşitleri?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocalali

peki cezası olmadığına dair kağıdı istasyonların oradan alabiliyor muyuz?

İnternet üzerinden borcu gözükmüyorsa sorun yok, onlarda internet üzerinden bakıyorlar...
  • Arkadaşım 5 yıldır yaptırmıyormuş.Zaten şimdiden sonra yaptırmaya kalksa arabayı bırakır gider heriflere o derece yani.E nasıl yırtıyorsun polislerden diyorum ruhsatı taşımıyorum sigorta ve ehliyeti taşıyorum.Pois ruhsatı sorunca da arama numarası yapıyorum ben arama yapıyormuş gibi yaparkende neyse hocam geç git hadi diyolar dedi.O süpermiş dedim ben de yapayım bakalım yiyeceklermi
  • tandığım trafikçiler bile arabalarına uzuuuun bir aradan sonra muayene yaptırıyolar. bence riske girmeyin.
  • Arkadaşlar reklam olarak algılanmasın geçen vakıfkartın sitesinde gezinirken gördüm.Aracınız ücretsiz olarak bildirdiğiniz adresten alınıyor muayene ettiriliyor ve ücretsiz olarak teslim ediliyor.Çok şaşırdım ve aramaya karar verdim.Gerçekten dedikleri gibi aracımı işyerimden aldılar 2 saatte muayene ettiler ve geri getirdiler.Hiçbir ücret ödemedim.Ama 10 lira bahşiş verdim.Siz de kendi kredi kartlarınızda böyle bir hizmet olup olmadığını kontrol edin.Bizimkinde istanbul ankara ve izmir için yazıyordu.EEE zaten büyük şehirde bu hizmetin kıymeti anlaşılıyor,saatlerce kuyruklarda bekleyince.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen ÖM atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih2405 -- 20 Ocak 2009; 12:15:26 >
  • merhabalar,

geçtiğimiz hafta cuma günü arkadaşım gölbaşı muayene istasyonuna götürdür ve 1 satte işini hallettiğini söyledi.
    Sabah 8.30 'da ordaymış...
  • evet, Gölbaşı da serbest olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 20 Ocak 2009; 18:12:05 >
  • eryamandakine saat 7 de gidersen 9 a kalmadan işin biter.
  • Kısacası İvedik hariç heryer müsayit o zaman.Kimse İvedik e gitmiyor,bomboş kalıyormuş
  • Bugün yaptırdım eryaman çok müsait.Önümde 40 araç vardı 2.5 saatte yaptırdım.Tek sorun muayeneden geçmek ıncığına cıncığına bakıyorlar.Benim önümdeki aracın sol freni sağ frenindan %36 daha az tuttuğu için ağır hasarlı yazıldı ve geçilemedi.Güzel bir tarafıda tüvtürkün,sana yapılacakların listelerini veriyor ve yaptırdıktan sonra sıraya girmeden kapıdan içeri girip güvenliğe söyleyip sıra alıyorsunuz.Yani bir kere yaptırın sonrası problem değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.