Ankara tıp

-
-
Azerbeycanda sınava giren eleman neden burdaki üniye girebiliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir anlaşma varmış hocam azerbeycanla bende arka sormuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byomertaha -- 17 Ağustos 2022; 15:55:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diyemeyiz? aynı boğaziçi matematik türkiyenin en iyi bölümü de diyemeyeceğimiz gibi.önemli olan birincinin bireysel fikriyle yerleştiği yer değil. ankara tıp ingilizce 536 tavan puanıyla almış, hacettepe tıp ing 537 taban puanıyla kapatmış. bu da birinci girenin bile hacettepe tıp inge giremeyeceğini ya da giremediği için tercih ettiğini gösteriyor. ama ankara tıp türkçeye girenler arasında bu kız ve yanlış hatırlamıyorsam tr 5. si var. sonraki çoğunluğun büyük kısmı ankara ingi öne yazmıştır muhtemelen
-
Aze birincisi bence tercih edebilirdi hocam hacettepeyi
ama dediğim gibi sıralamalarla en iyi fakülte belirlenmez. öğrencilerin göz ettiği pek çok farklı etken var. en iyi üniversiteye prof. sayısı, makale sayısı, makaleye yapılan atıf sayısı gibi bazı belirteçlerle nispeten de olsa ulaşılabilir. bana kalırsa "en" kavramı çok subjektif olduğu için tartışması da oldukça anlamsız
-
İroni amaçlı yazdım zaten hocam onu
dediğim gibi bireysel tercih. belki zor diye istemedi. ya da belki bir yakını ankara mezunuydu onu idol belirledi, belki yakını orada doktor ya da akademisyen bilemeyiz.
-
uluslararası öğrenci diye sen de yapsaydın sen gireydin
-
hocam genel kitleye hitap ederek konuştum. forum sürekli kıyaslamalarla dolu
-
Benim sıralamam ankaratıpın çok üstündeydi koçum sen merak etmeee
ne alaka sıralamadan mı konuştık dayı
gidip dereceyle hasdal tıp fakültesini mi yazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Ağustos 2022; 16:30:23 > -
Ankara tıpa neyle giriliyor olm bordro bakmaktan olanda gitmiş sende mantık yok konuştuklarında
sıralamayı kafaya takma boşver bunlara kafanı yorma
adam niye hasdal tıp fakültesi yazsın diyorum ankara tıp dururken
senin bahsettiğin bambaşka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Ağustos 2022; 16:36:51 > -
marmarada okuyor hocam
Hani kardeştik
hahaha marmara mı
la bir de bizim okulu gömüyordun konuşmaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Ağustos 2022; 16:42:7 > -
hasta mısın sen ben ne zaman bi okulu gömdüm onu anca sen yaparsın
Bu kadar üst seviye bi mitomaniyi ilk defa görüyom
bu arada marmara da çok güzel.şahsen konumu biraz daha iyi olsa ilk 3kdan alır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- l hospital kuralı
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
- kitapyurdu güvenilir mi
- ayt matematik nasıl çalışılır
- 2025 yazılımcı maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X