Şimdi Ara

Ankara sosyal bilimler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara sosyal bilimler üniversitesinin internet sitesinde psikoloji var fakat yökatlas’da bulamıyorum. Bu sene tercihlerime yazabilir miyim yeni mi açıldı bilgisi olan yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni aciliyor diye biliyorum kilavuzdan bakmalisin yok atlasta bulunmaz.Kilavuzda yer aliyorsa yazabilirsin ki yer aliyor olmasi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carrieb -- 16 Temmuz 2019; 15:42:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni açılıyor

• abi sen bi git önce okulun binasına, yerine falan bak. böyle üniversite mi olur Allah aşkına?

• Düşman kullanıcısına yanıt
    Sakin ol :) İstediğim için yazmıyorum zaten puanım ondan önce birçok okula yetiyor eğitimi ingilizce olduğu için düşündüm ki eğitimi iyi olduktan sonra okulun yerinin ne önemi var

• carrieb C kullanıcısına yanıt
    Evet yer alıyor teşekkür ederim. Peki sizce ankara üni psikoloji mi sbü psikoloji mi :)

• yeri değil abicim, cidden bi git bak. mesela gel bi odtü ye bak, bilkent e bak, sonra git dediğin okulun binasına bak. üniversite, meslek okulu değil yahu, kampüs lazım, ortam lazım, kültür lazım. yine de sen bilirsin cnm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Hukuk İÖ kapatıldı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz ne bekledigine bagli bu.Ankara psikoloji kokludur ama ders programi yetersiz geliyo bana diger psikolojilerle kiyaslayinca , sbunun egitimi ingilizce oranin da boyle bir artisi var ama yeni bir okul. Ben yine de ankara uniyi yukari yazardim sanirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.