Şimdi Ara

Ankara Satılık Sultan(wf) ve Cennet Papağanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayında bir petshopta gördüğüm canımın çok kaynadığı bir sultan almıştım, o zamanlar aldığım kişi 8 aylık demişti ve bakımsız uzun süredir kafeste duruyor olmalıydı ki kanatları düşüktü, uçamıyordu, uzun süre ishal kaldı ve kuyruk tüyleri çok kötüydü,normal tüyleride bi garipti, kuyruk tüylerinin tamamını çekmiştim şuanda hepsi çok düzenli bir şekilde uzuyor, satma sebebim ise hem ilgilenemeyişim hemde kuş sayısını azaltmak istiyorum tek muhabbet kuşumu bırakacağım.Kuş erkek ve gayet güzel melodili ötmektedir cicikuş aşkım babacık gibi kelimeleride konuşuyor hatta bazen direk taklit etmeye çalışıyor gibi geliyor bana kafası esince, en çok cicikuş diyor ve evcilleştirmeye müsait bir kuş aldığımda hiç evcil değildi anca ısırırdı şuanda yarı evcil denilebilir ısırmaz kafesteyken ele gelmez çekinir biraz ama dışarı çıkınca ele gelir elden yem yemedi aldığımdan beri çokta denemedim açıkcası 27.09.2013 de denedim elden yedirmeyi biraz uğraştım dikkatini çeken şeyleri elden yiyor(renkli taşları) fiyat olarak 185 tl olarak düşünüyorum Ankara'da elden verilecektir alacak kişiye, cennet için ise 70 lira istiyorum . Kafesle almak isterseniz kafeslerede 30 lira istiyorum (yanında yemi,suluğu,taşı v.s verilecektir)

Cennette aldığımda tüyleri yeni çıkıyordu denilebilir Temmuz'da almıştım aldığım kişide erkek demişti. elden yem yer ele gelirdi şu aralar ilgisizlikten gelmiyor kaçıyor ama elinizle tuttuğunuzda ısırmaz gariptir ki elimizi uzattığımızda istemiyorsa eğer bi tadına bakarcasına ufak ısırık atıyor sonrada elimizi ittiriyordu gagasıyla can acıtmıyor velakin sinirlenirse güzel ısırıyo ve büyük kuşları sevmiyor sultanı ağzını açıyor kovalıyor :) küçük kuşlarda sıkıntı yok ama büyükleri sevmiyor alacak arkadaşta bu kritere dikkat ederse iyi olur en çok sevdiği şeyde kaktüs, klavye görünce dayanamıyor :)
    Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun

ilk geldiğindeki hali

1 ay önceki hali

şimdiki hali

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yakın olsal sultanı alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bison

yakın olsal sultanı alırdım.

kısmet hocam baska illere gönderemiyorum . insallah aradıgınızı bulursunuz:)

• sağlam gelen varsa ylla bu tarafa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bison

sağlam gelen varsa ylla bu tarafa :D

malesef hocam :) siz gelirseniz haber edersiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.