Şimdi Ara

Ankara Polatlıdan Ulusa Nasıl Giderim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın bir ihtimal Ankaraya gitme durumum var malum hızlı tren 1.5 saatte götürüyor, Polatlı'dan Ulus'a Ankara Spor Salonu'na gitmem gerekiyor, hangi vasıtaları kullanıyım bilgisi olan?

• Trenle çok rahat gidersin. Ankara Arena'nın önünde gar zaten. Ama Polatlı'da durak nerededir onu bilemiyorum.
  • sağol dostum maps den bir bakıyım hızlı trenle farklı mı ki hatları veya istasyonları
  • Ortaya bi' laf attım ama ayrıntısını ben de bilmiyorum sadece Konya'dan dönen trenin Polatlı'dan geçtiğini biliyorum. Polatlı'dan mı binmeyi düşünüyorsun trene?

edit: Bütün trenler Polatlı'ya gidip geliyor diye duydum. Ne kadar doğruysa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dereceli at gözlüğü -- 26 Ağustos 2011; 2:55:29 >
  • Tren Ulus Garı'na kadargidiyor galiba ama gitmiyorsa şehir merkezine giden otobüsler Ulus'a gidiyor zaten.
  • hızlı tren konyadan polatlıya kadar gidiyor diye biliyorum şimdi polatlıdan ankara spor salonu ulus / altındağ diye geçiyor oraya gitmem lazım, mapste altındağda bi gar var ama ??
  • Spor salonunun tam adresi nedir? Gar, Gençlik Parkı'nın orda, 19 Mayıs Stadyumu'na da yakın ve 19 Mayıs spor komlepksi içinde birkaç spor salonu var, belki onlardan biridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır hızlı tren Ulus garına gidiyor. Bugün denendi, onaylandı.
  • adres olarak : Gar Meydanı, Ulus, Altındağ, Ankara geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereceli at gözlüğü

Hayır hızlı tren Ulus garına gidiyor. Bugün denendi, onaylandı.

o zaman hiç bir aktarmaya gerek kalmıyor doğru muyum?
  • bin taksiye git dar gelirliliğin lüzumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizabardakci239

quote:

Orijinalden alıntı: dereceli at gözlüğü

Hayır hızlı tren Ulus garına gidiyor. Bugün denendi, onaylandı.

o zaman hiç bir aktarmaya gerek kalmıyor doğru muyum?

Aynen öyle. Direkt Ulus garında inersin. En azından bugün (yani dün) öyleydi. Değişeceğini de sanmıyorum.
  • @dereceli at gözlüğü sağol dostum bakalım yarın görecez artık en kötü şartlarda polatlıda insek bile sora sora buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

bin taksiye git dar gelirliliğin lüzumu yok

sesli güldüm
  • Vay vay bende polatlıdayım polatlıda dhda bir ben ve arkım var zannediyordum :D hocam öğrenci misin ?
    Şimdi Baysala bin aştiden in ordan kızılaya ankaraya bin ordan da metroyla ulusa geçebilirsin ya da metroda insanlara sorabilirsin
    Baysalın galiba servisi vardı ulusa direk onlarada sorabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizabardakci239

@dereceli at gözlüğü sağol dostum bakalım yarın görecez artık en kötü şartlarda polatlıda insek bile sora sora buluruz.

Önemli değil. Sıkıntı çekeceğini sanmıyorum, direkt gidiyor çünkü. Kolay gelsin
  • @dereceli at gözlüğü sağolasın
    @Coimbra kardeşim ben konyada yaşıyorum ankaraya bir antrönörlük kaydı için gelecem hızlı trenle gelip geri döneyim dedim yalnız yol bilmeyiz iz bilmeyiz sağolsun @dereceli at gözlüğü arkadaş yardımcı oldu ama sana da danışalım hızlı tren Konya'dan sizin oraya(Polatlıya) kadar mı geliyor? yoksa Ulusa kadar gidiyor mu?
  • polatlıdan sonrasını okumamışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.