Şimdi Ara

Ankara otogarından bilkente nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koca başkentte şehirlerarası otobüslerin servisi yokmuş

Bu gece 1de denizliden bineceğim otobüse. Sabah napacağım bilmiyorum. Yüksek öğretim kurumuna gitmem lazım.

Bu arada angarada yoldaş olacak dhli arkadaş falan varsa takılabiliriz. Nargile falan içeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ismarlarsan gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

konya yoluna çık yada armadanın ordan bine bilirsin ama oraya vasıta varmı bilmiyorum bilkentte hiç dolmuş otobüs görmedim :D

Bu ne biçim başşehir. Oraya giden nasıl gidiyor

• ne kazandin hacı

• çayyolu metrosundan bilkente gidiyosun ama bitmiyor orada. bana dolmuşla gidersiniz yürüyerek çok olur demişlerdi, otarafa giden biri otostop çekmiştim bıraktı sağolsun.
  • vayy be bilkente dolmus gidiyormu gercekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

ne kazandin hacı

Polonyada okuycağım. Denklik birimi okulun denklik bilgisini dilekçe ve hesaplarına elli lira yatırıldığına ait dekontla cevap veriyor. Kargoyla göndermiştim dilekçe ile dekontu sözde 10 gün içinde cevap vereceklerdi. Kargo ulaşalı 30 gün oldu. Ben de bir ziyarete gideyim dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok erken geliyormuşsun yoksa bizim okulun servisleriyle gelirdin ilk servis 8de.

dolmuşla kentparka gidip oradan taksiye binersen 15 tl yazar.

başka benim pek bildiğim geliş yolu yok oraya giden nasıl gidiyor demişsin herkesin arabası var yada okulun servisi.
  • mavi servisler göreceksin eskişehir yoluna(aştide indikten sonra karşı tarafa geçip kafanı yukarı kaldırman yeterli bir sürü minibus servis filan göreceksin oraya çık görceksin bilkent yazacak üzerinde ) çıkınca zaten üzerinde bilkent yazıyor ona bin kampüsün içine de götürüyor zor değil.bilkentin bazı zamanlar aştiden ringi kalkıyor ama hiç bilgim yok saati günü vs.
  • Bilkent yazan dolmuşlara bindim. Benim gibi yöke giden 3 kişi daha buldum bir tanesi epey yök maduruydu 1.5 yıldır denklik için uğraşıyormuş. Dava açıp kazanmış ama yine denklik vermemişler falan. O bayağı biliyordu orayı yoldaş oldu bize

• Ankara Otogarından Armada alışveriş merkezine in (çok yakın) ve yolda Bilkent dolmuşu bekle. Orada dolmuş ve otobüs duraklarını görürsün, çok belli eder ve Bilkent dolmuşuna bin.

Ya da Tunus'dan veya Sıhhıye'den kalmış olan Bilkent Üniversite'nin kendi ücretsiz servisleri geçer Armada'nın önünden, otobüsün önünde TM (Tunus-Merkez Kampüs) TD (Tunus-Doğu Kampüs) SM (Sıhhiye-Merkez Kampüs) ya da SD (Sıhhiye-Doğu Kampüs) gibisinden yazı olur. . Normalde bunlardan yararlanmak için Bilkent öğrencisi olman lazım ama şöförlerin kimlik sormasını çok nadir gördüm. Sorarsa yeni Bilkent öğrencisiyim daha kimliğin yok diyerek geçiştirebilirsin diye düşünüyorum.

Ama Ankara'ya ne zaman varıyorsun bilmiyorum, Bilkent Servisleri ilk sabah 8 civarı kalkar, dolmuş saatlerini pek bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 31 Ağustos 2016; 20:54:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.