Şimdi Ara

Ankara - Oto İç Dış Yıkama 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
4.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kış kampanyası kampamında Şubat ayı bitene kadar 20 TL.

Yer PAmir Oto Yıkmama, Honda Efe'yi geçince (Macit Petrol) Petrol ofisi içinde yer alıyor.

Ankara - Oto İç Dış Yıkama 20 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 27 Şubat 2019; 17:20:0 >

• Teşekkürler. O civarda olanlar icin fırsat. Bana biraz ters yerde. Eskişehir yolu ve guneyinde 30 tl den asagi yikayan yok. 40 tl ye bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayı bitene kadar mı? Erken açmışsın konuyu reis.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Eskişehir yolu üzerinde Diyanetin kapalı otopark içerisinde yıkamacı var 20 TL iyi de işçilikleri var. Tavsiye ederim.
  • işçilikler ne kadar iyi olursa olsun o bezi yere atıp yıkamaları yok mu,

yapışan minicik zerrelerle aracı çizim çizim çiziyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir kampanya var da iç-dış mı yoksa tek dışmı anlamadım
    yakala.co
    AutoWax’ta 36 Şubede Geçerli, Cilalı Oto Yıkama ve Tam İşlem Boya Koruma Paketleri
    https://www.yakala.co/urun/autowaxlarda-arac-temizlik-ve-bakim-7--firsati

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba27

Böyle bir kampanya var da iç-dış mı yoksa tek dışmı anlamadım
    https://www.yakala.co/urun/autowaxlarda-arac-temizlik-ve-bakim-7--firsati
    CİLALI YIKAMA, OZONLA DEZENFEKTASYON VE STERİLİZASYON BAKIM PAKETİ:

* Ozon Makinası ile Dezenfektasyon ve Sterilizasyon

* Klima İçerisindeki Kötü Kokuların Giderilmesi

* Cilalı Oto Yıkama

* İç Plastik Bakım

* Jant Temizliği

* Lastik Siyahlatma

Autowax Ozon Dezenfektasyonu:

Aktif oksijen (Ozon O3) bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku gidericidir. Çok güçlü ve etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde, Dünya çapında birçok farklı iş alanlarındaki tesislerde mikrop öldürücü olarak kullanılır. Güneşin ultraviyole ışını ve yıldırım anında ortaya çıkan yüksek elektrik arkları ile oluşan ozon, dünyanın etrafında koruyucu kalkan olarak mevcuttur ve canlıları güneşin radyasyon etkisine karşı korur.

Yıldırımlar sonucu oluşan ozon, havayı temizler. Özellikle yükseltilerde ve deniz kenarlarında, taze hava kokusu diye içimize çektiğimiz, havada bu hissi yaratan, yıldırımlar sırasında meydana gelmiş olan ozondur.

Günümüzde, ozonun birçok faydasından yararlanmak amacıyla ozon üretim teknolojileriyle, ozon jeneratörleri geliştirilmiştir ve bu teknolojiler sayesinde ozon üretimi olağan hale gelerek değişik alanlarda kullanılma imkanı sağlanmıştır. Bu alanlar arasında bakteri, virüs, mantar ve tüm mikroorganizmaların öldürülmesi, ayrıca koku giderici amaçlı olarak kullanımı son derece yaygın ve etkili bir yöntemdir. Bundan dolayı hijyen ve dezenfektasyonun birincil derecede önem taşıdığı kullanım alanlarında ozon ile müdahale insan sağlığı açısından son derece önemli ve gereklilik arz eder.

Özellikle hastanelerde, ameliyathanelerde, servis ve yoğun bakım ünitelerinin ayrıca ambulans ve tıbbi malzeme nakil araçlarının dezenfektasyonunda Ozon kesin sonuç olarak etkili ve önemli bir yer tutar.

Ozonun Yok Ettiği Kokular:

Hayvan kokuları

Sigara-alkol kokuları

Boya kokuları

Kömür kokuları

Benzin kokuları

Medikal kokular

Yangın kokuları

Halı kokuları

Lağım kokuları

Küf kokuları

Yemek kokuları

Propan gazı kokuları

Çöp kokuları

TAM İŞLEM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara oto yıkama tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eskişehir yolunda eski damla petrol şimdiki total iç dış 20 tl. Güzel yıkıyorlar tavsiye ederim
  • Şubat bitti hocam. Süreyi uzatın gelelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULUT06

Eskişehir yolu üzerinde Diyanetin kapalı otopark içerisinde yıkamacı var 20 TL iyi de işçilikleri var. Tavsiye ederim.
    Hocam diyanet cami otoparkında mi ? Otoparka giriş ücretsiz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

Eskişehir yolunda eski damla petrol şimdiki total iç dış 20 tl. Güzel yıkıyorlar tavsiye ederim
    Orasi hala 20 tl mi? İyiymiş, ugrarim. Yalniz oranin kompresörü yok. O da ic temizliğin kalitesini düşürüyor. Yalniz süpürmek yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

Fırçayla mı süngerle mi yıkıyorlar hocam?
    Bir de kendimiz yıkayabiliyor muyuz?

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    fırça kullanıyorlar.taksiciler kendi yıkıyorlar öyle anlaşmışlar sanırım ,orası senin yıkmacılarla muhabbetine göre ya da yoğunluklarına göre değişir diye düşünüyorum.
  • Ameliyathane ve yoğun bakımda çalışıyorum. Ozon un kullanıldığını hiç görmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam elindeki imkanlara göre iyi yıkıyorlar.ben devamlı orda yıkatıyordum. eski yıkmacılar değişmiş başka biri kiralamış orayı,öncekiler artık vurdumduymaz bir şekildelerdi. bunlar daha yeni olduklarından hem fiyatı düşürmüşler hemde iyiler beğendim açıkcası.
  • Bu arada Eskişehir yolu totalde iç dış 15 TL olmuş bilginize

• araba yıkama işlerini hep babam hallediyordu ben daha hiç gitmedim yıkatmaya. ne kadar sürüyor aracın iç dış yıkanması?
  • Adana’da var mı 15-20 aralığı

• Kampanya devam ediyor mu

• xyz35 kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam özenli düzgün yapıyorlar mı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.