Şimdi Ara

Ankara Optimum Avşar Sineması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En başta sinema salonu yol geçen hanı idi. Her dakika ama her dakika salona giren çıkan vardı.

Çocuk kısmını geçtik, bebekle gelen seyirci var ve asla uyaran, ilgilenen görevli yok. Sinema salonuna film boyunca her dakikasında durmadan birileri girip çıkar mı?

Film başında +10 diyor, salona bebek arabası ile girip, perdenin önüne bebek arabasını bırakıp, ağlayan bebek, film sırasında emziriliyor, bebek ağlıyor, anne baba içeri dışarı girip çıkıyor.

Dahası gençler durmadan aç kapıyı, gir çık, gelen müşteri her istediği her an sinema salonuna gir çık yaptı.

Hiçbir uyarı, hiçbir disiplin yok. Hem Ankara Sincan seyircisi, haklı böyle bir kültürsüz, rezil, seviyesiz kitle ve asla sinema işletmeciliği ile alakası olmayan bir yönetim, üstelik kantin fahiş fiyata çalışıyor olmasına rağmen.

Dahası film bitti, en fazla 2 dakika geçti, daha görüntü akışı devam ediyor, ama bir sonraki Seans girişi, daha çıkış başladığında başlatıldı. Ömrü hayatımda bu derece bir rezillik, seviyesizlik görmedim. Sinema sinema değil yol geçen hanı, iç temizlik ise ahırdan farksızdı.

Her taraf pislikti, film bitti, daha insanlar çıkarken, film biteli 2 dakika olmuşken diğer matine saati için içeriye alınırsa temizlik diye bir şey mümkün mü? Bu anlattığım, bu derece verilmeyen hizmete karşılık yönetim hiç utanmadan 140 TL mısır satıyor. Bu sinemaya ilk defa gittim ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için telafi bileti talep ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana ve Çevresi AVR tamiri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.