Şimdi Ara

Ankara'nın Merkezinde Oturuyorum Superonline Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden böyle bişey yapmışlar neye göre geliyor bu lanet

• Neresiymiş Ankara'nın merkezi? Merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Neresiymiş Ankara'nın merkezi? Merak ettim.

Merkeze yakın işte Anıttepe

EDİT: 10dk mesafelik bahçelide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 19 Temmuz 2012; 1:30:23 >
  • merkezi yerlere vermiyolar sitelere veriyolar fiberi daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

quote:

Bahçelievler tarafına zor gider bu hizmet. Sitelere kuruluyor ki maliyeti müşteri sayısıyla karşılayabilsinler.
  • quote:

quote:

quote:

Bahçelievler tarafına zor gider bu hizmet. Sitelere kuruluyor ki maliyeti müşteri sayısıyla karşılayabilsinler.

Geçen bahçelinin orda gidiyordum ara sokakta döşüyolardı superonline o yüzden dedim

• quote:

quote:

quote:

Bahçelievlere şu an fiber hatlar çekiliyor. 1 cadde de çekildi. 6 caddeye çekilmesini bekliyorum bende..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oturduğunuz yere göre sitelere veya apartmanlara hizmet veriyorlar. misal ben çiğdem mahallesinde oturuyorum, ikamet ettiğim apartmanda sol fiber var ancak uydunet kullanıyorum adil kullanım zırvalığından dolayı. tamamen semt ile alakalı diye düşünüyorum. ama 3 sene içinde bütün ankara'da yaygınlaşacak diye bir söylenti vardı, beklemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

oturduğunuz yere göre sitelere veya apartmanlara hizmet veriyorlar. misal ben çiğdem mahallesinde oturuyorum, ikamet ettiğim apartmanda sol fiber var ancak uydunet kullanıyorum adil kullanım zırvalığından dolayı. tamamen semt ile alakalı diye düşünüyorum. ama 3 sene içinde bütün ankara'da yaygınlaşacak diye bir söylenti vardı, beklemenizde fayda var.

Dikmen'e de çekilmeye başlandı ama. Şu an caddelere çekme kararı aldılar sanırım. Çünkü site site nereye kadar, site mi kaldı çekmedikleri

3 sene çok büyük bir zaman. Bende sizin gibi tahmin ediyordum ama birden bire hızla diğer bölgelere de başladılar. Ne kadar çok superonline'ye geçiş olursa, kazançları artarsa, o kadar hızlı çalışırlar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.