Şimdi Ara

Ankara'nın En Güzel Semti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacklotus

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

çayyolu ümitköy tarafları elit kesimin yaşadığı yerlerden biri kısaca

Elit kesimden kastın ne ?Züppeler mi??

aynen alayı züppe çankaya bebeleri

yavaş

Kedi uzanamadığı ciğere

Bence en güzel sempt

1. Gaziosmanpaşa
    2. Bilkent
    3. Çayyolu

Kişisel zevkdir tabi.

valla züppelerde var adam akıllı olanlarda, park caddesi civarları falan hoşuma gidiyo

geneli öle kardeşim hiç inkar etmeyin bebelerin burnu bir karış havada

• Kızılay-Karanfil
  • Arkadaslar lütfen kızmayın ama Ankaranın nesini beğeniyorsunuz? Ben İzmirde yaşıyorum, Ankaraya da arada giderim malum sınav-mülakat mecburum. Tamam başkent ,bürokrasinin ve memurların bulunduğu şehir. Kışı doğudaki en ücra yerden daha sert geçiyor, yazın nereye kaçabilirsiniz tatil için? Yakın bir yerler var mı?
    Ben geçen sene Nisan ayında Odtünün Eymir Gölüne gittim, ortam güzel ama, daha güzel şekilde organizasyon yapılabiliecek bir yer,piknik alanı gibi çok düzensiz şekilde insanlara kalmıs.
    Ben yazın 45 dk-1.5 saat mesafelerde Çeşmeye,Kuşadasına, Marmarise, Eski Foçaya deniz keyfine kaçarken siz nerelere gidiyosunuz? Ya da akşam canım sıkıldı ya da arkadaslarla bir şey içmeye gidicem Kordona gidip bira keyfi yapıyorum denize nazır, ya siz? Anlatsam bitmez ,tabi karşılaştırma yapmak amaçlı yazmadım ancak nesini beğeniyosunuz onu çok merak ediyorum. Ok. çok düzenl bir şehir, yolları geniş ama o kadar da olsun, devlet orda çünkü. Bakınız biz ülkede toplanan tüm vergilerin ödenmesinde 1. olmamıza rağmen, devletten aldığımız hizmet belli, ona rağmen her şekilde İzmir-İstanbul Ankaradan daha güzel yaşamak için.

Saygılar...

Ankara'nın En Güzel Semti

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar lütfen kızmayın ama Ankaranın nesini beğeniyorsunuz? Ben İzmirde yaşıyorum, Ankaraya da arada giderim malum sınav-mülakat mecburum. Tamam başkent ,bürokrasinin ve memurların bulunduğu şehir. Kışı doğudaki en ücra yerden daha sert geçiyor, yazın nereye kaçabilirsiniz tatil için? Yakın bir yerler var mı?
    Ben geçen sene Nisan ayında Odtünün Eymir Gölüne gittim, ortam güzel ama, daha güzel şekilde organizasyon yapılabiliecek bir yer,piknik alanı gibi çok düzensiz şekilde insanlara kalmıs.
    Ben yazın 45 dk-1.5 saat mesafelerde Çeşmeye,Kuşadasına, Marmarise, Eski Foçaya deniz keyfine kaçarken siz nerelere gidiyosunuz? Ya da akşam canım sıkıldı ya da arkadaslarla bir şey içmeye gidicem Kordona gidip bira keyfi yapıyorum denize nazır, ya siz? Anlatsam bitmez ,tabi karşılaştırma yapmak amaçlı yazmadım ancak nesini beğeniyosunuz onu çok merak ediyorum. Ok. çok düzenl bir şehir, yolları geniş ama o kadar da olsun, devlet orda çünkü. Bakınız biz ülkede toplanan tüm vergilerin ödenmesinde 1. olmamıza rağmen, devletten aldığımız hizmet belli, ona rağmen her şekilde İzmir-İstanbul Ankaradan daha güzel yaşamak için.

Saygılar...

benim için ankara sevdadır.heryanı çamur, bataklık olsa bile seve seve yaşarım ankarada

• sahili olmayan semtin neresi güzel olurki
  • Semt olarak Ulus, ilçe olarak ise Haymana ve Bala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 29 Ocak 2011; 14:24:37 >
  • 16 senedir sincan/fatih te otururuyorum bu güzellik başka bi yerde yok yemin ederim
  • 23 yıllık Şentepe'liyim ama hiç sevmiyorum
  • Ankarada Kar yağmıs galiba, birazdan İzmir Balçova Termale gidicem, yanıma şortumu, havluumu ve terliğimi aldım, Teleferiğin ordaki orman örtüsüne karşı sıcak suya girip rahatlıycam :)) ya siz?
  • Millet bilip bilmeden yazmıyor ya deli oluyorum. Ankara'nın kışı doğunun en ücra yerinden daha sert geçiyormuş öylemi

Bildiğin bozkır kışı işte
  • oran sitesi'nde 3, gaziosman paşa'da 1 yıl kaldım. iki semti de çok severim, hatta emekli olunca oran sitesi'nde oturmayı çok istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

istanbullu biri ankara da ankaralı biri istanbulda yaşayamaz..iklim ve nüfus yoğunluğundan ötürü..ben bunu bilir bunu söylerim..biz istanbullular denize alışığız..kafamız esti mi deniz kenarına iner adalara bakarız. ya da boğazdan geçen gemileri izleriz.

ben istanbulda doğdum büyüdüm ama ne denizi ararım ne de kafam esince denize inerim. ankara'yı da daha çok seviyorum.
    istanbul iklimi ile büyüdüm, ankara iklimi dünyada en sevdiğim iklimdir. o kadar severim ki şuan okuduğum eskişehir'in iklimi bile bana yetmez. yeterince kuru değil eskişehir, porsuk nehri ve porsuk barajı'ndan dolayı. ankara güzeldir.

@navigator

o boğuk iğrenç havası olduğu sürece izmir'i sevemem. uzun süre oturamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

Millet bilip bilmeden yazmıyor ya deli oluyorum. Ankara'nın kışı doğunun en ücra yerinden daha sert geçiyormuş öylemi

Bildiğin bozkır kışı işte

nerde oturuyrsn ki ?
  • izmirin mi havası boğuk? püfür püfür esen imbat'a ne demeli..şahane serinletiyor izmiri o imbat rüzgarı..
  • izmir bana kalırsa türkiyenin en güzel şehri . orası ayrı fakat arkadaş ankara demiş.

ben batıkentte yaşıyorum. yeni alışveriş merkezleri falan kuruluyor(inşaat halinde) birde bizim siteye fiber internet çekseler keyfinden yenmez batıkent.
  • Tunalı filan.
  • çankaya köroğlu caddesi tarafı.cumhurbaşkanlığın biraz altıdır çok elit sakin biryerdir.tunalıyı sincanlılar keşfetti
  • Emek veya bahçelievler 14.sokak
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

aktaş, hıdırlık, çinçin, gülveren, altmışevler, kesikbaş

kesikbaş/topraklık
  • Büyükçekmece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Ankarada Kar yağmıs galiba, birazdan İzmir Balçova Termale gidicem, yanıma şortumu, havluumu ve terliğimi aldım, Teleferiğin ordaki orman örtüsüne karşı sıcak suya girip rahatlıycam :)) ya siz?

adamdaki komplekse bak!

birazdan alacağım puromu, boğaz karşısında bir çay bahçesine oturup ankara özlemimi şiire dökeceğim.

oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.