Şimdi Ara

Ankara Next Level AVM Apple Store [ Ana Konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar; bilindiği üzere dün Avm, Rezidans, Ofis şeklindeki Ankara'nın en lüks yapılarından biri Olan Next Level AVM açıldı. Next Level da Zorlu Center gibi lüks markaları barındırmasıyla ön planda. Birçok marka Ankara'daki ilk mağazalarını buraya açtılar. Next Level'ın içindeki mağazaları incelerken Elektronik kısmında " Apple Store " yazısını gördüm. Bu da AVM içerisinden bir karehttp://imgim.com/3247incid7273876.jpg [ Çekim bana ait değildir. ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puredistance -- 25 Ekim 2013; 14:38:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Reseller Olabilir. Fazla Ümitlenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Elektronik -- 25 Ekim 2013; 14:08:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Reseller Olabilir. Fazla Ümitlenmeyin.

Bu konuda bilgi almaya çalışıyorum; ancak reseller olsa idi açılışı geç bir tarih olmazdı diye düşünüyorum. Dün itibariyle tüm mağazalar kapılarını açtı. Sadece Apple Store için Aralık ayına tarih veriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle reseller.

• Hahaha Apple Store olsaydı hayatta öyle Çok Yakında, Bekleyin.. gibisinden bişey yazmazdı. %bin500 Reseller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Reseller Olabilir. Fazla Ümitlenmeyin.

Ümitlendiğimden değil, açılsa da açılmasa da benim için çok şey farketmiyor. Burada baya ilgili, bu tarz konulara önem veren arkadaşlar var konuyu onları düşünerekten açmıştım. Reseller olacağını bende düşündüm; Next Level'la görüştüğümde resmi olduğunu Apple tarafından açılacağını söyledikler. Ona binaen açtım konuyu. Ama görüştüğüm kişilerin reseller ile normal Apple Store farkını bildiklerini de pek düşünmüyorum. Neyse artık, yeni bilgiler çıktıkça ortaya burada paylaşılır. En azından bilgilendirme konusu olur.

• Reseller hocam orasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch 3 ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reseller. Apple asla "az sonra, çok yakında" gibi bakkal tabirlerini kullanmaz.
  • Büyük bir ihtimal cepa'daki neo gibi bir yer olur.
  • ki her zaman apple store kendisine haz bir giriş kullanıyor.. Yani mağazaya girmek için özel bi tasarım veya caf caf'lı bir giriş (cam vb) kullanır.
  • reseller ney ya?
    res eller ne is yapıolar burda kazıklıolarmı
  • Reseller Apple ilk mağazasını İstanbulda açıcak Ankarada açmaz.
  • Bilkom'un sitesinden mağazalar sekmesinde burayı da bulabilirsiniz yani APR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 25 Ekim 2013; 15:42:15 >
  • Bu avm'nin girisi nereden yapiliyor.? Eskisehir yolundan mi yoksa vatan bilgisayarin oradan yani arkadan mi.?

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Bu avm'nin girisi nereden yapiliyor.? Eskisehir yolundan mi yoksa vatan bilgisayarin oradan yani arkadan mi.?

Eski şehir yolundan giriş var biliyorum.metro bitse rahat gider geliriz

• Orası lydia boşa heveslenmişsiniz. Cepa da var aynısı :)

• umutech kullanıcısına yanıt
    Fiyatları orijinal apple storedan daha mı pahalı olur, yoksa aynı seviyede mi olur sizce?
  • Dediğim gibi Cepa avm'de Lydia var zaten orayla aynı olur fiyatları herhalde. Ben oradan mac ve ipod aldım şu an online store'daki fiyatlara göre bir hayli daha ucuzdu.
  • Reseller bencede hocam keşke apple store olsa ne güzel olurdu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.