Şimdi Ara

Ankara Nata Vega Outlet 3 adet Bisse Gömlek 199 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Nata Vega outlet'te Bisse Mağazasında 3 adet gömlek 199 tl. Gayet güzel modeller var ve çalışan da çok ilgili. Benim gözümde en iyi gömlek markası Bisse olduğu için ve de normal fiyatları çok daha pahalı olduğu için ilgilenenlere duyurmak istedim,iyi alışverişler :)

• nata vega gözde avm olacak gibi dechatlon geliyor , nike outlet , tchibo outlet vs ... , avmden normalde alışveriş yapmam ama bu mağazalar güzel fiyatlar vermeye başladı , zaman içinde bakkallar nasıl marketlere yenildiyse , online mağazalarda fiziksel mağazaları ezip geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

nata vega gözde avm olacak gibi dechatlon geliyor , nike outlet , tchibo outlet vs ... , avmden normalde alışveriş yapmam ama bu mağazalar güzel fiyatlar vermeye başladı , zaman içinde bakkallar nasıl marketlere yenildiyse , online mağazalarda fiziksel mağazaları ezip geçecek

Zannetmiyorum, o dükkana girip deneyerek almanın yeri çok ayrı hele de o dükkan çok ufak ve sizi tanıyan çalışan da imaj maker gibi ilgileniyorsa bunun yeri asla değişmez bir de kasada indirim yaparsa off :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzy06

quote:

nata vega gözde avm olacak gibi dechatlon geliyor , nike outlet , tchibo outlet vs ... , avmden normalde alışveriş yapmam ama bu mağazalar güzel fiyatlar vermeye başladı , zaman içinde bakkallar nasıl marketlere yenildiyse , online mağazalarda fiziksel mağazaları ezip geçecek

Zannetmiyorum, o dükkana girip deneyerek almanın yeri çok ayrı hele de o dükkan çok ufak ve sizi tanıyan çalışan da imaj maker gibi ilgileniyorsa bunun yeri asla değişmez bir de kasada indirim yaparsa off :)

dene alma internetten alırsın en uyuz olduğum şey dükkana girince üstüme üşüşen satıcılar free takılmak istiyorum belki beğenmediğim iade beğendiğim kalır bende , online inşallah cizgisini bozmaz çunki çok çok ucuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crayzy06

quote:

dene alma internetten alırsın en uyuz olduğum şey dükkana girince üstüme üşüşen satıcılar free takılmak istiyorum belki beğenmediğim iade beğendiğim kalır bende , online inşallah cizgisini bozmaz çunki çok çok ucuz

Yerine göre sevmem,eğer bakınıp birşey beğenirsem alacaksam istemem başıma üşüşülmesini ancak birşey almaya karar verdiysem ve sadece benle ilgilenilecekse isterim tabiki :)

• bisse iyi hoşda 66 lira da faza bence. iki gün önce morhipodan 50 liraya beymen 40 liraya network gömlek aldım üstüne çek ve avantajix i saymıyorum bile. yani arkadaşın dediğin online en iyisi. yıllardır ağazalardan giyim elektronik almıyorum diyebillirm. bi market mazğadan yapıyoruz ki onu da onlinwe yaptığım oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.