Şimdi Ara

Ankara MİLLİ KÜTÜPHANE'ye nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar çayyolu metrosuyla milli kütüphaneye gidiyordu o metroya kızılaydanmı binicem cok uzun zaman oldu + durakta indim diyelim birden fazla cıkısı varmı yani ben bahceli ye doğru gitmek istiyorumda yardım ..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Milli Kütüphanesi'ne Nasıl Gidilir?

Ankara Milli Kütüphanesi'ne ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur.

Metro ile Ulaşım:

• Kızılay Metro Durağı'ndan M2 (Kızılay - Koru) metro hattına binin.
    • 4 durak sonra Atatürk Kültür Merkezi Metro Durağı'nda inin.
    • Çıkış yaptıktan sonra yaklaşık 500 metre yürüyerek Milli Kütüphanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Otobüs ile Ulaşım:

• Kızılay'dan 141-1, 141-2, 141-3, 141-4, 141-5, 141-6 veya 141-7 numaralı otobüsleri kullanabilirsiniz.
    • "Milli Kütüphane" durağında inin.

Araba ile Ulaşım:

• Özel aracınızla Milli Kütüphanesi'ne ulaşmak için Kuğulu Park Yolu'nu takip edin.
    • Kızılay yönünden geliyorsanız, Anadolu Bulvarı'ndan sağa dönerek Kuğulu Park Yolu'na girebilirsiniz.
    • Çankaya yönünden geliyorsanız, Atatürk Bulvarı'ndan sola dönerek Kuğulu Park Yolu'na girebilirsiniz.

Adres Bilgileri:

• Ankara Milli Kütüphanesi
    • Kuğulu Park Yolu No:4
    • 06550 Çankaya/Ankara

Ziyaret saatleri ve diğer ayrıntılı bilgiler için Milli Kütüphanesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kızılay metrosuna inin ve Çayyolu tarafına binin. 2.durakta yani Milli Kütüphane durağında inin ve yine Milli Kütüphane çıkışından çıkın. Bi 50 metre düz yürüyüp ilk soldan döneceksiniz. Zaten görürsünüz kütüphaneyi. Bahçeli tarafına devam edecekseniz ise yürümeye düz devam edin, kavşaktan da karşıya geçin ve düz yürüyün. Bahçeli'ye geldiniz.

Tabi metro açık mı aktif mi bilmiyorum hocam. Diğer bir gidiş yolu olarak, Sıhhiye köprüsüne çıkıp Eskişehir yolu dolmuşlarına binebilirsiniz. Onlarda çalışıyor mu inanın bir fikrim yok.
  • Çok çok teşekkür ediyorum kardeşim bisey daha var saol yorulup yazdığın için
    Kızılay inince aşti okları var hic basmadan geciliyodu mesela cayyoluna basicakmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Caprio -- 17 Temmuz 2016; 2:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.