Şimdi Ara

Ankara mezun için dershane önerisi acill (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
43.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fen bilimlerine giden arkadaşlarım sonlara doğru etüt süresinin sadece 5dk yapıldığını süreyi hep derecelere verdiklerini söylemişti.

Veeee bende YorumZeka'yı öneriyorum. Kurucusu doktor,diş hekimi,veterinerlik okumuş, hocaları da genç ve bilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Benim bu sene mezun senemdi ve matfeni seçerek mezun kararımdan sonraki en doğru kararım olduğunu düşünüyorum fakat dedikleri gibi matfen, Nesibe aydın, fen bilimleri bunlar çalışan adamı yolda bırakmaz biraz pahalıdırlar 10-12 arasında diye hatırlıyorum fakat pişman olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendis aday

Benim bu sene mezun senemdi ve matfeni seçerek mezun kararımdan sonraki en doğru kararım olduğunu düşünüyorum fakat dedikleri gibi matfen, Nesibe aydın, fen bilimleri bunlar çalışan adamı yolda bırakmaz biraz pahalıdırlar 10-12 arasında diye hatırlıyorum fakat pişman olmazsın
    Hocam bem mezun senemde açıdaydımda matfen hep içimde kalmıstır :) nasıl bir dershane detaylı açar mısınız bizden sonrakiler de yararlansın

• kardeşimi yazdıracağız f/p açısından en iyi dershane hangisidir?
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    F/p derken

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topiramat -- 17 Ekim 2020; 17:21:33 >
  • Verdiğimiz parayı hak edecek öğretmen kadrosuna sahip bir dershane. ilk mesaj'da tanımlamam yanlış olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 3 Ağustos 2018; 17:12:52 >
  • Ankara Mezun dersane önerileri ve biliyorsanız fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bursluluk ve seviye sınavları ne zanan olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madi06 -- 3 Ağustos 2018; 23:14:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topiramat

Hicam dediginiz isi kabul edeceklerini sanmıyorum ben bu sene denemeler icin sormustum alamayız demislerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: madi06

Ankara Mezun dersane önerileri ve biliyorsanız fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bursluluk ve seviye sınavları ne zanan olur acaba?
    Hocam acı 6-7k arası matfen sıralamaya göre indirim yapıyor 8-12k arası fen bilimleride 10k civarı maalesef kalite de parayla orantılı bu dershaneler de ama açının en buyuk ozelligi yaklasik 500 kisilik 2 katlı kutuphanesinin olması sabahtan aksam 9a kadar acik

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentist Casper

Hocam acı 6-7k arası matfen sıralamaya göre indirim yapıyor 8-12k arası fen bilimleride 10k civarı maalesef kalite de parayla orantılı bu dershaneler de ama açının en buyuk ozelligi yaklasik 500 kisilik 2 katlı kutuphanesinin olması sabahtan aksam 9a kadar acik

Alıntıları Göster
    hocam merhaba bugün 2 dershane ile görüşebildim Tümay ve ortadoğulular dershanesi ile içime ikisi de sindi fakat ortadoğulular dershanesinin vip yani 8 kişilik dershanesi daha bir baskın geldi bilginiz var mıdır? Matfen kapalıydı görüşemedim 10-13k lık bir dershane arıyorum öneriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 5 Ağustos 2018; 23:41:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

hocam merhaba bugün 2 dershane ile görüşebildim Tümay ve ortadoğulular dershanesi ile içime ikisi de sindi fakat ortadoğulular dershanesinin vip yani 8 kişilik dershanesi daha bir baskın geldi bilginiz var mıdır? Matfen kapalıydı görüşemedim 10-13k lık bir dershane arıyorum öneriniz var mıdır?

Alıntıları Göster
    Hocam butceniz de uygunken bence matfene yazıl bu dedigin dershaneleri isim olarak biliyorumda basarı olarak hiç duymadım onun icin benim onerim matfen

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topiramat -- 17 Ekim 2020; 17:21:13 >
  • Görüştüğünüz yerler fiyat ve ödeme şekli hakkında ne dediler bilgi verirseniz sevinirim.

• madi06 M kullanıcısına yanıt
    çoğu taksit yapıyor zaten ben bikaçıyla görüştüm pek hatırlamıyorum ödeme şeklini
    fen bilimleri kızılay atatürk bulvarı:fiyat 16 bin başarısı iyiydi ama kurumsallaşmış bir yer ne kadar doğrudur o liste bilmiyorum deneme sınavlarına da 30 bin kişi giriyomuş bide herhalde kendi kitaplarını veriyolardı
    ivme fen dershanesi:çok butik yer sınıfları dar başarı yetersiz bence derece için (10bin falan) fiyat 13 dü ama bize 10 a inmişlerdi 2 arkadaş gitmiştik sıralama 50 bin olmasına rağmen derece yapmışlar falan dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Upp!!

• Açi bu sene 9k

Matfen 15k

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.