Şimdi Ara

Ankara mezun için dershane önerisi acill (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
43.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyscimezun

fiyatla ilgili bilginiz var mı hocam

Hocam tam bilmiyorum ama 10 bini üstünde diye duymuştum. Arkadaşım gidiyodu çok memnundu yani.

Açı hakkında geçen yıl da yazdım buraya gitmeyin diye, bu yıl 12 olan bi tanıdık vardı o da gitmiş pişman olmuş. Açının eski hali olsa git çok iyi derdim ama temel lise olunca saçma sapan bi hal aldı. Geçen yıl mezunken gittim, bi fizik hocamız vardı derse gelmiyodu iki haftada bir. Sınava iki hafta kalmış, bizim koca modern fizik dururken gelmiyodu adam. Onun yerine gelirse stajyer geliyodu o da bi şey yapamıyodu yani. Dersane adam gibi bi çözüm bulamadı bu duruma, ek ders yapamadık vs rezillik çektik. Artık açıya gidilmez yani, bazı çok iyi var evet ama onlar da denk gelmezse zehir olabilir. Düşük sınıflara falan iyi öğretmen vermiyolar genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• batgem6 kullanıcısına yanıt
    Bu trolle inanmayın az önce bir konuda başka dershaneyi önermiş pm attım ona bile cevap vermedi gelmiş burdada dershane önermiyorum diyor

• batgem6 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/kizilayda-kaliteli-hocalara-sahip-paraci-degil-egitimci-olan-dershane-onerisi--126133581 Kendini banlattır troll

• Kızılayda Fen Bilimlerini düşünebilirisin.
  • J. Nicholson kullanıcısına yanıt
    Neden onerirsiniz hocam bide fiyati ne kadar

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyscimezun

Neden onerirsiniz hocam bide fiyati ne kadar

Geçen sene oraya gidecektim gitmedim ama. Keşke gitseydim diyorum 9000tl di sanırım fiyatı. kalitelidir orası
  • J. Nicholson kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam gidip bi konuşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist Casper -- 18 Temmuz 2017; 9:14:45 >
  • merhaba bu sene malesef mezuna kaldım sen dershane olarak nereyi tercih etin sonucun nasıl bide sayısalcımısın yardımcı olursanız sevinirim Lyscimezun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba bu sene malesef mezuna kaldım sen dershane olarak nereyi tercih etin sonucun nasıl bide sayısalcımısın yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kax1234

merhaba bu sene malesef mezuna kaldım sen dershane olarak nereyi tercih etin sonucun nasıl bide sayısalcımısın yardımcı olursanız sevinirim Lyscimezun
    Hocam bem mf3:60k mf4:54k ile bıraktım bu sene urfadaydım yazın ankaraya taşındık gecen yaz buralar da bu zamanlar hayvan gibi dershane soruşturuyordum en son ucuz olduğu ve kütüphanesi olduğu için sıhhıye açıya yazıldım bu dershane full mezun oldugu için guzel herkes senin gibi ama bir sıkıntısı var cok kalabalık ve iyi sınıflar da degilsen hocalar pek tatmin etmiyor iyi sınıdlardaysan hocalar iyi ama hocalarda dersimi anlatıp giderim cocuk ne bok yemiş umrumda degil düsüncesi hakim ben iyi sınıflardan birindeydim dershanenin kutuphanesi bana cok yarar sagladı bide sınıfta iyi bir rekabet ortamı vardı(sınıfta oclarda vardı o ayrı :) sonuç

Tyt 6k

Ayt 22k

Sonuç olarak açıya gidiyorsan kendi ayakların uzerinde durabilmelisin ilgi bekleyen biriysen zorluk yasarsın

• kax1234 kullanıcısına yanıt
    Kizilay ortadoguyu oneriyorum ortadogulular diye cakmalari var o degil.ismi ortadogu hemen guvenparkin karsisi bir konus derim.

• önerileriniz icin tessekurler

• kax1234 kullanıcısına yanıt
    Ben de kaldım mezuna galiba ankarada dersane önerisi alabilirim

• Açıya git diyenler için söyliyim. Geçen sene (12.sınıf) açıdaydım, açıya girerken ağzı iyi laf yapan bi adam vardı, övdü de övdü. Ağustosta kamp vardı, ona gittim o aralar bazı öğrenciler deneme amaçlı geldiği için en şahane öğretmenler giriyordu(o ara iyiki yazılmışım demiştim).

Sonra okullar bi açıldı ben 8.sınıftaydım toplam 16sınıf falan var, ilk 2derece sınıfına yazın bize giren hocalar girdi. Bize de en yeni tecrübesiz hocalar girdi. Soru soruyordun yarım saat bakıyorlardı. Bi Fizikcisi vardı hayatımda bu kadar öğrenciyi umursamaz dersini kendi kendine anlatıp çıkan insan görmedim. Biyolojicisi anlatıp anlatıp geçiyordu hiç yazma yok. Her konuyu evde gidip kendim çalışmak zorundaydım. Dershane sadece yük oluyordu. Asla Açıya yazılma eğer para sıkıntın yoksa. Ha dereceye girerim diyorsan yaz ama dereceye TED,AAAL ve AF lileri alıyorlar genelde hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebekkaharajuku

Ben de kaldım mezuna galiba ankarada dersane önerisi alabilirim
    Hocam derece sınıflarına girebilirsen açı fena değil maddi olarak ucuz ama matfeni falan baya övüyorlar bir bakın derim.

• Teşekkür ederim ya bana zaten fen bilimleri ortadoğu matfen ve açıyı önermişlerdi göz önünde bulundurucam

• Son olarak sayısal icin en beğendiniz kaynakları tavsiye edermisniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kax1234

Son olarak sayısal icin en beğendiniz kaynakları tavsiye edermisniz
    Geometride yayın denizi ygs lys soru bankası
    Biyolojide limit ve fen bilimleri soru bankası
    matematikte acil matematik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.