Şimdi Ara

Ankara mezun için dershane önerisi acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
43.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ankaraya yeni taşındık mezuna kaldım dershane öneriniz var mı

• UP
  • Kardeşim eğitimi nasıl bilmiyorum lakin Kızılay'da ki Açıya bakabilirsin 6.000 TL Haftada 4 gün ders 1 gün Deneme sınavı 5 saat 1'e 1 etüt. 15-16 mezun sınıfı varmış bayağı büyük bir yer kocaman kütüphanesi var.

En uygunu bu geldi. Burada Uğur var onlar da mezunlara veriyorlar toplam 4 sınıf var sınıflar 20 kişi Temel Lise içinde yapıyorlar haftada 3 gün sınıflar küçücük 1'e 1 etüt yok kütüphane küçücük. 7.000 TL'den başladı 6.000'e çekti. Durum böyle olunca Açı daha mantıklı geldi sadece mezunlara ayırmışlar koca bir binayı imkanlar daha geniş öğretmen durumu nedir hiç bilmiyorum sınıflar 18 kişilik olacakmış.

Butik dershaneler var 8 kişilik felan 12.500 TL fiyat çekmişlerdi sanırsam.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocam açı tavsiye eden çok oldu fakat temel lise değilmi kızılaydaki binası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyscimezun

Hocam açı tavsiye eden çok oldu fakat temel lise değilmi kızılaydaki binası

Hocam Açının Kızılay'da 3 binası var. 3'üde 15 katlı felan küçük binalar değil.

Kızılay'a 10 dakika uzakta Sıhhıye'de ki genel merkez Temel Lise Ziyagökalp ve Mithatpaşa caddesin de yan yana 2 tane binası var tünelle birbirine bağlı bir tane de Güvenparkta var Kızılay metronun hemen çıkışında bize Güvenpark'a gidecek dediler Sıhhiye'den kayıt olduk muhtemelen Güvenpark'ta ki Ygs-Lys hazırlık kursları verilen yer ama Mithatpaşa şubesi'de olabilir Eylül 20 gibi başlayacak haber vereceklermiş şubeler çok yakın olduğu için sorun etmedim hepsi de birbirine benziyor zaten.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam dershane uygun geldi açıkçası
  • Açıya gitme pişman olursun öyle diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Lise önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    12 ay önce açıldı
    İzmir Dershane Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye nesi var ki
  • batgem6 kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz nedir hocam
  • quote:

niye nesi var ki

Düşük sınıftaysan önem vermiyorlar diyorlar biz konuştuğumuz da öyle bir şey yok düşük sınıfta da olsa öğrenci de bitiyor iş eğer istekli ise öğrenir sınıfını yükseltir hatta avantaja çevirir düşük sınıflarda istekli öğrenciler öğretmenle daha çok vakit geçirebilir bunu avantaja çevirip yükselebilir tabi düşük sınıflarda öğrenciler isteksiz olabiliyor böyle olunca da bizim adımız kötüye çıkıyor bu bizden değil öğrenciden kaynaklanıyor öğrenmek istemeyen insana zorla öğretsen de olmuyor ne kadar istekli olursan seninle o kadar fazla ilgilenilir vb. şeyler dedi tabi pazarlama stratejisi olarak baktım ben sonuçta gidince öğreneceğiz.

Benzer fiyat aralıklarında ki yerler için (Sınav,Uğur vb.) aynı şeylerin söylendiğine şahit olunca çokta sorun etmedim ben bir dernekten burslu olarak gideceğim onlar da bir bütçe sınırı koydular yoksa buradan daha iyi olacağını düşündüğüm yerler de vardı 7-8 kişilik sınıflarda eğitim veriyorlar Butik eğitim deniliyor ama 10-12 milyar gibi rakamları telaffuz ediyorlar.

Maddi durum da sıkıntı yoksa Butik yerlere bakabilirsin buralarda sen isteksiz olsan da özel olarak ilgilenirler Açı çok büyük eğer isteksiz olursan özel olarak ilgilenme olayı olmaz sana kalır her şey.

Fiyat olarak tekrar diyorum 6.000'e kayıt olabilirsiniz 7-7.5 derler eğer seçecekseniz iyi pazarlık yapıp indirin.

Dershane gitme olayına gelince mezun iken evde aşırı sıkılabiliyor insan, dersleri gevşetebiliyor dershane bu yönlerden bir artı olabilir üstüne deneme sınavları ve soru çözümleri için de artısı var.

Lakin konu işleme bakımından zaman kaybı olabilir işlenen konuların daha iyi anlatımlarını artık internette bulabiliyoruz benim tavsiyem dershanenin önünde olmak yani dershane de işlenecek konuyu bitirmiş olarak gitmek mesela matematikten bitirdiğin konuda eksiğin kaldığını düşünüyorsan derse girip tekrar edebilirsin evde hazırladığın soruları sorarsın ama konuda eksiğin yoksa derse girmemeyi seçebilirsin onun yerine kütüphaneye inip farklı derslere çalışabilir deneme,soru bankası çözebilirsin (devamsızlıktan atılma yok.) veya o gün için dershaneye gitmeden evde çalışabilirsin.

Bunları geride bırakırsak gerçekden disiplinli çalışabilen biriysen iyi bir plan ile evde kendi başına dershaneye gerek olmadan çok iyi başarılar elde edebilirsin dediğim gibi dershaneye gidersen de dershane'nin önünde ilerlersen sana katkı da bulunacağını düşünüyorum hani %10 katkı sağlasa yine çok şeyi değiştirir ama şart değil dershane kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 17 Temmuz 2017; 16:46:9 >

• Ben bu sene mezun olarak matfen e gittim. Çok iyi eğitim almamın dışında hocalar da çok kafa insanlar. Bir bak derim.
  • hocam koskoca ankarada dershane bulamıyorum ya şaka gibi matfen dediğiniz yer nasıl bir yer hocam sistemleri nasıl ayrıca fiyatları ne kadar
  • Açıya gitme. Matfen güzel diyolardı biraz pahalı olsa da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam koskoca ankarada dershane bulamıyorum ya şaka gibi matfen dediğiniz yer nasıl bir yer hocam sistemleri nasıl ayrıca fiyatları ne kadar

Düzenledim hocam yukarı da benim dediğim fiyat aralığın da olan yerler için gitme diyenler çok olacaktır bunların öğrenci sayısı da çok fazla hatta Sınav Etüt Merkezi 8 milyara alıyor şuan bu sene bir arkadaşım gitmişti çok kötü bir puan aldı. Lakin arkadaşımı tanıyorum verilen yayınları bile çözmemiş konu kitapları açılmamış bile 0 gibi duruyor baba zoruyla gitmişti ama sorsan Sınav çok kötü o yüzden kazanamadım diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 17 Temmuz 2017; 16:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Açıya gitme. Matfen güzel diyolardı biraz pahalı olsa da
    fiyatı ne kadar hocam
  • Fiyatları pahalı ancak Ankara nın başlıca en başarılı dershanelerinden biridir. Matfen, Fen bilimleri, Nesibe Aydın bunlar sayılı okullardır Ankara da. Nesibe ile Matfen her sene kapışır Nesibe nin kat kat fazla öğrencisi olmasına rağmen aynı oranda tıp, diş ve kaliteli mühendislikler çıkarırlar. Fiyatı tam hatırlamadığım için yanlış bir şey söylemeyeyim sen ara görüş bence.
    Diğer dershanelerden Matfen i ayıran ise ortamıdır. Hocalar çok samimidir. Nesibe aydın ise çok disiplinli bir okul. Çözemeyeceğin kadar kitap aldırır. Müfredat dışı konu anlatımları olur fakat dediğim gibi senin başarıyı yakalamanı sağlar.
    Söylediğim dershanelerden birine gidersen pişman olmazsın diye düşünüyorum. Ancak bende aynı seçimler arasında kaldım ve matfeni seçtim. Kesinlikle doğru tercih oldugunu düşünüyorum.
  • Hocam sıralamanızı kaç k çektiniz benim sıralamam 50k sizce ne yapabilirim
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    fiyatla ilgili bilginiz var mı hocam
  • hangi ilden taşındın
  • Niye sordunuz hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.