Şimdi Ara

ankara metrosunda incil okusam bişey olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yaşasın islam diye bağırırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 29 Aralık 2016; 12:7:56 >
  • İncir mi? Okuyabiliyorsan oku hocam
  • Linç edip metronun tavanında sallandırırlar.

Sorunlu musun ne olacak
  • seni hristiyan sanıp müslüman yapmak için sünnet etmeye kadar götürebilirler öncesi linç tabi :D
  • Ne olur bilmiyorum ama sanırım bir şey yapmazlar diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holy bible yazıyorsa bi şey olmaz da İncil yazıyorsa bilemem ama umarım linç ederler
  • İstediğini oku kimsenin bisey dmeye hakkı yok ama bazı cahiller saldırabilir
  • Kocatepe camisine büyük bir çam ağacı getirip süsle, yarın cuma çıkışında cemaate noeliniz mübarek olsun hacı amca derken hayır için kestiğin hindi etlerini cemaate pay et. Eğer olumlu tepki alırsan tabiki de okuyabilirsin. Zaten bunların üzerine haiyattaysan kendi tairikatını bile kurarsın. (söz veriyorum, İlk müridin ben olacağım!)
  • Sesli okursan seni taharet musluğu ile boğarak öldürürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var öyle okuyanlar , bir sene neredeyse her gün kullandım her çeşit insan var Yahudiler vardı bir keresinde kimse birşey demiyor. Ha nedir sadece giyimi farklı olduğu için insanlar ilgi gösterip çok bakmış olup adamı rahatsız etmiş olabilirler. Yani dinle alakası yok , orda kovboy kostümüyle otursa onuda incelerdi.

Geçen sene bi tane pkklı bağırarak birşeyler söyledi bi adam onu dövmüştü , bununda mazur görmek gerek.
  • Hiçbir şey olmaz. Buradaki islam düşmanlarına bakma. 1 kişi laf ederse 20 kişi ona ağzının payını verir. Senin konuşmana gerek bile kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiler gelir merhaba kardeş der diyecektim ama abiler hapiste bişey olmaz.
  • incir mevsimi geldi mi ki arkadaşlar ?
  • Helvanı yeriz artık. (Fıstıklı olsun)
  • Hristiyansan okuyabilirsin herkesin dini kendine.Ama o komünist kız gibi bağıra bağıra okursan sıkıntı olabilir.

• Sessizce okursan birşey olmaz. İnsanlar cep telefonuna bak bakmaktan farketmez bile seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Holy bible yazıyorsa bi şey olmaz da İncil yazıyorsa bilemem ama umarım linç ederler

işte budur. müslüman hoşgörüsü.

• Sana saldırtıktan sonra diyecekler ki ;

Gerçek İslam bu değil. Kusursuz olan müslümanlıktır, müslümanlar değil asfjjfsgjkgdsgjjgsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.