Hocam size sitem etmiş gibi algı oldu galiba kesinlikle size karşı üzecek yada sıkıntı vermek amacıyla yazmadım arkadaşınıza söyleneni yazmışsınız bunda da sıkıntı yok asıl sıkıntı ülkemizin bu durumda olmasının sebebi ne benim ne de sizin sorununuz burda sorumlu olanlar bize bu hizmeti verenlerdir dogal olarak ve burda verilen hizmeti yapabilecegi hali hazırda hizmeti dururken eski koaksiyel baglantıyı dayatması burda sende bende g pon sistemi tercih ederdik en azından bu konuda hem fikiriz diye umuyorum Benim karşı çıktıgım yapabilecekleri ve imkanları varken bize tercih hakkı vermeden ellerindeki eski sistemi dayatmaları herkes gibi sende bende en iyisini isteriz ve bu isteme hakkımız benimde seninde en dogal hakkımız ve biz sessiz kaldıkça adamlar ellerindeki çer çöpü yeni diye takmakta beis görmezler üstüne istediği dayatmayıda yapar örnek 100 mbts akıllı sınırsız gibi bu zaten başlı başına saçmalık evet ögrenciler için evde kalan uzaktan çalışanlar için gayet güzel uygulama olabilir ama benim gibi eve geldiğimde interneti kullanacagım saatlerde 25 mbts verip benden 100 mbts parasını almak hakmıdır diyeceksenki paran varsa hız düşmeden 100 mbts alabilirsin diyebilirsin evet alabilririm ama herkes aynı hıza 120 ila 190 tl öderken benden 500 tl talep etmesi hakmıdır o zaman bende sorarım diger iss lerin verdiği hizmetti neden bana vermiyorsun hız düşmek saçmalıgıda nedir Biraz uzun yazdım kesinlikle size karşı art niyetle yazı yazmadım buna tüm içtenliğimle inanabilirsiniz sorun burda imkan kabiliyeti varken bu imkanı bizden esirgeyen ve tek taraflı bir dayatmaya karşı bir tavırdır kesinlikle size degildir eminimki sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur |