Bildirim
Ankara'lılar yardım adres (ostim)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yıldız sanayii sitesi ostim göbekte bulunmakta macunköyden 1 durak sonra dolmuşcuya sorarsanız indirir sizi batıkent dolmuşları oraya gider (ostimin girişinde köprünün sol tarafıdır ; gimat arkanızda kalırsa)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 6 Şubat 2012; 15:58:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baycocophoenix
yıldız sanayii sitesi ostim göbekte bulunmakta macunköyden 1 durak sonra dolmuşcuya sorarsanız indirir sizi batıkent dolmuşları oraya gider(ostimin girişinde köprünün sol tarafıdır ; gimat arkanızda kalırsa)
batıkent dolmuşu gar dan geçiyor demi -
ilk olarak metroyla otobusle dolmusla ostım e gel ordan 3 tane farklı dolmus gecıo 3 ude gıtmek ıstedıgın yerın onunden gecıo etlik-keçiören-sihiye dolmuşları -
sanırım uzak kalabilir biraz yürümeniz gerekir
garda inince soruverin batıkent dolmuşları nereden geçer diye bilen vardır yardımcı olurlar.
biraz yürüyüp gençlik parkının köşesinden (stadın karşısından) batıkent dolmuşlarına binebilirsiniz...... -
quote:
Orijinalden alıntı: baycocophoenix
sanırım uzak kalabilir biraz yürümeniz gerekir
garda inince soruverin batıkent dolmuşları nereden geçer diye bilen vardır yardımcı olurlar.
biraz yürüyüp gençlik parkının köşesinden (stadın karşısından) batıkent dolmuşlarına binebilirsiniz......
sağol kardeşim -
Metroyla ostime gelirseniz 297 ugur mumcu otobusune binin ostim kavsagini gecer gecez durak var orada inin.. Sofore soylerseniz de yardimci olur.. -
gar la arası kaç km uzakmı bayya -
Ostim metrodan in tam metronun önünden uğur mumcu'ya egolar kalkıyor yıldız sanayi'nin tam dibinden köprünün altından geçiyor ama binmene bile değmez,
ostim metrodan çık sağ tarafda büfe göreceksin büfenin olduğu yoldan 500,600 metre ilerleyince yolun sonuna geliyorsun karşında köprü diğer ucunda yıldız sanayi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X