Şimdi Ara

Ankara'lılar yardım adres (ostim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafta sonu aracım için çıkma parça sormaya gelicem yıldız sanayi sitesine sanırım ostim tarafı oluyor .
    trenle gelicem gar dan o taraflara dolmuş otobüs metro vs nasıl gidilir.
    ortalama mesafe ne kadar gerekirse taksiye binecez artık

• yıldız sanayii sitesi ostim göbekte bulunmakta macunköyden 1 durak sonra dolmuşcuya sorarsanız indirir sizi batıkent dolmuşları oraya gider (ostimin girişinde köprünün sol tarafıdır ; gimat arkanızda kalırsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 6 Şubat 2012; 15:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

yıldız sanayii sitesi ostim göbekte bulunmakta macunköyden 1 durak sonra dolmuşcuya sorarsanız indirir sizi batıkent dolmuşları oraya gider (ostimin girişinde köprünün sol tarafıdır ; gimat arkanızda kalırsa)

batıkent dolmuşu gar dan geçiyor demi
  • ilk olarak metroyla otobusle dolmusla ostım e gel ordan 3 tane farklı dolmus gecıo 3 ude gıtmek ıstedıgın yerın onunden gecıo etlik-keçiören-sihiye dolmuşları
  • sanırım uzak kalabilir biraz yürümeniz gerekir
    garda inince soruverin batıkent dolmuşları nereden geçer diye bilen vardır yardımcı olurlar.
    biraz yürüyüp gençlik parkının köşesinden (stadın karşısından) batıkent dolmuşlarına binebilirsiniz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

sanırım uzak kalabilir biraz yürümeniz gerekir
    garda inince soruverin batıkent dolmuşları nereden geçer diye bilen vardır yardımcı olurlar.
    biraz yürüyüp gençlik parkının köşesinden (stadın karşısından) batıkent dolmuşlarına binebilirsiniz......

sağol kardeşim
  • Metroyla ostime gelirseniz 297 ugur mumcu otobusune binin ostim kavsagini gecer gecez durak var orada inin.. Sofore soylerseniz de yardimci olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gar la arası kaç km uzakmı bayya
  • Ostim metrodan in tam metronun önünden uğur mumcu'ya egolar kalkıyor yıldız sanayi'nin tam dibinden köprünün altından geçiyor ama binmene bile değmez,
    ostim metrodan çık sağ tarafda büfe göreceksin büfenin olduğu yoldan 500,600 metre ilerleyince yolun sonuna geliyorsun karşında köprü diğer ucunda yıldız sanayi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.