Bir süreliğine Ankara'dayım.Şehri hiç tanımıyorum.Galatasaray forması alcağım fakat gsmegastore Ankara'da var mı?
hayııııııııııııııırr ordan alma sakın ama takıma katkı olsun diyosan o başka ben ülkealan pasajından alıyorum pazarlıkta yapıyosun acayip düşürüyolar
Maksat takıma katkı olsun...da senin dediğin yer nerde tam olarak?Hangi semtte?Numara, isim yazıyorlar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
Maksat takıma katkı olsun...da senin dediğin yer nerde tam olarak?Hangi semtte?Numara, isim yazıyorlar mı?
yazarlar isim numara küfür bile yazdırırsın izmir caddesinde kimse sorsan gösterir diycem ama sormasan bile görürsün sen izmir caddesini bul yeter
Karum iş merkezinde var diye hatırlıyorum.. bjk store kesin var, ama gs store de vardı galiba..
kızılay'a gel kime sorsan gösterir. otobüs, taksi veya dolmuş'a binmen gerekecektir. uzun zamandır gitmedim ama Kızılay'dan yürüyerek galiba 25 dakika falan sürer.
birde ankara'da nereye geleceksin onu soyleseydin, nasıl gideceğini de tarif ederik..
Gerçi ankara'da tarif etmeye ne gerek var.. zaten her yere neredeyse tek vasıta ile gidebiliyorsun...
Karum'da GStore var...Bi de izmir caddesının bı ust sokagında taraftar store 'da var.....Sokagın adını bilmiom da...
Atakuledede GS store var Yıldız minibüslerine bin atakulede in