Şimdi Ara

ANKARA-KIZILAY DERSHANE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADASLAR SUAN 11. SINIFA GİDİYORUM 2 GÜNDÜR DERSHANE ARASTIRIYORUM DÜN MALTEPE DERSHANESİ GÖRÜŞTÜM UYGUN FİYATA İNDİRDİLER SİZCE BU DERSHANE İYİMİ BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ DERSHANE VARMI ? FİYAT OLARAK EN FAZLA 3.500 LİRAYA KADAR CIKABİLİRİM.

• Maltepeye gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar açı bende şuan açıdayım ve beklentimin kat kat üstünde. Deneme sınavlarında da ygs de çıkan sorulara yakın sorular çıktı. tabi ki birebir aynı değil ama üstünde durdukları konulardan çıktı. ve şimdi cemaat ya da soruları verdiler herhalde diyecekler olacak ama kesinlikle alakası yok hocalar gerçekten çok ama çok kaliteli bilgili ve her türlü isteğin karşılanıyor yardım ediliyor istemediğin kadar not ve test alabiliyorsun kütüphanesi artı cabası (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilin

Sonuna kadar açı bende şuan açıdayım ve beklentimin kat kat üstünde. Deneme sınavlarında da ygs de çıkan sorulara yakın sorular çıktı. tabi ki birebir aynı değil ama üstünde durdukları konulardan çıktı. ve şimdi cemaat ya da soruları verdiler herhalde diyecekler olacak ama kesinlikle alakası yok hocalar gerçekten çok ama çok kaliteli bilgili ve her türlü isteğin karşılanıyor yardım ediliyor istemediğin kadar not ve test alabiliyorsun kütüphanesi artı cabası (:

kızılaydakı acı ıyıdır gerçeketn abımde oraya gıtmıstı mfde 700 cıvarı bı sıralama getırmıstı
  • maltepeye gidersen şakirt olur çıkarsın kurtulamazsın
  • Aciyi onerenilirim ozellikle ilk siniflardaysan mat ve fizikcileri dehset otesi ama dersanenin bi sikintisi ygs ye gereginden fazla onem veriliyor..bu noktada da is sende :)

• furkan0650 F kullanıcısına yanıt
    bende tm şubesindeyim hocaları gerçekten çok iyi. ben şuan 3. sınıftayım dershanede dersimize zümre başkanları giriyor o yüzden de çok yararlı. eğer böyle derece sınıfına girme şansın olursa gerçekten de çok daha yararlı olacaktır ama yinede bu sınıflara giremezsen bile diğer dershanelerden kat kat daha fazla verim alırsın.
    dershaneden kısaca bahsedeyim.
    ilk önce büyük dershanelerden merkezi Ankara olan sadece açı dershanesidir. bu yüzden hocaların aynı zamanda dershane kitaplarını hazırladıkları ve genel satışa çıkan kitapları yazdıkları için sorulara çok hakimler.
    en üst ve en alt katta iki tane çalışma salonu bulunmakta. ayrıca en alt katta her dersin etüt hocaları bekliyorlar istersen hemen gidip sorularını sorabilirsin ya da bi tarihe etüt alabilirsin.
    hocalar gerçekten çok ilgili ve çok yardımcı oluyorlar.
    aklına takılan bişeyler varsa sorabilirsin. (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maltepe kaç para önerdi.çok deneme yapmaları açısından iyi bi dershane.konuları güzel anlatmıyolar
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    2000 liraya kadar indirebileceklerını söylediler bana
  • Tecrubeyle sabit maltepeye gitme

• vay adiler.ben dönem ortası geldiğim halde 2500e yazdılar
  • hocaları çoğu dershaneden kalitelidir.kaynakları iyi.deneme sınavları çok ve kaliteli bunlar iyi yönleri

kötü yönleri ucuz olmasının getirdiği ciddiyetsizlik,cemaat dershanesi olması konuları yetiştirememeleri,sınıfın kalabalık olması.sıraların arasından geçmek zorlaşıyo tenefüslerde:D
  • hocam şu kızılaydaki tm ygs açının tam adresini alabilirmiyim.sıhhiye metrosunun çıkışındaki yer mi? Derslerüm çok iyi değil genede verim alır mıyım. Birde bi tanıdığım öğretmenlerle görüşmede soru yaşadığıno anlatmıştı.varmı böyle bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Terlik -- 4 Haziran 2014; 0:49:09 >
  • Maltepenin yanından bile geçme, bu sene orda (kızılay şubesinde) olan bi arkadaşım sövüp duruyo :) belki kadrosu filan değişebilir öğrenci profili değişebilir ama yinede tavsiye etmem, çok disiplinsiz diyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.