Şimdi Ara

Ankara Kızılay Dershane Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım seneye 12. olucam Eşit ağırlığım. Dershane arıyorum ama kararsız kaldım açıkçası. Açı en çok kafama yatan oldu ama çok kalabalık kaybolursun arada falan diyorlar. etimesgutta yasiyorum eger bilen varsa burdan önerebilecek o da olur ama kızılay daha iyi sanırım.

• Dershane önerisi değil de şunu yapmanı önerebilirim. Görüşmeye gittiğin dersanelere şimdi 11.sınıflarda başlamayı teklif et. Zaten onlara maliyet oluşturmayacağın için kabul ederler. Önümüzdeki 4 ay dershaneye gitmen denemelere, soru bankalarına alışman son senen için çok önemli kardeşim başarılar.

• Sağolasın hocam. Zaten sürekli denemeleri giriyorum ama dediginizi de yapacağım. Ama dershane konusunda çok ikilemde kaldım açıkçası. Kime nereyi sorsan bi eksi buluyor yani ne bileyim.

• 35 binden başlıyor 55-60a kadar dershane için. Özel okullar da 80-90...

• Genelde 15-16 kişilik oluyor sınıflar.

• dört mevsime gitmedim ama güzel duruyor. bir konuş istersen. onun dışında kesinlikle kurumsal ve butik olmayan bir yere gideceksen ilk sınıflarda olmaya çalış yoksa pek ilgilenilmiyor.

• etimesgutta bir yer var butik. Haftada 6.5 gün diyor bana hiç güvenilir gelmedi ancak hoca tavsiyesi üzerine annemler oraya yazılmamı istiyor. Sanırım oraya yazılacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.