Bildirim
Ankara kırıkkale arası araçla gitmek mantıklımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
yol arkadaşı bulursun mantıklı olur hangi bölüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayla kesinlikle daha fazla yakar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizik bölümü yeni açılan bir bölüm
Arabayla 126 km sizce ne yakar lpg li 1.6
Servisten daha konforlu ve daha hızlı olur ama yanına bir kaç kişi daha alabilirsin masraflı olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
35- 40 lira falan yakarsın günde 1 buçuk saatin yolda geçer.Ayrıca Mamak veya kayaştan illa bir yol arkadaşı bulursun senin gibi düşünen çok oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 28 Ağustos 2020; 9:6:5 >
Sehir ici 40 otobanda 30 kr desen gunlugun 40 tl falan illaki gidince orada yol arkadasi bulup anlasirsin
bla bladan veya üni.den arkadaş bulursun yanına. herkes abkarayla bağlantılı zaten kırıkkalede. bence dolmuşları da düşün yine de araba kullanmak zorlarsa. 15 dakikada 30 dk.da bir kalkıyor arabalar 25tl. düzenli yol arkadaşı bulsan hem uyguna gelir hem rahat olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deütıpicin -- 28 Ağustos 2020; 9:11:58 >
üniversitenin itiraf gruplarına yapıştır. illaki bulursun. -
Ben yazsaydim arabayla gidecektim bence mantikli yola da yanıma birilerini bulsam belese bile getirebilirim yolu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X