Şimdi Ara

Ankara Kedisi bilgiye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Ankara kedisi alıcam tüm aşı ve parazit tedavileri tam. Kedi çok sağlıklı gözleri bal renginde 5 aylık. Fakat benim nette gördüğüm Ankara kedileri ile arasında tek fark tüyleri daha çok kısa. 3 yaşından sonra uzar diye bir yazı gördüm fakat emin değilim. Sizce doğrumudur? Şuan 2cm anca var tüyler.

ilk resimdekiyle aynı şuanki hali. Benim bildiğim ankara kedisi 2. resimdeki gibi uzun tüylü oluyor.

Dipnot: Evcil hayvanlarda 1-2 kişi ya var ya yok burası heme ncevap alabilmem için daha uygun konuyu silmezseniz çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Kedisi: Bilgi ve Yorumlar

Ankara kedisi, Türkiye'nin başkenti Ankara'ya özgü bir kedi ırkıdır. Beyaz, uzun tüylü ve mavi gözleri ile tanınır. Bu kediler, sakin, zeki ve oyuncu karakterleriyle bilinirler.

Fiziksel Özellikler:

• Ankara kedileri orta boy kedilerdir, ağırlıkları genellikle 3-5 kg arasında değişir.
    • Uzun, ipeksi, çift katmanlı tüyleri vardır.
    • Tüylerinin rengi genellikle beyazdır, ancak krem veya siyah olmak üzere diğer renk varyasyonları da vardır.
    • Mavi gözleri farklı tonlarda olabilir ve bazı kedilerde kehribar rengi gözler de görülebilir.
    • Uzun kuyrukları tüylüdür ve genellikle sırtlarında taşınır.

Karakter Özellikleri:

• Ankara kedileri sakin ve nazik bir mizaçları ile tanınırlar.
    • Oyuncu ve meraklıdırlar, ancak aynı zamanda bağımsızdırlar.
    • Diğer kedilerle ve çocuklarla iyi geçinebilirler.
    • Sahiplerine karşı sadıklardır ve ilgiyi severler.
    • Zeka seviyeleri yüksektir ve eğitime yatkındırlar.

Sağlık ve Bakım:

• Ankara kedileri genellikle sağlıklı kedilerdir ve ortalama 12-15 yıl yaşarlar.
    • Tüyleri düzenli olarak fırçalanmalıdır, özellikle dökülme mevsimlerinde.
    • Düzenli veteriner kontrolleri önerilir.

Ankara Kedisi Yorumları:

Ankara kedileri, sahipleri tarafından genellikle olumlu yorumlar alır. İşte bazı yaygın yorumlar:

• "Çok sevecen ve sadık bir kedidir."
    • "Oyuncu ve eğlenceli bir kişiliği var."
    • "Çocuklarla çok iyi geçiniyor."
    • "Tüyleri çok güzel ve bakımı kolay."
    • "Sağlıklı bir kedi ve bakımı basit."

Genel olarak Ankara kedisi, sevgi dolu, oyuncu ve zeki bir kedi ırkıdır. Sahiplerine harika bir arkadaş olurlar ve evinizde neşe ve kahkaha yaratırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2.resim iran kedisi zaten
  • İran kedisi değil Ankara kedisi angora cat diyede geçer. İran kedisinin yüzü daha yassı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

İran kedisi değil Ankara kedisi angora cat diyede geçer. İran kedisinin yüzü daha yassı.

İran kedileride içinde ayrılıyor senin yassı suratlı dediğin "Chinchila" ben chinchilayı kastetmedim
  • http://www.kedigen.com/ky.php?kat=2&id=45
    Bundan bahsediyorum. Böyle uzun tüylü olmasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 3 Eylül 2009; 1:14:26 >
  • Ankara kedilerinin yavrularınında tüyleri uzun. Bence bi araştır ankara kedisi olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Ankara kedilerinin yavrularınında tüyleri uzun. Bence bi araştır ankara kedisi olmayabilir.

Antalyada oturuyorum öyle uzun tüylü bir ankara kedisine rastlamadım daha. Gördüklerimin hepsinin tüyleri kısa.
  • quote:

quote:

Ankara kedilerinin yavrularınında tüyleri uzun. Bence bi araştır ankara kedisi olmayabilir.

Antalyada oturuyorum öyle uzun tüylü bir ankara kedisine rastlamadım daha. Gördüklerimin hepsinin tüyleri kısa.

Bilmem ama angora ile başlayan her hayvan uzun tüylü. Angora tavşanı angora kedisi
  • ankara kedisini tüyleri benim bildiğimde kısa oluyor babamın vardı ilk resimdeki gibiydi belki hafif daha uzun tüylüydü
  • Ankara kedilerinin yavrularınında tüyleri uzun. Bence bi araştır ankara kedisi olmayabilir.
  • bence böyle daha güzel
  • quote:

quote:

Bende var dostum ankara kedisi 4 aylık maşallahı var dur bide foto koyayım

http://img300.imageshack.us/i/image156.jpg

http://img257.imageshack.us/i/image173p.jpg

http://img249.imageshack.us/i/image175.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglar.1903 -- 4 Eylül 2009; 1:08:19 >

• her ne kadar uzman olmasamda bildiğim ankara kedisi uzun tüylü olur özelliği budur zaten..
    üsstteki kedi safkan değil bence(güzel kedi ama). attaki kedi has ankara kedisi.
    kaç paraya alacaksınız merak ettim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.