Bildirim
Ankara keçiören civarlarında fitness salonu tavsiyesi ?!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ankara üni sopr salonu var tandoganda birde osmanlı iş merkezi var gatanın yanındaki ana yolu devam edince ama o kucuk bir yer benmde bilgim sınırlı acıkcası -
hit spor center git etlik'te -
Kalaba spor tesisleri var gidersen öyle k.örende güzel salon bulamazsın ben taa k.örenden demete gidiyorum çalışmaya -
Aslina bakarsaniz daha buyuk bir salon arayisi icindeyim (Oranium sports, vamoos tarzi) bu bolgede yok sanirim oyle bir yer.
En yakin yerlere bakicam artik.
Tesekkurler oneriler icin -
Orda olsa olsa apache fitness center olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayalperestink
Merhabalar,
Ankara ya yeni tasindim, gata ya cok yakin oturuyorum. Bu bolgelerde araba ile en fazla 20dk icinde ulasabilecegim guzel bir spor salonu onerebilirmisiniz acaba ?
Gata'nın ordaysan sana en yakın ve güzeli Antares'in yanındaki yüzme havuzudur. İçinde spor salonuda mevcut.Sporunu yapıp üstünede bi güzel yüzersin -
quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
quote:
Orijinalden alıntı: hayalperestink
Merhabalar,
Ankara ya yeni tasindim, gata ya cok yakin oturuyorum. Bu bolgelerde araba ile en fazla 20dk icinde ulasabilecegim guzel bir spor salonu onerebilirmisiniz acaba ?
Gata'nın ordaysan sana en yakın ve güzeli Antares'in yanındaki yüzme havuzudur. İçinde spor salonuda mevcut.Sporunu yapıp üstünede bi güzel yüzersin
Evet orasi yakin!
Arastiriyorum hemen, tesekkurler. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X