Bildirim
Ankara keçiören civarlarında fitness salonu tavsiyesi ?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ankara üni sopr salonu var tandoganda birde osmanlı iş merkezi var gatanın yanındaki ana yolu devam edince ama o kucuk bir yer benmde bilgim sınırlı acıkcası _____________________________ 
-
hit spor center git etlik'te _____________________________ -
Kalaba spor tesisleri var gidersen öyle k.örende güzel salon bulamazsın ben taa k.örenden demete gidiyorum çalışmaya
_____________________________ -
Aslina bakarsaniz daha buyuk bir salon arayisi icindeyim (Oranium sports, vamoos tarzi) bu bolgede yok sanirim oyle bir yer.
En yakin yerlere bakicam artik.
Tesekkurler oneriler icin_____________________________ -
Orda olsa olsa apache fitness center olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
bang! bang! -
quote:
Orijinalden alıntı: hayalperestink
Merhabalar,
Ankara ya yeni tasindim, gata ya cok yakin oturuyorum. Bu bolgelerde araba ile en fazla 20dk icinde ulasabilecegim guzel bir spor salonu onerebilirmisiniz acaba ?
Gata'nın ordaysan sana en yakın ve güzeli Antares'in yanındaki yüzme havuzudur. İçinde spor salonuda mevcut.Sporunu yapıp üstünede bi güzel yüzersin_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
quote:
Orijinalden alıntı: hayalperestink
Merhabalar,
Ankara ya yeni tasindim, gata ya cok yakin oturuyorum. Bu bolgelerde araba ile en fazla 20dk icinde ulasabilecegim guzel bir spor salonu onerebilirmisiniz acaba ?
Gata'nın ordaysan sana en yakın ve güzeli Antares'in yanındaki yüzme havuzudur. İçinde spor salonuda mevcut.Sporunu yapıp üstünede bi güzel yüzersin
Evet orasi yakin!
Arastiriyorum hemen, tesekkurler._____________________________ -
- konus medullaris l1 vertebra düzeyinde sonlanmaktadır
- burhaniye gezilecek yerler
- elektrik teknikeri maaşları
- sessiz ortamda karın guruldaması çözümü
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesi ne nasıl gidilir
- samsung projeksiyonlu telefon
- yeşil nasim
- nokia lumia 1520
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- guinness rekorlar kitabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler